neděle 3. září 2017

Re-fresh na blogu aneb na co se můžete těšit po prázdninách

Hezkou neděli,

dnešní článek bude pro nás netradiční - povídací, chceme Vás v něm seznámit s novou vizí, kam se bude náš blog ubírat a čemu se budeme dále věnovat. V posledních měsících jsme obě zjistily, že už nemáme na blog tolik času, a protože nechceme články šidit, rozhodly jsme se, jejich frekvenci omezit na dva články týdně, které budou rozděleny na dvě rubriky a to beuty a lifestyle. 

Články budou vycházet vždy ve středu a neděli v 7 hodin ráno, jak jste u nás zvyklé. Středy budou i nadále patřit kosmetice, líčení, nehtům, prostě a jednoduše celé beauty sféře. Něděle jsme si naopak vyhradily pro spíše lifestylové články, kdy Vás provedeme spíše našim životem. Určitě chceme zachovat rubriku Bavilo nás, která se od teď objeví na blogu pravidelně každý měsíc. Můžete se také těšit na outfitové posty, různé domácí rady, tipy a dekorace. Protože se naše zájmy ubírají i jiným směrem, občas se na blogu objeví také knižní či filmové tipy, DIY,  také obě rády vaříme a pečeme, proto je klidně možné, že se s Vámi podělíme i o oblíbené recepty.

Nový režim nastane na blogu od středy 6. září, kdy se můžete těšit na recenzi vlasové péče Natura Siberica.

Pokud máte pro nás nějaký tip na článek/články, které byste si na blogu rády přečetly, napište nám je, prosím, dolů do komentáře.

Doufáme, že nám stále zachováte přízeň a že Vás i po změně budeme dále bavit.

Maru a Radu

8 komentářů:

  1. Ahoj, těším se na lifestylovou sekci. Jen doufám, že zůstanou zachovány rubriky o vypotřebovaných produktech a o nákupech, ty mám asi nejraději:-) krásnou neděli přeje Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tyhle rubriky zachováme, akorát tím, že bude méně článku, příjde na ně řada asi po delší době. :-)

      Vymazat
  2. Rozhodně se těším na případné recepty, filmy, knihy a samozřejmě dekorace. A jak píšeš Hanka, doufám, že nákupy a spotřebu zachováte :)
    Soutěž s Catrice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaký ten recept i dekorace budou brzy, přece jen podzim k tomu přímo vybízí.

      Vymazat
  3. Už se těším na takové články ze života apod. Recepty to by se mi hodilo, ráda se přiučím. :))

    OdpovědětVymazat
  4. těším se, vždy se k vám ráda podívám :-)

    OdpovědětVymazat