čtvrtek 29. září 2016

Podzimní novinky v sortimentu Dermacol

Krásné ráno holky,

Dnes pro vás máme několik recenzí na poslední dekorativní novinky značky Dermacol. Jejich kosmetický stojan se rozrostl o novou řasenku, projasňující tužku na oči a pudrový stín na obočí. Kromě těchto dekorativních záležitostí určitě potěší všechny milovnice jejich řady Aroma Ritual, že i ta se rozrostla o nový voňavý kousek a to konkrétně sprchový gel s vůní grepu.


Bílá kajalová tužka na oči – 99 Kč

Světlé projasňující tužky na oči používám pravidelně, proto jsem tuto novinku přijala s nadšením. Zprvu jsem se lekla barvy, protože na projasnění vodní linky volím spíše tělové barvy než vyloženě bílé, ale nenechte se zmást. Tužka není čistě sněhově bílá, ale je spíše krémově bílá, takže pro mě naprosto ideální. Dokáže oko zvětšit, projasnit aniž by to vypadalo uměle či zbytečně přehnaně.



Tužka je tvrdší, ale přesto výborně kreslí. Nemusí se vůbec tlačit. Díky její tvrdosti mi přijde, že vůbec neubývá. Co se týče výdrže, tak mi přijde dobrá. Nečekejte, že vydrží celý den, ale pro mě je viditelná ty 3-4 hodiny. Ještě zmíním, že mě v očích nijak nedráždí ani není nijak nepříjemná. Takže celkově je to povedený produkt. Jednak má tužka příjemnou barvu, hezky kreslí, neubývá a na lince drží. Nemám ji co vytknout a můžu jí vřele doporučit.


UltraTech Mascara Řasenka pro dokonale definované a prodloužené řasy – 10 ml 199 Kč

Dále jsem vyzkoušela novou řasenku UltraTech, která má moc hezké černo-zlaté balení. Kartáček má plastový, přesně jak mám ráda. Štětiny má akorát dlouhé a rozmístěné tak, aby řasy pročesaly již od kořínků a přitom neslepovaly. Musím hodně pochválit konzistenci, která není přehnaně mokrá, takže řasy vůbec neslepuje. Řasenka dodá délku, zvýrazní je super černou barvou, ale především dokáže výborně zahustit.



Kromě toho nijak řasy nezatěžuje. Díky tomu jsem si také všimla, že řasy výborně nadzvedne a natočí a především tento efekt drží celý den. Řasy nejsou obalenou nepoddajnou krustou, naopak jsou lehké. Pochválit musím i výdrž, která je celodenní. Nijak se mi řasenka nemaže, neobtisková ani nedrolí. Výborně mi drží i na spodních řasách s čímž mám u jiných řasenek problém. Musím uznat, že tato řasenka se Dermacolu fakt povedla a stojí za vyzkoušení.


Pudrový stín na obočí – 1 g 199 Kč

Stíny nám přišly v odstínu 1, což je ideální svělejší, neutrální hnědá barva, ideální bude pro blondýnky a zrzky. Pro tmavší typy bude zapotřebí sáhnout po tmavším odstínu, které jsou na výběr hned další dva. Co je na stínech zajímavé je především způsob nanášení a vlastně je to celkově inovativní produkt ke zvýraznění obočí.



Stíny se nanášejí pěnovým aplikátorem, který je sestřižen do tvaru kuželu. Tento aplikátor se automaticky namočí v pudrovém stínu, který je schován ve víčku "tužky". Co se týče nanášení, tyto stíny mi vyhovují především ve chvílích spěchu, kdy upravené obočí zvládnete za chviličku. Výsledek je však spíše nedbalý, není to nic pro milovnice ostře řezaného obočí. Ovšem po pročesání hřebínkem dosáhnete velmi hezkého, přirozeného vzhledu. Výdrž barvy je bravůrní, neslevá se ani během dne nemizí.


Sprchový gel Aroma Rituals - růžový grep - 250 ml 59 Kč

Jakožto milovníkovi citrusů a citrusových vůní se mi Dermacol s touto parfemací přesně trefil do noty. Tento sprchový gel je obdařen vážně velmi příjemnou, povzbuzující a autentickou vůni růžového grepu. Nemusíte se bát žádné nepřirozené, umělé vůně, protože tato parfemace je vážně povedená.


Zaujaly Vás podzimní novinky od značky Dermacol?

R.

16 komentářů:

  1. Zaujal mne hlavně sprchový gel s vůní grepu, tato řada je prostě úžasná a už úplně cítím, jak úžasná bude ta vůně grepu :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle vůně je vážně úžasná a přirozená. Vyzkoušej ;)

      Vymazat
  2. Zaujal mně ten sprchový gel s vůní grepu, jsem na tu vůni vážně zvědavá a myslím, že by se mi taky mohla líbit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Citrusy já můžu a tenhle sprcháč není vyjímkou. Myslím, že je to nejpřirozenější vůně grepu, co v drogériích najdeme.

      Vymazat
  3. No jako u mě klasika co mě zaujala je sprcháč, ten musí nádherně vonět :) Jinak i ten pudrový stín vypadá dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Stín na obočí mám a dost mě zaujala řasenka.

    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sice radši pracuju s tužkou na obočí, ale na rychlé použití je ten stín super.

      Vymazat
  5. super novinky :) maskara robí krásne riasy, a zaujal ma aj ten tieň na obočie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. V prvním odstavci - stěhově bílá :)
    Ta tužka je fakt tvrdší, ale barví pěkně, také jsem se prvně lekla, že s tím nic neudělám, ale je v pohodě, souhlasím. Řasenku jsem si oblíbila moc, ta mi naprosto sedla. Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za upozornění, hned to opravím ;)
      Taky jsem si říkala, jestli tou tužkou půjde něco nakreslit a nakonec se z ní stal velký oblíbenec :-)
      A děkujeme za pochvalu fotek :-)

      Vymazat
  7. všetko vyzerá užasne, najviac ma ale zaujal tien na obočie v ten tyčinke ;) určite sa na to popozeram v obchodoch ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, pokud chceš upravené obočí rychle, tak k tomu je stín ideální.

      Vymazat
  8. Řasenka vypadá vcelku dobře..

    OdpovědětVymazat