sobota 10. srpna 2013

Nákupy za červenec

Ahoj všem,

měsíc červenec již utekl a tak se pojďme podívat, čím jsem si obohatila svou kosmetickou výbavu. Není toho moc, ale zase ani málo. Mé nákupy celkem čítají 12 kousků a většinu tvoří zejména balzámy na rty, oleje na tělo, plus něco málo z vlasovky.




Jelikož je to léto a já se ráda opaluju, je potřeba o pokožku těla taky řádně pečovat. Já sázím hlavně na oleje, proto jsem si pořídila úžasný kokosový olej od Purity Vision. Mám již druhé balení ( menší 100ml) a nedám na něj dopustit. Mažu si s ním především pokožku těla po opalování, nebo ho používám jako regenarační olejíček do konečků vlasů. Kromě toho jsem si pořídila tělové oleje Wellness&Beauty, když byla v Rossmannu akce 1+1. První dva kousky jsem si koupila již dříve a protože se mi  velmi osvědčily, tak jsem po nich teď sáhla zase. Oleje krásně voní (na výběr máte ze tří vůní - růže a fíky, bambus a citrónová tráva, makadamie a vanilka - vyzkoušeny mám všechny varianty), hezky provoní i pokožku, navíc jí skvěle hydratují. Určitě doporučuji vyzkoušet. A poslední úlovek z tělové kosmetiky, je úžasně vonící peeling buttermilk&lemon od Baley. Peeling voní jako citrónový koláč, pokožku hezky obrousí, ale poměrně rychle mi ubývá. Snad se mi ho ještě podaří ukořistit, neboť je jedná o limitku.


Z vlasové kosmetiky mám nový pouze šampón pro oslnivý lesk Loreal Elseve a Balea kondicionér Oil Repair. Šampón je bez silikonů, hezky květinově voní. Vlasy skvěle umyje a dodá jím opravdu výrazný lesk. Kondicionér s arganovým olejem od Baley mám ráda, vlasy jsou díky němu lehce vyživené, hladké a bezproblému se rozčesávají.


Nejvíce produktů jsem si pořídila v péči o rty. Konkrétě se jedná o 3 balámy Dermacol Lips Love - broskvový (modrý), melounový (růžový), třešnový (žlutý). Balámy jsem si velmi oblíbila, jsou dobře pigmentované, krásně voní, rty skvěle hydratují a navíc obsahují SPF 15. Melounový mi již téměř dochází, proto jsem využila akce v Rossmannu na kosmetiku Dermacol 1+1 zdarma. Akci jsem využila taky u e-shopu Crazy Rumors a nakoupila si do zásoby milované balzámky. Článek o nich jste si mohly přečíst zde. Z dekorativní kosmetiky jsem si pořídila úžasný oranžovo-korálový odstín rtěnky Dermacol Lip Seduction 04 a rozšířila si tak sbírku těchto perfektních rtěnek na čtyři kousky.


Co říkáte na mé nákupy? Využily jste také nějaké ta akce?

Radu

4 komentáře:

  1. balzámy Crazy rumors jsou nejlepší, miluju jejich vůni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný nákup :-) taky to všechno musím dát dohromady a nějak to vyfotit, protože se vždycky takhle u ostatních na blogu pro něco nadchnu a pak si to chci hned koupit :D
    Tu baleu Oil Repair mám taky a moc s ní spokojená nejsem, dělá mi strašně hnusný vlasy. A to mám Baleu moc ráda... Myslim, že ty šampony a kondicionéry málo střídám, jinak by to nedělalo neplechu... :-/

    hedwica.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, taky mám Baleu ráda. Mě teda Oil Repair vyhovuje, ale já mám vcelku bezproblémové vlasy, takže mi sedí kde co. Asi záleží na typu vlasů. Na tom střídání šampoónů určitě něco bude. Já momentálně střídám dva - ten nový od Lorealu viz. výše a pak ten čístící od Baley a mám po nich fajn vlasy.

      Vymazat