pondělí 12. srpna 2013

Došlo nám - červenec II. část

Hezký den,

dnes Vám přináším mojí polovinu článku z rubriky Došlo nám. Z mé strany budou tyhle články spíš takové kratší shrnutí, protože jsem děsný sysel a mám vždycky několik výrobků podobného charakteru, které spotřebovávám zároveň (např. několik přípravku na tělo, či odličovače apod.), takže než se doberu k nějakému vyprázdněnému obalu, tak to pěkně trvá.


Takže tady jsou mé spotřebované výrobky za červenec: šampń Elséve proti lámavosti vlasů, Balea Oil repair balzám pro extrémně poškozené a suché vlasy, Biosilk, Isana suchý šampón a poslední spotřebovaný výrobek je krém na nohy z řady Foot works od Avonu. Vážně nic skoro nespotřebovávám :-) tyhle věci jsem kromě suchého šampónu měla už měsíce.

Elséve Anti-breakege - šampón proti lámavosti vlasů (250 ml/ cca 80 Kč)

Tento šampón od Elséve slibuje regeneraci poškozených vlasů pomocí přírodního vlasového pojiva. A asi na něm něco bude, vážně jsem zaznamenala po jeho pravidelném používání hezčí a zacelenější vlasy. Lámavost nemůžu úplně posoudit, nemám s lámaním vlasů velké problémy. Šampón má hezkou letní ovocno/květinovou vůní, která ve vlasech vydrží do druhého dne. Já si tento šampón v budoucnu koupím určitě znovu!


Balea Oil Repair - balzám na extrémně poškozené a suché vlasy (200 ml/ cca 50 Kč)

Tento balzám na vlasy se používá místo masky na vlasy, po užití šampónu. Tento výrobek má stimulovat vlasová vlákna, zamezovat vypadávaní vlasů. Nějakého účinku jsem si moc nevšimla, ovšem je pravda, že po použití se vlasy dobře rozčesávají a jsou trochu jemnější. Vůně je sladká, řekla bych do vanilkova, což mi moc nevyhovovalo, protože tyto sladké vůně nemám ráda. Balzám to není špatný, ale asi si jej už nekoupím.


Biosilk - hedvábí na vlasy (15 ml/ cca 50 Kč)

Biosilk je další přípravek na vlasy, který jsem v tomto měsíci dopoužívala. Zejména proto, že je teď léto a slunce vysušuje i vlasy, tak je třeba vlasům dodávat ještě větší výživu a hydrataci než obvykle. A tak v létě kromě svého oblíbeného kokosového oleje dopřávám konečkům ještě masáž Biosilku. Vlasy jsou po použití hebčí a lesklejší. Mám doma ještě jedno malé a velké balení, takže jej budu používat určitě i dál. Myslím si, že použití je na vlasech vážně znát.


Isana - suchý šampón (200 ml/ cena odhadem asi 60 Kč - už si nepamatuju přesně)

Suchý šampón používám v létě jako záchranu vlasů od každodenního mytí. V létě se vlivem většího pocení a u mne ještě i nošením kloubouků vlasy více mastí. A na osvěžení nemytých vlasů je tento suchý šampón vážně super. Příjemně voní, udrží vlasy svěží celý den a nezanechává výrazný bílý povlak. Ze všech značek suchých šampónů, které jsem vyzkoušela, se mi tenhle zdá nejlepší.


Avon - krém na nohy s trojím účinkem (75 ml/ 50 Kč)

Oficiální popis krému vyjadřuje jeho trojí účinek jako hydrataci, výživu nehtů a zabránění nepříjemnému zápachu nohou. U tohoto krému chválím dobrou hydrataci, krém není mastný a příjemně mentolově voní. Ale že by vyživoval nehty a bránil zápachu, to nemůžu říct, efekt jsem vážně nepocítila.


Znáte nějaký z těchto výrobků? Máte je rádi, používáte je také?

M.

7 komentářů:

  1. Prosím pěkně, kde jsi sehnala ten Biosilk? všude na něj čtu samou chválu.. :-)

    hedwica.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my ho kupujeme v drogérii v Polsku, ale mám pocit, že se dá sehnat v Douglasu, nebo na netu např. zde - http://www.biosilk.cz, http://www.parfums.cz, popř. to malé balení se dá sehnat i na aukru

      R.

      Vymazat
  2. Já chtěla zkusit od Baley ten olejíček z řady Oil repair..uvidím třeba si ho pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten olejíček jsem zkoušla předloni a co si pamatuju byl fajn, konečky hezky zacelil a uhladit

      R.

      Vymazat
    2. Teď se k tomu olejíčku vyjádřím i já - mi zase přišel docela bez účinků, je pravda, že v době, kdy jsem ho zkoušela, tak jsem neměla problémové vlasy, měla jsem je pěkné a nezničené. Ale neviděla jsem ani lesk ani uhlazení vlasů.

      M.

      Vymazat