úterý 22. srpna 2017

Dvojité líčení s novinkami L´Oréal a Maybelline + soutěž o balíček kosmetiky L´Oréal

Ahoj holky, 

před časem nám přistálo pár novinek zn. L´Oréal a Maybelline a já vám dnes krátce představím a také ukáži v akci. 


Začnu paletkou očních stínů L´Oréal nesoucí název La Pallete Nude. Jedná se o paletku 10 stínů v neutrálních tělových odstínech, která má hezké praktické balení. Paletka má sice krásné odstíny, ale na očích bohužel vypadají dost podobně. Co se týče pigmentace, tak některé jsou pigmentované slušně, jiné naopak docela pokulhávají. Celkově mi přijdou kvalitou dost průměrné. Jsou sušší a docela práší. Navíc se při stínování dost ztrácí samotná barva a jejich intenzita. Přesto se s nimi pracovat dá, ale chce si s tím vyhrát. 



Co naopak můžu jen chválit jsou tekuté linky Maybelline Master Ink Metallic. Ty k nám doputovaly ve dvou krásných odstínech a to fialové 32 Twilight Purple a hnědo-stříbrné 30 Shimmer Sand. Linky jsou tekutější, takže je potřeba je před použitím protřepat, jinak není barva tak intenzitvní. Každopádně po protřepání je barva hezky sytá a výrazná. Dobře se s nimi pracuje, dělají krásný metalický efekt a především výborně drží. Po zaschnutí, linky drží celý den bez rozmazání, či drolení. Opravdu dokáží během chvíle ozvláštnit jakékoliv líčení. 




Jakékoliv líčení očí se neobejde bez poslední tečky v podobě řasenky. Ty od Maybelline jsou jedny z nejoblíbenějších a ne jinak na tom je nová Colossal Big Shot. Řasenka má ideální konzistenci, takže řasy hezky pročeše, neslepuje, naopak jim dodá délku a hustotu. Opravdu dělá krásné řasy během okamžiku. Aby byl pohled dokonalý je třeba vyzmizíkovat kruhy pod očima. Nejen k tomu výborně poslouží skvělý korektor od Maybelline Eraser Eye, který je teď konečně k dostání také u nás. Je to houbičkový korektor, kdy pootočením se houbička naplní produktem, který pak jednoduše nanesete pod oči, popř. na nedokonalosti, které také kryje parádně. Líbí se mi konzistence korektoru, která není zbytečně hutná, ale zároveň skvěle kryje bez toho aby byl pod očima vidět, nebo tvořil zbytečný nános. Krásně se do pleti zapracuje, nevysušuje a dělá ji zkrátka hezčí a prozářenou. Jeden z nejlepších korektorů, který jsem vyzkoušela. 


A teď vám ukáži dané produkty v akci. Na první líčení jsem použila neutrální hnědé stíny z paletky La Palette Nude. Aby nebyly oči až moc "nudné", tak jsem je zvýraznila fialovou linkou, která hází krásné modro-fialkové odlesky. 


Druhé líčení je více klasické a řekla bych výraznější. Oči jsem ladila do studenějších tónů hnědo-šedivých tónů, kdy jsem také použila linku v podobném odstínu. 


Která z novinek se vám zalíbila nejvíce? Co říkáte na vytvořená líčení? 

Radu

Na závěr článku pro Vás máme ještě malou soutěž - tentokrát si můžete zahrát o paletku očních stínů La Palette Gold doplněné o novou bázi pod oční stíny a paletku korektorů. 



Podmínky jsou jasné:

1. Sledovat nás prostřednictvím GFC.
2. Napsat pod jakou přezdívkou nás sledujete.
3. Napište nám nějaký Váš letní zážitek, na který budete ještě dlouho vzpomínat nebo třeba doporučte pěkné místo na výlet. Necháme to na Vás, o co se s námi podělíte :-)
4. Nakonec ještě v komentáři uveďte email, na kterém Vás zastihneme.


Soutěž bude trvat ode dneška 14 dní, tedy do 5. září. 

Hezký den a přejeme hodně úspěchu v soutěži.

