středa 2. srpna 2017

Došlo nám - květen až červen 2017 - Maru

Ahoj holky,

poslední dobou se u mne se spotřebovanou kosmetikou roztrhl pytel a mám tu vážně spoustu prázdných obalů. Proto i tentokrát omluvte délku článku, protože bude zase kilometrový, budu se snažit ke všem výrobkům napsat jeho minirecenzi vážně stručně. A konec povídání, výrobků tu mám 46, tak jdeme na to.


Tentokrát začnu tělovou kosmetikou, které tu mám hromadu. A to rovných 13 kousků.


Balea - tělové mléko Frozen Breeze

Tohle tělové mléko už pravděpodobně neseženete, ale kdyby náhodou ano, tak se mu obloukem vyhněte. Nehydratovalo, bylo hrozně tekuté až vodové a špatně se vsakovalo. Prostě katastrofa!

Balea - tělová olejová emulze

Tohle je oproti tomu předchozímu mazadlu úplný zázrak! Krásně voní, perfektně hydratuje, dobře se vmasírovává do pleti a rychle se vsakuje. Tuhle emulzi jsem si zamilovala a teď, když už není k sehnání, tak mě mrzí, že mám v zásobě jen jedno balení.

Frais Monde - tělové mléko White Musk

Další úžasný tělový přípravek. Krásně hydratuje, rychle se vsakuje a dobře se vmasírovává do pleti. Nemám co vytknout.


Frais Monde - koupelová pěna White Musk

Ta mne bohužel příliš nebavila - pěna nebyla moc bohatá ani dlouho nevydržela. Ale naštěstí pokožku nevysušovala a ta byla po koupeli hebká a vláčná.

Balea - sprchový gel Limetka a aloe vera

Klasický sprcháč od Baley. Krásně voněl, dobře pěnil a nevysušoval. 

Balea - koupelová pěna Levandule

Moje nejoblíbenější pěna vůbec, hezky pění, dlouho vydrží a ta vůně je boží.

Astrid - SOS regenerační krém na nohy

Příjemný krém na nohy, hezky hydratoval, rychle se vsakoval a pěkně voněl. Chodidla byly po něm hebké a vláčné. Navíc je za super cenu - určitě si jej koupím znovu.

Soaphoria - tělový peeling Citrusová bomba

Tenhle peeling s bombou v názvu je fakt bomba. Krásně obrousí, olejová složka hydratuje a úžasná vůně udělá z koupele malé lázně. 

Saloos - tělový peeling Levandule

Ač jsem kdysi tento peeling chválila, tak když jsem si ho po letech zase koupila, už mi tak skvělý nepřipadal. Nějak málo obrousil a olejová složka moc pleť nehydratovala. Připadalo mi, jako by byl olej nějak "zředěný" a navíc strašně rychle ubýval.


Soaphoria - mrkvový olej

Skvělé tělové mazání podporující opálení. Pro mne zázračný přípravek, který zajistí rychlejší opálení s intenzivnější bronzovou barvou a navíc bez spálení. 

Soaphoria - aktivátor opálení

Také fajn přípravek k opalování, ale ve finále mi přišel výsledek stejný jako s mazáním mrkvovým olejem, který je ale levnější. 

Sephora - olejová srdíčka do koupele

Docela fajn přípravek k ozvláštnění koupele, ale kromě fajn vůně jsem nezazanamenala žádný další účinek.

Sephora - maska na ruce s aloe vera

Úžasná maska na ruce ve formě rukavic, která dodá namáhaným rukám výživu a hydrataci. Výsledek byl opravdu znát.

Lirene - regenerační maska v ponožkách 2v1

Samotná maska v ponožkách mi přišla super, nohy byly po použití vláčné, hebké a hydratované. Akorát připravené do krásných páskových sandálků. Co mi ale přišlo zbytečné, byl přiložený peeling, který nějak málo peelingoval.

Co se týče péče o pleť, taky jsem nezáhalela a spotřebovala jsem 14 výrobků.


Garnier - plátýnková maska - modrá

Úžasná, hydratační maska. Mám ji moc ráda, pleť zklidní, hydratuje a dodá ji vše, co potřebuje za mne bomba.

Missha - plátýnkové masky - bambucké máslo a granátové jablko

Tyhle masky mne naopak neoslovily, nějak nehydratovaly, byly přeparfémované a prostě jsem neviděla výsledek.


