čtvrtek 10. srpna 2017

Paletka tvářenek Zoeva Pink Spectrum Rouge

Ahoj holky,

kromě mnoha krásných dárků jsem letos k narozeninám dostala od Maru také nádhernou paletku tvářenek od Zoevy. A jelikož už jí mám řádně otestovanou, tak nadešel čas vám tu nádheru ukázat.


 Paletka má jednoduchý minimalistický obal v černé barvě. Barva je matná, což je sice na pohled moc hezké, ale zase se na to chytá všechna špína a otisky. Ještě dodám, že je obal papírový, je však pevný a odolný. Ozvláštněn je pouze středovou čárou a nápisy v růžovo- měňavé barvičce. Paletka má tenký obal, takže super na skladování. Oceňuji také praktické zavírání na magnet. Paletka neobsahuje zrcátko, což mi vůbec nevadí.

Obsahuje 4 krásné růžové barvičky. Každá je označena číselným názvem.


PK010 – je překrásný meruňkovo-růžový odstín se zlatavým sheenem
PK020 – je matná starorůžová barvička
PK030 – je světlá studená růžová
PK040 – je matná hot pink barvička, která je fakt výrazná a musí se s ní opatrně


Všechny barvy jsou výborně pigmentované a mají jemnou sametovou konzistenci. Za začátku maličko prášily, ale jakmile se setřela horní vrstva, tak se prášení zmírnilo. Krásně se nanáší i stínují. Netvoří mapy ani jiné neplechy. Výdrži také nemám co vytknout, protože i k večeru jsou stále hezké. Neříkám, že stoprocentní, protože přece jen na intenzitě maličko ztratí. Každopádně se jedná o hodně kvalitní produkt za dobrou cenu. Seženete jí za 486 Kč na makeupandmore.cz


Pokud holdujete růžovým tvářenkám, tak s touto Zoevou rozhodně nešlápnete vedle.

Co vy a Zoeva? Líbí se vám tvářenky tak jako mě?

Radu




12 komentářů:

  1. Tak za mě je Zoeva velkou neznámou, neměla jsem ani jeden produkt, ale moc ráda si čtu recenze.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla od Zoevy nejprve paletku a pak sadů štětců a obojí je super. Stejně tak tahle paletka. Značka je mi sympatická, třeba taky časem něco vyzkoušíš :)

      Vymazat
  2. Vypadají krásně, ale já teď v létě ty růžovky moc nemusím. Vyhovují mi v zimě, když mám hodně porcelánovou pleť a vypadají na tvářích tak nějak holčičkovsky :)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, taky přes léto sahám po růžových tvářenkách velice zřídka, dávám teď přednost spíše broskovým tónům. Ale jak píšeš, tak v zimě je růžová skvělá volba.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Tomu rozumím, ale já oceňuji ten meruňkový odstín, ten je fakt krásný. Ale hold nemůže růžové hodovat každý :D

      Vymazat
  4. Souhlasím s komentářem Simoneta. Docela bych brala kdyby obsahovala třeba meruňkovou, líbí se mi 010. Já mám hodně podobnou paletku tvářenek od Makeup Revolution, která stála o polovinu méně s mega pigmentací a mnoho variant odstínů. Obal i kvalita bude určitě dobrá ale myslím si že jsou na trhu lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že ta 010 je spíše meruňková, takže tu růžovou docela vyvažuje. Já moc MUR neholduji, ale věřím, že mají fajn produkty. Mám jednu paletku očních stínů a ta je super.

      Vymazat
  5. Já teda růžové odstíny nenosím, v podstatě mě ani nelákají :) Mám raději odstíny tmavší dohněda. .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud růžovou nenosíš, tak je pochopitelné, že tě paletka neláká. Mají však i paletku která je více neutrální a dohněda, tak můžeš mrknout na tuto variantu ;-)

      Vymazat
  6. Od Zoevy jsem zatímm nic neměla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba časem mít budeš, je to kvalitní kosmetika za rozumné ceny, alespoň dle mého :)

      Vymazat