pondělí 28. srpna 2017

Péče o pleť ve čtyřech krocích se Sedmikráskovými lázněmi Manufaktura

Ahoj holky,

věřím, že se mezi námi nenajde žádná žena, která by ještě neslyšela o české přírodní značce kosmetiky a to značce Manufaktura. Když tato značka v roce 1991 vznikla, jednalo se o obchůdek s tradičními českými výrobky, které měly zaujmout především cizince - kosmetika se v obchůdku neprodávala, ale spíše řemeslné výrobky jako jsou např. tradiční panenky z kukuřičného šustí, velikonoční kraslice nebo keramika. Později však firmu napadlo sortiment obohatit právě o přírodní kosmetiku z typických českých ingrediencí, jako je pivo, víno nebo vřídelní sůl a tak vznikla další síť prodejen s názvem Manufaktura - Vaše domácí lázně.

Koncept domácích lázní je velmi jednoduchý - všichni žijeme v uspěchané době plné stresu a napětí. Proto je velmi důležitý odpočinek, který podpoří nejen voňavá lázeň, ale třeba také příjemná svíčka nebo hrníček s čajem. Na to vše Manufaktura myslí a to všechno a nejen to, najdete v jejich sortimentu.

Dnešní článek se však bude týkat pleti, která současným životním stylem velmi trpí, a proto je třeba jí věnovat mimořádnou péči. Proto jsou tady Sedmikráskové lázně Manufaktura, které mají hned 7 úkolů a to dopřát pleti hydrataci – omlazení – zpevnění – regeneraci – zklidnění – výživu a rozjasnění. Květ sedmikrásky je už věky znám jako prostředek plný zdraví, obsahuje minerály, ovocné kyseliny, antioxidanty a další účinné látky. Já jsem tento balíček plný sedmikráskové péče mohla vyzkoušet díky portálu blogerky.cz.


Exkluzivní péči můžete své pleti dopřát díky používání těchto 4 kroků:

1. Péči o pleť začněte se speciální Peelingovou hydratační maskou se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou.


Tato maska obsahuje jemná, ale přesto dostatečně účinná exfoliační zrníčka, která jsou přírodního složení - z bambusu. Konzistence peelingu je pro mne absolutně vyhovující - peeling obsahuje vážně velké množství zrníček, které jsou malé a jemné, ale přesto jsou dostatečně drsné, aby poskytly pleti důkladný peeling.


Díky obsahu kaolínu, tedy bílého jílu, má maska uklidňující účinky a je vhodná i pro citlivou pleť. Pokud nanášíte masku krouživými pohyby na pleť, už při nanášení probíhá exfoliace odumřelých částic kůže. Po nanesení se maska nechává přibližně 5 minut působit, kdy si pleť dopřeje hydrataci díky extraktu ze sedmikrásky, rebarbory a obsahu kyseliny hyaluronové. Dále pleti dodá výživu prostřednictvím jojobového a mandlového oleje a vitamínu E. Při smývání masky probíhá exfoliace po druhé. Po použití masky je pleť jemná, vypadá zdravěji a především není vysušená, ale naopak příjemná na pohled i na dotek.
2. Dalším krokem v péči o pokožku obličeje je Anti-aging sérum pro okolí očí, rtů se sedmikráskou, Q10 a kyselinou hyaluronovou.


V prvé řadě musím pochválit úžasné balení tohoto séra, které je v praktické tubě s inovativním dávkováním. Díky zmáčnutí průhledné membrány Vám vyjede na kovový aplikátor přesné množství produktu, které potřebujete. Co se týče aplikace, ta jde snadno právě i kovovým aplikátorem a není třeba produkt dále zapracovávát prsty. Dále se mi moc líbí, že aplikátor příjemně chladí, i když není produkt uschován v lednici.


Ale určitě Vás v prvé řadě zajímá, jaké jsou účinky v boji proti vráskám, že? Upřímně řečeno, kolem rtů zatím vrásky nemám, proto produkt používám především na oční okolí, které stárne poněkud rychleji než zbytek obličeje. Při pravidelném používání jsem si všimla především zpevnění očního okolí a úbytek tmavých kruhů pod očima. Také mám méně viditelné otoky kolem očí po probdělých nocích.


3. Třetím bodem v Sedmikráskových pleťových lázních je Hydratační pleťový fluid se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou.


Tento výrobek jsem si z celé řady oblíbila nejvíce a to především proto, že se jedná o první přírodní krém, který mohu používat bězně pod makeup. Zatím se mi stalo, že žádný přírodní krém si s makeupem nesedl, byl buď moc mastný nebo na něm makeup cuckoval a dělal různé neplechy. Ale tento fluid je úžasný! Je jemný, krásně našlehaný, rychle se do pleti vsakuje a nezanechává mastný pocit. Navíc pleť opravdu hydratuje a ta je vyživená a hydratovaná po celý den a nejen chvíli po nanesení.


Také se mi líbí aplikace výrobku, protože díky praktické pumpičce nemusíte do produktu sahat a přesto dostanete kolik krému potřebujete.


4. Poslední součástí této sedmikráskové péče o pleť je Exkluzivní regenerační a výživný pleťový olejový elixír.


S pleťovými oleji to mám stejně, jako s olejovými přírodními krémy, taky je nemůžu používat pod makeup, ale tento olejíček je jiný. Má řidší konzistenci, do pleti se dobře vmasírovává a rychle se vsakuje a po chvíli se vpije do pokožky, že vůbec nezanechává mastný film.


Další výhodou produktu je jeho dlouhá životnost, kdy mi příjde, že produkt vůbec neubývá. Po pravidelném používání jsem si všimla viditelně vypnutější pleti s pevnějšími konturami. Pleť je hebká, pružná a hydratovaná. 

Ještě jednu věc jsem nezmínila, ale váže se ke všem čtyřem produktům a to jsou krásné obaly. Celá sada výrobků se nachází v papírové krabičce s potiskem sedmikrásek s logem firmy. Ale i každý jednotlivý obal produktů je krásný - obaly působí luxusně a kvalitně. A celá sada by určitě udělala radost jako dárek mamince, tchýni nebo i kamarádce.



Pokud Vás sada Sedmikráskové pleťové lázně zaujala, doporučuji Vám se podívat ještě na zbytek sortimentu značky na jejich eshopu Manufaktura.cz, kde si vybere vážně každý.

M.

5 komentářů:

  1. Opravdu nádherný balíček, skvěle vhodný i jako dárek pro někoho. Já měla naposledy pivní vlasovou péči a příliš mě neuchvátila ale mám v plánu zkusit i další věci. Zaujal mě olejový elixír.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se strašně líbí jejich balení. :) Tyto produkty vypadají víc, než jen dobře. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Od manufaktury mám produkty hrozně ráda a i v obchůdcích cítím skvělou hřejivou atmosféru. :) Hezký balíček!

    Corculum | Stepanka_T

    OdpovědětVymazat
  4. Já toho vlastně z kosmetiky moc nezkoušela. Sprcháč se švestkou krásně voněl, ale za tu cenu žádná bomba. Vzorek krému mi neseděl, byly v něm silikony. Ale mám moc ráda jejich čaje a sirupy :) Z tohohle článku mě zaujaly snad všechny produkty, tak uvidím, jestli si nějaký pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem balíček zkoušela a podle mě je to jeden z nejlepších pleťových setů, které jsem kdy vyzkoušela :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat