čtvrtek 29. června 2017

Letní, hravá vůně Moschino Funny!

Ahoj holky,

asi už víte, že já nejsem fanynka různých těžších vůní jako jsou všemi milované parfémy Chanel, Chloe nebo Yves Saint Laurent. Miluju spíš vůně svěží s květinovým nebo ovocným nádechem. Je tedy pravda, že tyto vůně nejsou tak sofistikované, ale mi to nevadí, mne baví a budu je používat dál. Takovou hravou vůní je i má oblíbená toaletka Moschino Funny!, která je zajímavou vůní ovoce s květinovými prvky.


U každé vůně se sluší první popsat flakónek, který se mi, upřímně řečeno, vůbec nelíbí. Nebo spíš, samotný flakón by byl hezký, ale víčko je zdobeno velkým kovovým srdcem a růžovou mašlí, což na mne působí hodně kýčovitě. Ale protože vůně je to úžasná, jsem ochotná to prominout a ráda jej především teď v létě používám.



Co se týče samotné vůně, tak na první přičichnutí cítím výrazný pomeranč, který je však okořeněn štiplavým nádechem pepře. Ten z vůně na "záchod" učiní něco zajímavějšího a řekla bych i dospělejšího. Mimo pomeranče a pepře v hlavě vůně můžete ještě cítit tóny rybízu. Srdce vůně je naopak květinové a tvoří ho fialka, jasmín s pivoňkou. Posledními složkami toaletky je pižmo, mech, ambra a cedr.



Tato vůně v sobě snoubí hravost, energii a zároveň také divokost a probouzí tyto vlasnosti i u nositelky. Jak se během dne vůně mění, ucítíte především ty květinové tóny, které dokáží umocnit ženské kouzlo.

Přestože se jedná o toaletní vodu, její výdrž je dost dobrá. Já ji ze sebe cítím přibližně těch 8 hodin, ale podle reakcí okolí je výdrž delší, řekla bych těch 10 - 12 hodin. 

Vůni jsem zakoupila na eshopu Notino.cz, kde ji můžete sehnat za cenu 747 Kč/ 100 ml.

Znáte tuto vůni? Jaké vůně používáte? 

M.


12 komentářů:

  1. Vůni už jsem asi někde na internetu zaregistrovala, ale nikde v parfumerii jsem ji nezkoušela. Teď přes léto nejraději používám deodoranty od Weledy nebo lehké tělové spreje I love... v dalších obdobích nedám dopustit na Si od Armaniho nebo La Vie Est Belle Lancome, to jsou moje dvě stálice, které kupuji pořád dokola :-)
    All my cosmeticsk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, zrovna Si a La Vie Est Belle nejsou vůbec vůně pro mne, tak předpokládám, že zase tobě by nesedla ta Moschino. Jsou to úplně protichůdné vůně :-)

      Vymazat
  2. Taky ji mám ráda, ostatně i jako I love love od stejné značky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůni neznám, ale celkem mě zaujala, jak vůní tak i flakonek vypadá pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vůni znám a několikrát jsem jí měla. Moc příjemná vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková příjemná vůně na každý den, používám ji moc ráda.

      Vymazat
  5. Vůni mám doma také a je úžasná :). A flakonek se mi taky moc líbí
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se sice flakón nelíbí, ale ta vůně je skvělá, takže ten nedostatek ve vzhledu ráda odpustím.

      Vymazat
  6. Mně se flakónek líbí, je to adekvátní k názvu vůně :) Tuhle vůni jsem nikdy nezkoušela, ale Moschino mě vždycky lákalo :) Tak třeba letos :) Mým stálým oblíbencem je Calvin Klein One ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Calvin Klein One je úžasná vůně, ale tím, že je unisexová, tak ji u nás používá manžel a já si k ní chodím jen vonět :-)

      Vymazat