neděle 4. srpna 2013

Došlo nám - červenec I. část

Nádherný den přeji,

jelikož články o spotřebovaných výrobcích jsou hodně oblíbené, tak vám ho přinášíme i my. Bude rozdělen do dvou části, kdy první část spotřebovaných věcí vám ukážu já, druhou pak Maru, aby jeden článek nebyl zbytečně dlouhý. Vždy jsem si myslela, že mi téměř nic nedochází, až když člověk začíná vypotřebované lahvičky odkládat stranou, tak zjistí, že je tomu vlastně naopak. Tak se pojďme mrknout co vše se mi podařilo za měsíc červenec spotřebovat.



1. Saloos bio kokosový olej 


Kokosový olej je můj všestranný pomocník. Používala jsem ho zejémna na mazání celého těla. Výborný je také jako vlasový zábal. Co se týče vlasů vtírám ho po umytí do konečků vlasů. Ty jsou pak krásně hydratované, zacelené a uhlazené. Toto 250 ml balení mi vydrželo asi 4 měsíce. Samozřejmě jsem ho nespotřebovala tolik, jako v posledních teplých měsících, kdy dostávala pokožka i vlasy zabrat od sluníčka a vody v bazénu. Rozhodně doporučuji!





2. Bione Cosmetics vlasová regenerace Keratin s arganovým olejem


 Tato vlasová výživa od Bione Cosmetics se mi zdála moc fajn. Větší účinky jsem pozorovala na začátku používání, ke konci již moc ne. Přípravek jsem používala po každém mytí (2 týdně) vždy do ručníkem vysušených vlasů a vlasy nechala volně uschnout. Přípravek jsem používala cca půl roku a za tu dobu jsem si všimla, že vlasy jsou opravdu zpevněné, pružné a nádherně se lesknou. Takže dle mého výrobek fungoval jak měl a slibované účinky se dostavily. Výrobek bych si klidně koupila znovu. Navíc i cena byla opravdu skvělá a činila nějakých 65 Kč. Líbí se mi taky fakt, že se jedná o český výrobek.








3. Balea krémový peeling Indian Chai

 
Tento Balea peeling jsem si velice oblíbila. Koupila jsem si dokonce dvě balení. Peeling byl středně hrubý, zrníček obsahoval dost. Svůj účel plnil dokonale. Pokožku hezky vyhladit, umyl a provoněl. Vyhovovalo mi také praktické dávkování v tubě. Za došlý peeling mám již nového náhradníka a je jím také peeling od Baley, tentokrát s vůni citrónu a podmáslí. Cena byla asi 25 Kč, což je bezkonkurenčí cena  za tento super peeling.












4. Ziaja sun mléko na opalování SPF 10


Toto opalovací mléko od Ziaji mi vyhovovalo svým lehkým, nemastným složením. Krásně se roztíralo, rychle vsakovalo a  nezanechávalo bílý povlak. Má tedy být voděodolné, ale to já nevěřím, žádnému opalovacímu přípravku. Vonělo hezky, klasicky krémově. U mléka bych určitě ocenila větší balení. Toto mělo jen 150 ml a bylo hodně rychle pryč. Na vyzkoušení určitě doporučuji!


4. Crazy Rumors balzám na rty Soda pop



Tyto balzámky miluji! Je to můj již třetí spotřebovaný kousek a další 4 mám v zásobě. Nebudu se zde zbytečně rozepisovat, mé dojmy na balzámy jste si mohli přečít zde. Za mě naprostá jednička!

5. Kiss my face sprchový gel a pěna do koupele s vůni borovice

Na titulní fotce jste si mohli všimnout, že mám spotřebováno dost vzorečků z posledního Ladyboxu. Je to tím, že když mám nějaký vzorek, tak to chci mít ihned pryč a nikde to neskladovat a hromadit. Tento sprchový gel byl, dle mého naprosto na nic. Vůně mi nijak nevadila, ovšem gel vůbec nepěnil a tedy ani nemyl. Druhou šanci jsem mu dala coby pěna do koupele, ovšm ani taky nepochodil, neboť vůbec nepěnil. Za mě tedy hrůza a jsem ráda, že jsem se ho rychle zbavila.

6. Kiss my face bělící pasta na zuby 


Další spotřebovaný vzorek je opět od Kiss my Face. Tentokrát bělící zubní pasta. Pasta byla gelové konzistence, slušně pěnila a měla příjemnou chuť. Ovšem nějakých bělících účinků jsem si nevšimla. Vzorek mi vystačil na 14 dní používání 2x denně.

7. Vichy BB créme Idéalia 


Na to BB se už objevilo pár recenzí. Jediné co mi u BB vyhovovalo byl odstín (ten byl medium) a ucházející hydratace. Jinak jsem se po pužití BB leskla, slabá byla taky výdrž a naprosto žalostné bylo krytí, které nebylo žádné. Nedoporučuji!

8. Weleda šampón na vlasy 

 

Další vzoreček z Ladyboxu. Šampón jsem ráda vyzkoušela, ale že by se něčím vymykal se říct nedá. První co mě překvapilo byla vůně. Ta mi zprvu přišla citrusová, poté jsem cítila vůni typickou pro miminkovskou kosmetiku a nakonec mi to připadalo jako vůně šampónu pro psy :D Takže vůně nic moc. Jinak dobře pěnil, vlasy hezky umyl a šly dobře rozčesat. Přesto nejsem ze šampónu nijak nadšená. Vzorek mě nezaujal na tolik, abych si ho musela koupit.

9. Essence krém na ruce Snow Jam 


Došel mi také krém na ruce ze limitované edice Snow Jam od Essence. Krémě měl intenzivně regenerovat a hydratovat ruce po dobu 24 hodin. Krém hydratoval slušně (24 hodin ani omylem), ovšem krémy z dřívější zimní edice, ty perníčkové, jablko-skořice atd, hydratovaly dle mého více a celkově mi přišly lepší než tento krém. Krém byl relativně hutný, ale dobře se roztíral a vsakoval. Také vůně byla příjemná, takové svěže květinová. Krém nebyl špatný, řekla bych takový lepší průměr.

10. Loreal Elseve color-vive ochranná maska na vlasy 

 

Poslední spotřebovaný kousek je tato maska na barvené vlasy od Lorealu (na titulní fotce chybí, protože jsem na ní zapomněla). Obecně mám Loreal přípravky na vlasy moc ráda. Tato maska má 300 ml a vydržela mi opravu dlouho. Sice jsem neviděla žádné účinky, týkající se prodloužení výdrže barvy, ovšem i tak mi velmi sedla. Vlasy byly po použití hezky hladké, vyživené a naprosto bezproblémově se rozčesávaly. Moc se mi líbila taky vůně, která mi ve vlasech zůstala ještě i další den po mytí.


Takže celkově jsem na 10 spotřebovaných kouscích, což je dle mého slušný výsledek. Co myslíte? Máte s některými přípravky zkušenost?

Radu





Žádné komentáře:

Okomentovat