čtvrtek 15. června 2017

Trojitá porce přírodních balzámů na rty

Krásný čtvrtek Všem,

Pro dnešek jsem si pro vás nachystala recenzi rovnou tří balzámů na rty, které mě teď nejvíce baví. Jejich velké plus je přírodní složená, krásná vůně a hravé balení. Všechny jsou k dostání na Notino.cz.



Tento balzám české značky Topvet je naprosto dokonalý. Jednak balení je super vtipné a roztomilé, ale především obsah je pokladem pro rty. Balzám je hutnější, ale snadno se nabírá i roztírá na rty. Ty během okamžiku zvláční, hydratuje a pečuje o ně po dlouhé hodiny. Opravdu na rtech výborně drží. Jelikož je v kelímku, tak jej používám pouze doma a to na noc před spaním a ráno jsou rty dokonale zregenerované, jemné a vyživené. Za pár korun dostanete hodně produktu prvotřídní kvality. Pokud by vám vadila jemná kokosová vůně, tak můžete sáhnout třeba po jahodě nebo melounu. Rozhodně vyzkoušejte.



Kdo by neznal slavné „vajíčko“ v podání EOS balzámu. Někdo je má rád a jiný nechápe jejich ohlas. Nám oběma tyto balzámy moc vyhovují. Díky super tvaru se pohodlně aplikují, balení zaujme a svůj účel plní na výbornou. Jsou akorát hutné, krásně se na rty nanáší a nenáročné rty hydratují skvěle. Asi to není balzám na hodně suché a popraskané rty, mě však jeho hydratační i ochranné účinky naprosto vyhovují. Rty jsou po namazání hezky obalené, vláčné a jemné. Navíc balzám krásně voní a má stylový design, což na mě vždy platí.



Tento balzám na rty se od předchozích dvou liší v tom, že je jemně tónující a rtům dodá kromě odpovídající péče také decentní barvu. Vybírat můžete ze 3 variant. Já mám ten nejvýraznější odstín a to  Berry Red. I když píši nejvýraznější, tak se nějaké syté barvy bát nemusíte. On je balzám opravdu pigmentovaný jen trochu, takže i tato „tmavší“ barva, rty natónuje do velice přirozené barvičky lesního ovoce.


Jak můžete vidět, balení je tubičkové a aplikátor je plastový a zploštělý. Samotná náplň je dost tekutá a olejová, však také obsahuje 3 druhy olejů a to jojobový, ricinový a olivový. Díky tomu mi přijde, že na rtech moc dlouho nedrží, ale přesto rty zjemní. Hydratace je hodně průměrná, což mi nevadí, nemám moc náročné rty. Balzám mám ráda pro jeho výsledný zdravý a šťavnatý efekt.


Máte zkušenost s některým z nich? Jaký je váš oblíbený přírodní balzám na rty?


Radu

8 komentářů:

  1. EOS jsem měla také, jen v kokosové variantě. Nejraději používám balzámy v tyčince a výhradně ty přírodní. Třeba od Soaphorie, Mylo a nejraději mám asi Crazy Rumors :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Crazy Rumors nemám ráda, příjde mi, že nic z tyčinky na rty nepřenesu. Ale od Soaphorie nebo Myla balzámek ráda vyzkouším.

      Vymazat
  2. EOS mě absolutně neláká, ale za to Weleda balzámky se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mne to je první zkušenost s Weledou, ale ráda bych zkusila i nějaký jiný výrobek této značky.

      Vymazat
  3. Zkušenost mám s balzámy EOS, sice to nejsou nejlepší balzámy, ale i tak mi vyhovují. Docela by mně lákal ten balzám od Topvet, kalíškové balení mi nevadí, tyto balzámy používám doma, když mám možnost si před použitím umýt ruce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzám na rty Topvet je asi to nejlepší z balzámů, co jsem zatím vyzkoušela. Na doma je super, ale na cesty preferuju EOS, ty jsou fajn a ještě nadělají parádu.

      Vymazat
  4. Doma mám 5 Eosů a i když jsou spíš průměrné tak prostě vypadají hezky i jako dekorace, co si budeme❤ za mně jsou teda nejlepší kalíšková Labela❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Labela v kalíšku jsou skvělá, ale ten Topvet je ještě jiný level, ten je fakt boží. Já ty Eosy mám ráda do kabelky, jsou praktické a vždycky se dají fajn v kabelce vylovit.

      Vymazat