Navia - celotělový krém Levandule

Já tyhle olejové krémy mám moc ráda, používám je především na tvář a na noc. Úžasně voněl, pleť promastil, vyživil. Měl ale malou vadu a to, že bohužel docela rychle ubývál. 

Astrid - zklidňující micelární voda

Za mne nejlepší micelárka vůbec. Krásně odlíčí, neštípe v očích, nelepí na pleti. Koupím si ji určitě znovu.

Ziaja - květinová voda Listí zelené olivy

Fajn květinovka. Příjemně voněla, nedráždila, pleť osvěžila a byla fajn i k míchání práškových pleťových masek. Za mne super.

Ryor - Aknéstop slupovací pleťová maska

Docela příjemná pleťová maska, samozřejmě neodstraní všechny nečistoty pleti a černé tečky, ale pomáhá pleti zbavit se nedokonalostí a stát se tak krásnější.

Frais Monde - termální voda

Svělá termální voda na cesty díky malému, skladnému balení -  používala jsem jí jako vždy k osvěžení pleti nebo k zvlhčení pleti před nanášení oleje nebo olejového krému. Po použití pleť nepla, byla jemnější a osvěžená.
Garnier - dvoufázový odličovač

Bohužel tenhle odličovač mne příliš neoslnil. Poradil si s běžným líčením, ale s některými voděodolnými přípravky měl docela problém. Jako plus uvádím, že neštípal a nedráždil oči.

Havlíkova přírodní apotéka - Havlíkův přírodní zázrak

No mi tahle mastička jako zázrak nepřišla. Používala jsem ji na suchá místa jak na tváři, tak i na těle a nějak jsem se nedobrala zlepšení. Lepší službu mi udělá tělový balzám od Soaphorie nebo Saloosu a stojí mnohem méně. 

Biofficina Toscana - oční krém

Tohle je další úžasný výrobek od této značky. Krém zvládl vyzmízíkovat jemné vrásky, vyplnul oční okolí, zredukoval kruhy pod očim.  Nedráždí v očích. Tento krém se vážně povedl.

Havlíkova přírodní apotéka - Český krém

Další pro mne průměrný produkt od Havlíka. Bohužel pod makeup byl pro mne nepoužitelný, makeup na něm nedržel a dělal neplechy (zkoušela jsem všechny, co mám doma) a na používání místo nočního krému mi přišel zase naopak málo výživný a hydratační. Aby alespoň trochu promastil, musela jsem ho dát velké množství.


Z vlasové kosmetiky tu toho nemám moc a většina z výrobků se na blogu už objevila, tak si všech 8 kousků shrneme pouze stručně. 


Isana - tužidlo na vlasy

Docela fajn tužidlo za pár kaček. Neslepovalo, nezatěžovalo a účes udrželo. Co víc si přát.

Batiste - suchý šampón

Zase mám spotřebovaný můj oblíbený suchý šampón Batiste. Vlasy odmastí, nezatíží a dodá objem.

L´Oréal Botanical - vlasová řada pro barvené vlasy - šampón, kondicionér a maska

Tato vlasová péče byla pro mne příjemná - šampón vlasy fajn umyl, byly po použítí hebké a nadýchané. Kodicionér byl krásně našlehaný, vlasy se po něm fajn rozčesávaly a nebyly zatížené. Akorát z masky mám takové neuričité pocity - byly příliš lehká, jemná a nevím, zda vlasům dodala něco navíc.

Bione - regenerační šampón a kondicionér

Tak hezké vlasy jako při použití této vlasovky jsem neměla už vážně dlouho. Vlasy byly lesklé, na pohled zdravé a plné života. Šampón vlasy důkladně umyl a kondicionér vlasy nejen, že uhladil a pomohl jim dobře se rozčesávat, ale také jim dodal lesk.


L´Oréal - Colorista - barva na vlasy

Tato barva slibuje růžové vlasy až na 3 umytí. Barva vlasy neničí, nanáší se snadno a příjemně. Dobře se z vlasů vymývá a nezanechá v ních stopy barvy.

Z dekorativky a péči o nehty jsem také vyřadila několik výrobků. Některé sice nejsou prázdné, ale protože byly zkažené nebo neplnily svůj účel, tak musely pryč.


ISANA - odlakovač na nehty

Nejlepší odlakovač pod sluncem. Odlakovává rychle, nevysušuje nehty ani okolní kůžičku.