16 komentářů:

  1. Ahoj, sleduji vás jako Hanka Blažková a můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Opravdu vřele vám mohu doporučit Irsko. Byla jsem v létě v Dublinu a neskutečně jsem si to užila.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj kočky,
    moc ráda se do vaší soutěže o moc hezké produkty zapojím :) přes letošní letní prázdniny se toho v mém životě na co budu dlouho vzpomínat událo opravdu hodně, ale nejvíce si budu pamatovat to, že se mi mnohonásobně zlepšil vztah s mojí mamkou a byla jsem s ní na dovolené v Tunisku.
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji jako Sasha a vzpomínat budu určitě na to, jak nám omylem uletělo letadlo a tak jsme zůstali den v Paříži a prošli jsme si město :). Nějak jsme nezvládli přestup :P
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Gfc Eva Richterová Ervulenka@seznam.cz
    Letos jsem byla na spouste rozhleden. Libil se mi Kelsky Javornik, Milonova rozhledna a rozhledna Suchy vrch, kde jsme si hladili jelena. Pěkný vylet byl take do Mladecskych jeskyni nebo na Dolni Moravu - Stezku v oblacich. Zaujal me zamek Usov, kde teda nebyla prohlidka zameckych pokoju ale nejvetsi lesnicke muzeum v CR - neskutecne mnozstvi vycpanych zvirat i z Afriky, vsude na zdech parozi atp.

    OdpovědětVymazat
  5. GFC: Lenka Koubová
    koubovalenka8@gmail.com
    mým nejlepším zážitkem byl festival České Hrady, ani ne nějakým momentem, ale spíš tím, že jsem se viděla s kamarády z vysoký, kteří bydlí na opačné straně republiky :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. GFC Jana Nováková. Doporučit mohu středisko Matala na Krétě. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. GFC: Markéta Štefková
    email: stefkova.ma@email.cz
    Mám dva nejlepší zážitky. Jeden byl úplně skvělý a to, když jsem přespala na lavičce venku na Pradědu, to bylo skvělé. Počkaly jsme si s kamarádkou večer na západ a ráno na východ slunce - nezapomenutelné. A ten druhý, který nebyl tak radostný, ale teď se tomu už směju. Ztratila jsem se s kamarádem na Lysé a ještě k tomu pozdě večer. Šli jsme nějakou blbou cestou a od jednoho pána jsme se dozvěděli, že to máme k autu pěšky 12 km :D To mě teda nepotěšilo, protože jsme už byla unavená a celá bolavá. Nakonec nás ten pán k autu zavezl a za to jsem mu do teď vděčná :)

    OdpovědětVymazat
  8. GFC: Gabriela Indrová
    email: gabcai@seznam.cz
    Já jsem si prázdniny užívala na všech hudebních fesťácích a koncertech, právě se chystám rychlíkem do Prahy na další, ale ještě před tím v rychlosti čekuju blogísky :D

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji jako Monnika

    Moniicka.s(zavinac)gmail.com

    Mě se líbí udělat si venku za pěkného počasí obyčejný piknik , nebo si vyjít na letní noční procházku. Dívání na hvězdy, to taky miluju.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mě i celé mé rodince líbilo na chalupě na konci světa ve vsi, kde končila silnice a byl tam naprostý klid. Každý večer přesně na čas se chodila vedle na louku pást srnka a byl tam naprostý klid bez aut, letadel a všeho možného civilizačního ruchu...
    macu@seznam.cz
    GFC Markéta Králová

    OdpovědětVymazat
  11. Gfc Nela Richterová, nejkrásnější prázdniny trávím vždycky na naší chatě v Rožnově pod Radhoštěm, je tam moc krásně a dá se tam v okolí navštívit spousta krásných míst. Jinak mě čeká dovolená v Západních Tatrách a věřím, že to bude krásný horský zážitek. Půjdeme také navštívit zoo kontakt, kde si budeme moct pohladit lvíčata, medvídky a spoustu dalších zvířat. Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes GFC jako Anna. A tohle léto nezapomenu na naši dovolenou v Norsku, kde se nám líbilo tolik, že se tam určitě zase brzo vrátíme :) annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: ZdeňkaM
    Budu vzpomínat na všechny letní zážitky s přáteli. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj sleduji jako elizabeth greenov
    tomanova.katerin@centrum.cz
    Pro me jednoznacne letni chladnejsi dansko a pak trip s pritelem k mori, nabrat teochu sil a slunicka

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduji jako Teri Stup
    Jako zážitek můžu doporučit určitě Aqaland Moravia, kde si užijí všechny věkové kategorie. :)
    terezastupnova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj :) Na váš blog jsem teď narazila poprvé a teprve se s ním seznamuji... Moc se mi zatím líbí! :) Ale protože jsem vás doteď neznala, tak vás ještě pravidelně nesleduji... Já s přítelem jsme letos místo exotické dovolené vyrazili na 4 dny do Jeseníků, které jsme celé přešli se vším na zádech (spali ve stanu atd.). Byla to nádhera :) Těla si moc neodpočinula, ale mozky dokonale...

    Kdyby sis taky chtěla o něco zasoutěžit, mrkni sem: https://www.brasty.cz/soutez. S troškou štěstí můžeš vyhrát něžné dámské hodinky Festina :)

    tereza.kralova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat