pondělí 5. června 2017

Krásně strávená sobota s Catrice

Hezké pondělí holky,

doufáme, že do nového týdne vykročíte správnou nohou, my také po skvělém víkendu začínáme dnes pracovně. A co že jsme to o víkendu podnikly? Díky eshopu KupKosmetiku.cz jsme se zúčastnily oficiálního představení značky Catrice u nás a především jejich nových dlouhotrvajících laků Iconails.


Určitě si říkáte, že značka Catrice je v ČR dostupná už delší dobu a ano, máte pravdu. Ovšem k oficiálnímu představení značky veřejnosti a bloggerům mohlo dojít až teď, po dosažení určitého množství stojanů s kosmetikou v obchodech. Aby byla propojena trendovost značky s módním průmyslem, byly celé prostory doladěny modely návrháře a vizážisty Michala Marka.



Celá akce probíhala v centru Prahy, v nádherných prostorách coworkingového centra Opero. Celé místo bylo nádherně vyzdobeno produkty Catrice, květinami, celému místu dodaly na útulnosti svíčky a polštářky s logem značky. Měly jsme možnost využít fotokoutek, nechat se nalíčit odborníkem a vyzkoušet nové laky v akci.



Laky Iconails Vás zaujmou ihned na první pohled svým krásným, elegantním balením, které je unikátní svým netradičním systémem uzavírání. Ten spočívá ve dvojitém vršku, kdy první "ozdobný" sundáte a pod ním se skrývá klasický šroubovací vršek se štětečkem. Dvojité zavírání zabraňuje rychlému vysychání laku a vroubky vnitřním uzávěru napomáhají lepšímu držení a snadnější aplikaci.


Kolekce laků je dostupná v 36 odstínech, kdy si z nich může vybrat opravdu každá. Barevná paleta zahrnuje nude odstíny, růžové, fialové, po různé červené až do černa. Laky slibují výdrž až 7 dní bez zafixování top coatem, ale pokud si chcete výdrž ještě více prodloužit, můžete použít také gelový nadlak ze stejné kolekce. Kromě sytých barev, laky dodají nehtům také péči v podobě obsahu oleje z acai.


Celá akce byla velmi povedena, tým Kupkosmetiku na nás velmi rozmazloval skvělým rautem v podání salátů, toustíků či lehkých jednohubek. Také ve velkém horku mysleli na náš pitný režim a byly jsme zasobeny domácím limonádami a čerstvými šťávami. Milovníci sladkého si také přišli na své a to díky ovocnému sorbetu, borůvkovo-tvarohovému krému. Jsme rády, že jsme se akce mohly zúčastnit a zase se po delší době vidět s ostatními blogerkami.



Protože jsme si z akce odnesly spoustu novinek, můžete se brzy těšit na jejich recenze.

M&R


8 komentářů:

  1. Jéé tak to muselo být super a moc už se těším na recenze :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším, až zaskočím do Rossmanna a všechny novinky vyzkouším/popř. si udělám radost nákupama. Hlavně laky mi teď došly, přišla jsem, že skoro všechny jsou vyschlé, takže jsem je povyhazovala a potřebuju nové :). A Catrice má laky skvělý, já už jsem měla 4 odstíny a se všema jsem byla spokojená, takže určitě mrknu po nových

    OdpovědětVymazat
  3. Muselo být skvěle! :) Ty laky mají opravdu nehorázně moc pěkné odstíny. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pamatuji si na to nadšení, když se u nás v Rossmannu objevil stojan s touhle značkou:-) Jsem moc zvědavá na ty laky, sice se snažím být rozumná a další laky už nenakupovat, ale myslím, že neodolám a aspoň jeden nebo i dva laky si koupím:-D

    OdpovědětVymazat
  5. práve som o tejto akcii čítala na inom blogu :) muselo to byť skvelé a teším sa na recenzie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Teším sa na recenzie. Laky vyzerajú zaujímavo. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Jsme rády, holky, že se Vám fotky líbí a že Vás akce i novinky zaujaly. Recenze budou brzo :-)

    OdpovědětVymazat