středa 27. prosince 2017

Luxusní celomatná paletka od Too Faced

Ahoj holky,

už před delším časem jsem si pořídila luxusní paletku matných stínů s názvem Natural Matt od mé oblíbené značky Too Faced. Už dlouho jsem po celomatné paletce toužila, ale pořád jsem si nemohla vybrat, kterou z těch na trhu zvolit. Nakonec to vyhráhrála právě ona Too Faced.


Jak je u TF známé, paletka je umístěná v nádherném obalu, samotná paletka má bytelný kovový obal s potiskem reliéfu krajky, a jako ochrana před poškrábáním je ještě papírový obal, který je vyvedený tón v tónu v hnědých odstínech. Kromě toho v obalu paletky najdete zrcátko a také obrázkový návod na tři "doporučované" líčení. Podle návodů můžete vytvořit jak decentní denní líčení, pak líčení klasické elegatní nebo módní ve výrazných barvách. Ovšem má nejoblínější kombinace stínů jde napříč těmito looky. Miluju nažloutlý stín Honey Butter v kombinaci se světle vínovou Strapless. 



Paletka je perfektně sestavena, obsahuje 9 stínů, které jsou složeny jak ze studených, tak i teplých odstínů, které se dají mezi sebou krásně zkombinovat v perfektní matné líčení. 

(popis odstínu je po sloupcích zleva)
  • Heaven - krásná smetanová barva
  • Lace Teddy - velmi světlá pleťová růžová
  • Nudie - světle béžová se studeným podtónem (s kapkou šedé)
  • Cashmere Bunny - světlá hnědá s kapkou šedé
  • Strapless - světle vínová
  • Honey Butter - nažloutlá světle oranžová
  • Sexpresso - střední studená šedohnědá
  • Risqué - středně šedá
  • Chocolate Cookie - teplá středně tmavá cihlová

Stíny jsou opravdu luxusní, jsou jemně namleté, hebké na dotek. Příjemně se mezi sebou blendí a dobře se nanáší na víčko. Pigmentace je více než slušná. A na to, že se jedná o matné stíny, tak skoro vůbec nepráší. Výdrž na očích je s bází celodenní. Bez báze ji posoudit nemůžu. Vážně nemám paletce, co vytknout. Bohužel jsme se úplně nesžily a na celé líčení mi nevystačí, protože bez třpytivého stínu mi líčení připadá smutné. 


Cena paletky je bez pár korun tisícovka a kvalitou Vám ji můžu vřele doporučit.

M.

6 komentářů:

  1. Tak ta je vážně krásná! Matné stíny miluju :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka se mi hodně líbí svými odstíny. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka se mi moc líbí a stíny ač jsou matné, tak je každý stín jiný a nepřijde mi že by byli některé stíny stejné, jak to často v paletkách bývá. I já mám v líčení ráda aspoň jednu lesklou ale i pouze z matných stínů se dá udělat jednoduché líčení do práce a v podstatě kamkoliv.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  4. Kdybych dnes sháněla přirozenou matnou paletku, rozhodně bych volila tuhle, ale přes lety u mě zvítězila Naked Basics :)

    OdpovědětVymazat