Sililevo - zdravotní lak na nehty - péče o nehty

Sililevo vážně zvládne dát do pořádku nehty lámavé a třepivé. Poslední dobou jsem nehty neměla ve své formě, ale se Sililevem se daly zase do pořádku. Dá se používat jako kúra nebo jako podkladový lak v případě, že chcete neduhám jen předcházet nebo nehty doléčit po dlouhodobé kúře.

Catrice - tužka na obočí Brow Stylist 

Podle mne nejlepší tužka na obočí vůbec, barva je přirozená, z obočí se neztrácí, vydrží. Jen je nevýhodou nutnost častého ořezávání.

Astor - Lift Up korektor

Tento korektor jsem si kupovala na slepo bez testerů a udělala jsem chybu. Odstín č. 1 je strašně oranžový a nepřirozený, takže i kdyby korektor byl sebe lepší, tak se nedá použít.

Missha - Makeup Cushion

Makeup v houbičce od Misshy mi před pár lety fajn sedl, dělal hezkou, přirozenou pleť. Nikam nezalézal, nezvýrazňoval vrásky ani póry a na pleti vydržel. Pak jsem na něj zapomněla a nějak jsem jej nepoužívala. Teď už je starý a tak musí jít pryč.

Gabriella Salvete - Nude Powder

Tento pudr byl strašně křídový, prášivý a na pleti docela viditelný. Ale pokud se nanášel houbičkou, tak přece jen použitelný byl a docela fajn zmatnil pleť na dlouhou dobu.

Catrice - tužka na obočí Slim´Matic Ultra Precise

Tato tužka šlape té první od Catrice na paty. Má vlastně všechny kladné vlastnosti té předchozí tužky, možná, že odstín je ještě o něco lepší. Ale má jednu velkou nevýhodu a to, že se hrozně rychle spotřebovává. Při každodenním líčení je tak za 10 dní fuč.

Dermacol - tekutá rtěnka 12 h Lip Color

Ikonická tekutá rtěnka od Dermacolu byla moc fajn, perfektně držela a přesto nebyla nekonfortní, ale já nejsem rtěnkový typ a tak jsem jí moc nevyužila. Teď se mi u ní změnila konzistence i barva, tak je to asi známka stáří a musí do koše.

Collistar - řasenka Supermascara threedimension

Pro mne snad jedna z nejlepších řasenek vůbec. Dělá krásné, dlouhé a husté řasy, oddělí je i natočí. Dodá fakt pohled mrkací panenky i nám, co nejsme obdařeny krásnými a dlouhými řasami.

Golden Rose - tekuté linky ve stříbrné barvě

Absolutně nádherné linky - metalické, stříbrné. Dobře se s nimi pracovalo, krásně kreslily, držely a neobtiskávaly se.

To byla zase porce, co? Vyzkoušely jste některý z produktů, který jsem spotřebovala? Sedl Vám?

M.

10 komentářů:

  1. Takovou spotřebu bych alespon jednou také chtěla mít :D Používám krém na nohy Astrid a je fakt super. Aktivátor opálení mám od minulého roku a bohužel, žádná aktivace :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi ani neříkej, já už mám zase plnou další krabici prázdných obalů. Mi ten aktivátor přišel docela fajn, myslíš, nemůže to být tím, že už je starý?

      Vymazat
  2. Tak to je pořádná hromada odpadků:-) Pudr GS jsem si koupila do kabelky, jako nouzovka dobrý, ale podruhé už po něm asi nesáhnu. A nějaký suchý šampon Batiste musím mít doma pořád po ruce, teď jsem si zrovna koupila ty dva nové, tak už se na ně moc těším:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče té gábiny, tak ono za ty peníze jde koupit lepší pudr třeba od Essence nebo od Rimmel. Hlavně teď s věkem a zkušenostma se ty nároky zvětšují a tak mi nesedne jen tak něco.

      Vymazat
  3. Také mám vlastní zkušenost s dvoufázovým odličovačem od Garnier a já ho mám naopak ráda a vyhovuje mi :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je vidět jak je kosmetika individuální :-) já nedám dopustit na dvoufázový odličovat od Bione, ten mi příjde nejlepší.

      Vymazat
  4. Ta pěna Balea je super, nádherně voní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takovou spotřebu jsem nikdy neměla :D super! Missha masku jsem taky vyzkoušela a za mě naprosto nulový výsledek, škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď spotřebovávám opravdu hodně a nevím jak to dělám. Už mám zase krabici s prázdnými obaly úplně plnou. Jo, ta Missha maska je fakt tragická.

      Vymazat