sobota 3. června 2017

Slunce na tvářích s Benefit Galifornia

Krásné ráno,

Dnes mám pro vás recenzi na svůj první kousek od Benefitu a myslím, že jsem si nemohla vybrat lépe. Když koncem loňského roku přišly první ukázky nové tvářenky Galifornia, tak jsem věděla, že jí musím mít. Zkrátka to byla láska na první pohled. Jakmile jí naše Sephora v únoru naskladnila, tak jsem neváhala ani chviličku. Z tvářenky se raduji již dva měsíce a je jen málo dní, kdy stáhnu po jiné. Tak moc si mě získala, ale vezmeme to od začátku.


Musím zmínit obal, který je božský. Je vtipný, nápaditý a vyvolává ve mně pocit štěstí a radosti, což je pro mě velký a dost nevídaný „benefit“. Dle mého je to nejkrásnější balení s kterým Benefit přišel.


Po otevření oné krásy na vás vykoukne přiložený štěteček a nádherný reliéf tvářenky ve tvaru sluníčka. To se leskne a třpytí zlatým shimmerem. Nemusíte se bát, že by byla tvářenka přehnaně třpytivá nebo až moc zlatá. Onen zlatý nátěr se během pár použití setře a zůstane neméně krásná meruňkovo - růžová barvička. Zkrátka takový krásný univerzální odstín, který bude slušet všem. Není nijak třpytivá, pouze má jemný zlatavý lesk. Na tvářích vypadá skvěle, přirozeně a přitom tak zdravě a šťavnatě.


Co dále na této tvářence miluji je její vůně. Ona mi totiž voní jako léto. Lehce ovocně a parfémově. Zkrátka ve mně její vůně vyvolává dojem léta. Ale to bych odbíhala od důležitějších vlastností. Tvářenka je hezky pigmentovaná a má jemnou neprášivou konzistenci. Dobře se nabírá, krásně se zapracovává a nedělá fleky. Stačí pár lehkých tahů štětcem a šťavnaté tvářičky jako políbené sluncem jsou na světě. Stejně brilantní je výdrž, která je celodenní. Nijak nebledne ani se neztrácí. Zkrátka si té krásy užívám celý den.


Asi je vám jasné, že tvářenka je můj velký letošní favorit a nedám na ní dopustit. Sluší jak světlé, tak tmavší pleti a stojí za každou korunu. Cena je 1070 Kč, ale kupovala jsem jí se slevou 20%, takže za nějakých 850 Kč, což mi přijde na tu kvalitu fajn cena.


Máte rády tvářenky od Benefitu? Taky jste prahly pro Galifornii?


Radu 

9 komentářů:

  1. Tvářenku bych jednou od nich chtěla vyzkoušet, líbí se mi i jejich odstíny a právě i ten obal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle tvářenka je prostě úplně boží! Ten odstín nemá chybu :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  3. bože tá je nádherná!!! aj balením aj odtieňom :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj mám jí taky a je to pecka, je to tedy moje jediná tvářenka od této značky, ale asi také udělám hromadnou recenzi na vícero dražších produktů, mám i bronzer a tak.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ji už skoro dva měsíce v té nové paletce :) Ale přiznám se, že je paletka tak nádherná, že jsem do ničeho ještě nesáhla :D Musím ji konečně pořádně nafotit a začít používat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyto tvářenky jsem nezkoušela, ale lákají mě. Přijde mi, že je mají všichni a já tak nějak zaostávám :-) ty obaly jsou nádherné :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Galifornia se mi svou barvou a balením naopak líbí asi nejméně... Jsem nějaká divná, asi😂 žádnou tvarenku od nich nemám, ale nejvíce se mi podle recenzí a swatchů zamlouvá Dallas, tak uvidíme, třeba se ke mně někdy dostane❤

    OdpovědětVymazat
  8. Je krásná, mám ji doma, ale ještě jsem do ní nesáhla :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  9. Benefití tvářenky mě nikdy moc nelákaly, ale tahle se mi celkem líbila, tak jsem si ji koupila tématicky kousek od pláže v Santa Monice , v LA v Kalifornii. :D

    OdpovědětVymazat