středa 1. listopadu 2017

Moje noční péče o pleť se značkou Navia

Ahoj holky,

už nějakou dobu používám jako svou noční péči dva výrobky od přírodní značky Navia, které jsem si vybrala na eshopu Krasnakazdyden.cz, a protože mám oba dva výrobky už dostatečně otestované, je čas se jim podívat na zoubek.


Přiznám se, že v posledních měsících se na mé pleti projevily známky stresu a to především právě v oblasti očí. Kromě toho, že se mi objevilo víc vrásek, tak mi také vystoupily kruhy pod očima únavou. Protože už mi není dvacet, rozhodla jsem se, že vsadím v péči na větší kalibr a to na Noční roll-on sérum Anti-aging 30+ od značky Navia (10 ml/239 Kč). Protože už z našich předchozích článků jistě víte, Navia je slovenská značka přírodní kosmetiky, a toto sérum díky vyvážené kombinaci olejů listovaných za studena vyživí pokožku, dodá ji hydratací, zlepšuje prokrvení, díky čímž opadají otoky pod očima a pokožka je hladší a na pohled rozjasněnější.

Olej obsahuje olej z meruňkových jader, který má vysoký hydratační účinek, zbavuje pleť napnutí a podporuje tvorbu kolagenu. Další výživnou bombou je olej z pšeničných klíčků, který obsahuje vitamín E, který zabraňuje stárnutí pleti a obnovuje její pružnost. Arganový olej zabraňuje stárnutí kožních buněk a má protizánětlivé účinky. Tento olej má schopnost napnout kůži, vyhladit jemné vrásky a zpevnit ji. Nemůžu zapomenout na pupalkový olej, který zmírňuje podráždění a začervenaní. A poslední pomocník proti vráskám je šípkový olej, který má výrazný anti-aging účinek a schopnosti redukovat pigmentové skvrny.


A co na přípravek říkám já? Olejíček je umístěn v praktickém flakónku s kovovou roll-on kuličkou, která krásně chladí při aplikaci oční okolí. Kulička dávkuje olej v příjemné vrstvě, nezůstane Vám kolem očí nepříjemný nános oleje. Protože se jedná o olejový přípravek, je však nutné jej nanášet na připravenou, navlhčenou pokožku. Co se týče výsledků, ty jsou úžasné. Opravdu je oční okolí na pohled mladší, vrásky jsou výrazně méně viditelné a co mne nejvíc dostalo je ta redukce kruhů pod očima, které jsem měla vždycky hodně tmavé a výrazné. Po několika měsících (asi 2 měsících) pravidelné aplikace kruhy pod očima skoro nemám, prakticky už nemusím používat ani korektor. Sérum pomalu ubývá, za tu dobu, co jej používám ubyl z lahvičky tak centimetr. 

Krém, který používám v kombinaci s tímto sérem se jmenuje Šlehaný krém Slunečný den (60 ml/126 Kč). Tento krém sice není výhradně určený k péči o pleť, ale jedná se spíše o tělový přípravek, ale mi to nevadí, já tyto hutné, olejové krémy ráda používám právě na tvář.


Už podle názvu je krém optimistický, voní sluncem a citrusovými tóny. Krém obsahuje nálož bambuckého másla, které je vysoce hydratační a omlazuje pokožku. Mandlový olej zase zpomaluje stárnutí pokožky, zklidňuje pleť a zmírňuje podráždění. Avokádový olej obnovuje elasticitu kůže, omlazuje a vyhlazuje vrásky. 


Krém je tužší konzistence, ale pod teplými prsty taje, snadno se nabírá a dobře se rozmazává po pleti. Protože se taktéž jedná  o olejový krém, je třeba jej nanášet na navlhčenou pleť. Já si krém chválím především pro jeho úžasnou hydratační schopnost, kterou nutně potřebuju. Při používání se mi netvoří žádné suché místa. Pleť je hydratovaná, vláčná a zdravá.

Používáte přírodní kosmetiku? Jaká je Vaše oblíbená značka přírodní péče o pleť?

M.

5 komentářů:

  1. Já se v poslední době snažím používat přírodní pleťovou kosmetiku častěji a častěji :). Navia má skvělé produkty, já jsem si zamilovala Bezstarostné ráno :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom s péči podobně, snažím se používat jen tu přírodní kosmetiku, ale stejně mi to úplně nejde. Třeba micelárky se nevzdám nebo některých mých oblíbených pleťových masek a peelingů. Vím, že i tyto výrobky jdou nahradit přírodními, ale zatím jsem si v těchto kategoriích přírodní oblíbence nenašla.

      Vymazat
  2. Krásné fotky s těmi šípky! Přírodní kosmetiku používám, ale jen něco mi sedne...v poslední době jsem si ale oblíbila makový olej od Soaphorie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu fotek. Soaphoria je také má oblíbená značka, ale makový olej jsem zrovna nezkoušela. Musím na něj mrknout. :-)

      Vymazat
  3. ja Naviu zbožňujem a momentálne u mňa kraľuje od nich avokádový krém na pleť, je fantastický :)

    OdpovědětVymazat