sobota 6. července 2013

Dekorativní kosmetika Calvin Klein


Dnes Vám přináším recenzi na méně dostupnou dekorativní kosmetiku - Calvin Klein. Vím, že se dá tato kosmetika zakoupit na Slovensku, popř. online, ale u nás jsem ji zatím neviděla.

Já z dekorativní kosmetiky CK vlastním dvě tvářenky ze série Flush with desire a rtěnku.

Tvářenky

Tvářenky jsou ve dvou sytých odstínech - jedna je výrazně fuchsiovo růžová (odstín Heather Silk), druhá je růžovo-oranžová (odstín Pearlescent Pink).


Tvářenky jsou v průhledné plastové krabičce s bílým nápisem ck Calvin Klein. Plast sice vypadá obyčejně, ale je takový pevnější a bytelnější. Navíc má krabička i příjemné zavírání, díky kterému si nezničíte čerstvě udělanou manikúru.

Obě tvářenky mají obsah 5,8 g. Výrobce tyto tvářenky označuje jako "velvet blush" tedy sametové tvářenky. A má pravdu - obě tvářenky jsou velmi jemně namleté s vysokou pigmentací. Přestože jsou barvy velmi výrazné, tak na pleti vypadají přirozeně - jen se to při aplikaci nesmí přehnat.


Výdrž tvářenky na tvářích hodnotím, jako výbornou, je viditelná opravdu celý den, i když postupně její intenzita trochu slábne. Ovšem i tak si myslím, že se jedná o tvářenky z mojí kosmetické sbírky, které vydrží syté nejdéle.

Hodnocení tvářenky:
Značka: Calvin Klein
Velikost: 5,8 g
Cena: přibližně 300 Kč

Celkové hodnocení: 4/5 
Snížené hodnocení z důvodu levněji vypadajícího obalu a postupného vytrácení barvy z tváří.

 

Rtěnka

Ačkoliv nejsem fanynka červených odstínů rtěnek, u téhle jsem prostě neodolala a koupila jsem si jí. Je to má první červená rtěnka. No dobře, abych byla upřímná, není úplně červená, ale taková ta červenorůžová, která vypadá jako sytá verze přirozené barvy rtů a také první červená, která mi na rtech sluší.

Rtěnka je v ostínu Cosmopolitan, a jak jsem už řekla je v krásné červnorůžové barvě. Rtěnka je spíše matná, neobsahuje ani třpytky ani perleťové odlesky. Je vysoce pigmentovaná, barva na rtech vydrží hodiny a hodiny. Nevysušuje, ale trochu zvýrazňuje vrásky rtů, proto je třeba si rty před nanasením rtěnky dát balzám, aby byly rty svěží a hydratované.
Balení rtěnky je podobné jako u tvářenek, je v levněji vypadajícím plastu s průhledným víčkem, které je opět opatřeno značkou ck Calvin Klein, šroubovací část rtěnky je černá.


Hodnocení rtěnka:
 Značka: Calvin Klein
Velikost: 3,5 g
Cena: přibližně 300 Kč

Celkové hodnocení: 5/5
 Maximální spokojenost.

Maru

1 komentář:

  1. S kosmetikou Calvin Klein zatím bohužel nemám zkušenosti. Stejně jako s dekorativní kosmetikou obecně. Zatím si vystačím jen s BB krémem, pudrem a řasenkou. Ale doufám, že jednou se naučím hezky líčit a třeba zvolím právě Calvina :) Ty tvářenky se mi obě moc líbí!

    OdpovědětVymazat