úterý 8. srpna 2017

Dvakrát elegantní outfit do horkých dnů

Hezký letní den,

Protože u Vás mají v posledních dnech outfitové příspěvky úspěch, přinášíme Vám dnes hned dvojitou porci naší inspirace, co si obléct na slavnostnější příležitost v letních dnech. My jsme tyto outfity zvolily na event značky Catrice, o kterém jsme mluvily v jednom ze starších článků. K vyfocení outfitů jsme využily krásné prostory coworkerového centra Opero v Praze.


Pokud jste podlehly stejně jako já trendu odhalených ramen, bude se Vám líbit top značky Dorothy Perkins, který můžete zakoupit na Zoot.cz. Zaujalo mne na něm především jemné řasení horního lemu, stejně tak krásný potisk květů. Pro docílení vílího looku jsem top doplnila rozevlátou, plisovanou sukní z H&M.


Protože bylo velké horko, doplňků jsem neměla moc. Sáhla jsem pouze po černých sandálcích se šněrováním taktéž z H&M. Celý look dotvořily jemná bižuterie ve formě něžného chockeru s kamínkem a peckové náušnice. Bez hodinek se neobejdu a zvolila jsem, oblíbené zlaté Fossily. Nezbytnosti jsem sbalila do malé crossbody kabelky značky Giorgio di Mare.



Další trend letošního léta a to volánky splňují mé zelené šaty značky Dorothy Perkins, kupované na Zoot.cz. Šaty díky široké áčkové sukni zvýrazní siluetu a také skryjí nějaký ten nedostatek.


Pokud neholdujete doplňkům, nemusíte po nich sahat, výrazná, zelená barva je doplňkem sama o sobě. Já jsem přece jen sáhla po jemný špercích značky Tommy Hilfiger, v podobě řetízku a náušnic se stejným motivem proplétaných kruhů. Také mi nemohly chybět na ruce hodinky a druhé zápěstí mi zdobil náramek značky COCO88. Na nohy jsem nazula mé milované motýlí Zaxy. A to vše jsem doplnila koženým psaníčkem z Manga.


Doufáme, že se Vám outfity líbí a také s jimi inspirujete. Přece jen doba svateb a zahradních slavností je tady a všechny na nich chceme zazářit.


R&M

8 komentářů:

  1. Kytičkované se mi líbí určitě víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Volánkové šaty a brýle, to je teda kombinace. Myslím to samozřejmě v tom dobrém slova smyslu. Osobně se mi u slečny líbí to, jak se ke brýlím postavila. Sama má poměrně výrazný obličej, tak není třeba ho schovávat za výrazné obroučky. S tím si podle mě hodně lidí neví rady, protože někdy vidím takové kombinace obličejových kontur a obroučků, že se nestačím divit.

    OdpovědětVymazat