sobota 12. srpna 2017

Dokonalá vůně do letních dnů - Davidoff Cool Water

Ahoj holky,

Také v letním období dáváte přednost lehčím a svěžejším vůním jako já? Pokud ano, tak mám pro vás tip na super toaletku, která krásně voní, má fajn výdrž a není drahá.



Už samotná barva skleněného flakónu a obalu je nádherná a napoví, že se jedná o letní vzdušnou vůni. Mě osobně tvar flakónu připomíná maják v moři, což se mi moc líbí.


Samotná vůně je svěží , zároveň vzdušná a jiskřivá. Přestože složení obsahuje řadu složek jako je meloun, lilie, lotos, leknín, růže atd, tak já z vůně žádnou konkrétní složku necítím. Vnímám pouze čistotu, svěžest a radost z prosluněného letního dne. Díky tomu je vůně vhodná pro horký letní den, protože umí osvěžit, povzbudit a navnadit na to správné letní dobrodružství. Je to nádherná vůně, která se líbí i mužským protějškům. 


Přestože se nejedná o parfém, ale toaletní vodu, je vůně z počátku dost silná a intenzivní.  Během pár minut se krásně rozvinou všechny složky a vůně se stane jemnější. Snad i díky tomu má vůně solidní výdrž a půl dne jí ze sebe cítím krásně. Pak to chce přestříknout. Osobně vůni nemám co vytknout a letošní léto se jí nemůžu nabažit.

Jako všechny své vůně, jsem i tuto pořizovala na notino.cz, kde jí často seženete v akci.

Znáte tuto toaletku? Také vám voní?


Radu 

9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Chyba, je to skvělá vůně. Až budeš mít možnost, tak určitě ovoněj :)

      Vymazat
  2. Cool water miluju! Byla to moje první vůně, kterou používám s přestávkami už od svých 13 let :) A vím, že ji doma vždycky mít budu. Používám celoročně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším. Já si jí letos také zamilovala a už teď vím, že si jí budu také kupovat pravidelně. Byla to láska na první přičichnutí :)

      Vymazat
  3. Já tuhle vůni používala dlouhá léta nazpět a byla vážně skvělá, přímo ideální na léto :) Mám moc ráda i mužskou variantu! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že na léto je tato vůně jako dělaná :)

      Vymazat
  4. Vždy si k ní ráda čichnu někde v parfumérii ale zatím to není úplně top vůně, kterou bych si musela koupit. Jinak flakonek a barva jsou teda fakt letně naladěné a za mě povedené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím, mě na léto vyhovovala maximálně ale chápu, že každý má jiné preference.

      Vymazat
  5. JoJo, tu znám, to je mamčina oblíbená😊

    OdpovědětVymazat