pondělí 26. srpna 2013

Mixa a její 24h zklidňující hydratační krém

Nádherný den přeji,

dnes vám přináším recenzi na hydratační pleťový krém francouzské značky Mixa. Krém je primárně určen pro osoby se suchou a citlivou pletí. Přestože do této kategorie nespadám, tak mi krém krásně sedl a svými vlastnostmi mi maximálně vyhovuje, proto vám o něm něco řeknu.



Krém je umístěn v tubičce s odklápěcím víčkem, což je super, neboť nemusíte nic šroubovat, ani do krému sahat a je to tak i hygieničtější. Vzhled tuby se mi líbí, působí na mě lékárenským dojmem a probouzí tak ve mně pocit důvěry. Objem tuby je 50 ml, používám ho už 2 měsíce každé ráno a zbývá mi ještě větší polovina.

Krém mi příjemně nevtíravě voní, je bílé barvy a skvělé konzistence. Ta je lehká, řekla bych, že krémovo-gelová. Díky tomu se krém úžasně roztírá a velice rychle se vsakuje. Přestože krém skvěle hydratuje, tak není mastný ani nijak lepivý. Zejména proto jsem si ho oblíbila jako denní krém pod BB. 

Krém slibuje okamžité zklidnění, 24 hodinovou hydrataci a hebčí pleť. Pleť opravdu zklidňuje, je na dotek hebká a vláčná. Co se týče hydratace, hlavní vlastnosti krému, tak ta je opravdu skvělá. Já mám pleť normální a hydratační účinky mi přijdou vynikající, tudíž věřím, že by si i sušší pleť měla přijít na své.



Ještě uvedu, že krém obsahuje 8% koncentrace glycerinu a výtažku z růže. Navíc neobsahuje alkohol ani parabeny. Jestli tomu opravu tak je neposoudím, neboť se ve složení výrobků neorientuji. Pro ty kdo ano, přidávám foto složení.



Celkové hodnocení: 5/5

Značka: Mixa
Objem: 50 ml
Cena: 100 – 150 Kč
Dostupnost: drogérie

Krém si dle mého zaslouží plný počet bodů. Má lehounkou konzistenci, skvěle se vsakuje a přesto báječně hydratuje. Věřím, že si najde hodně příznivců.

Znáte tento krém? Používáte? Pokud ano, jak jste spokojené?


R.

3 komentáře:

  1. Mám ho z Ladyboxu a taky jsem s ním hodně spokojená. Používám ho na noc, protože mám mastnější pleť a přes den by se mi po něm leskla až moc.

    Zvažuju koupi méně hydratační 6% varianty pro smíšenou a mastnou pleť na den (taky už mě nebaví furt hrabat rukama do kelímků). A jestli do té doby nenajdu nic lepšího, tak si tenhle koupím opět na noc, až vypotřebuju, co mám. I když celkem uvažuju, jestli si nekoupím trochu dražší pro pleť 30+ proti vráskám. Sice je mi teprve necelých 25, ale vrásky se mi už dělají, tak by to možná nebylo od věci vyzkoušet....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ti taky vyhovuje. Až mi dojde tak zvažuji koupi CC krému od Mixy, má vyrovnávat a celkově zlepšovat tón pleti a zatím jsem na něj četla jen pochvalné recenze.

      R.

      Vymazat
  2. Čtu na tyhle krémy vesměs kladné názory, takže začínám mít chuť krém vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat