pátek 2. srpna 2013

Kosmetický new in: Štětce na tvářenku a make up Mery Macom

Hezký pátek všem,

jako hodně z kosmetických nadšenců jsem čekala na den, kdy se na eshopu kosmeticky-svet.cz objeví kosmetické štětce vychvalované polské značky Mery Macom. Ihned jak se objevily - neodolala jsem a štětce jsem si objednala. Byla to tak trochu objednávka ze zvědavosti, ale na druhou stranu jsem kvalitní štětec na tvářenku už potřebovala.

Z nabídky jsem si vybrala foundation brush na makeup se syntetickými štětinami a blush brush s přírodním chlupem na pudrové tvářenky.


Když dnes zazvonil pošťák zaradovala jsem se, věděla jsem, že moje štětečky jsou tady. Ovšem po otevření obálky jsem byla trochu zklamaná. Štetec na make up byl menší než jsem čekala a než jsem jej znala od jiných značek, na dotek byl ale jemný a hustý a tak se zklamání začalo vytrácet. 



Štetec na tvářenku ale odpovídal úplně mým představám, velký, hutný a strašně hebký. Už jsem se těšila, jak štětce vyzkouším.



Oba štětce mají černou dřevěnou rukojeť s názvem značky a jsou označeny typem produktu, na jehož aplikaci jsou určeny. Tyto nápisy jsou vytlačený do rukojeti a vybarveny stříbrnou barvou. Jak jsem již výš řekla, tak štětec na make up je ze syntetických štětin a štětec na tvářenku je z chlupu přírodního, konkrétně tedy z kozího. Štětiny jsou zpracovány moc pěkně, sestřiženy do přesného tvaru a ani jeden chloupek nečouhá. A jsou uchyceny v pochromované objímce. To všechno dává štětcům punc luxusu za skvělou cenu.

Při rozbalování balíčku jsem nebyla ještě nalíčená, tak mé kroky ihned po rozbalení štětců vedly do koupely a šla jsem se svými novými miláčky hned namalovat. A mé zklamání z malého štětce ihned opadlo, bb krém se s tímto štětcem zapracovával skvěle, ani menší plocha mi při nanášení nevadila. Štetec na tvářenku jsem otestovala na své nejprašnější tvářence a vida, ona s tímto kvalitním štětcem neprášila vůbec! Takže radím všem, kdo si stěžují na prášivost tvářenek - kupte si tento štetec a přášivost hned přestane.

Hodnocení je sice na základě první zkušenosti, ale myslím si, že k posouzení kvality štětců bude stačit.

Hodnocení : 4,5/5

značka: Mery Macom
cena: 120 - 160 Kč
dostupnost: kosmeticky-svet.cz

Půl bodu strhávám, za ten menší makeupový štětec, jinak jsem maximálně spokojená.

Co říkáte na štětce Mery Macom? Taky jste neodolaly a musely jste si je objednat? Nebo naopak nemáte důvěru k polským výrobkům a tak jste koupi unikly?


M.

2 komentáře:

  1. Já mám MM štětec na pudr a naprostá spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde se dá koupit? Já jsem viděla jen tyhle dva a sadu štětců, a určitě bych pro další štětec našla využití :-)
      M.

      Vymazat