středa 14. srpna 2013

OOTD - červená maxi a leopard

Ahoj všem,


dnes si dáme od všech těch kosmetických recenzí pauzu a pro změnu vám ukážu jeden z mých oblíbených letních outfitů. Tentokrát hraje prim červená maxi sukně, kterou jsem ulovila letos v Gatu. Až doma jsem zjistila, že sukýnka dosti prosvítá, proto je tělová spodnička nutností. I přes to jsem si sukni zamilovala a nosím ji toto léto velmi často. Sukně je sama o sobě poměrně výrazná, proto jí kombinuji s jednoduchým tílkem bílé, černé nebo v tomto případě tělové barvy.. Béžové tílko považuji za basic kousek, a proto mi nesmí v šatníku chybět. Toto je z kvalitní bavlny z C&A. Sukni jsem doladila úzkým hnědým páskem se zlatými cvočky, rovněž z C&A. Jelikož je outfit složen z jednoduchých kousků, tak pro oživení ráda volím výrazné náhrdelníky. Tento se zlatými hroty a černými kameny je efektní a mám ho z e-bay. Leopardí lodičky Anne Michelle celý outfit povýší o level výše. Kabelka má moderní jednoduchý tvar a vleze se do ní vše co během dne potřebuji. Kupovala jsem jí zde






Jak se vám fotky a outfit líbí? Nosíte rády maxi sukně?

R.

5 komentářů:

  1. Za mě super, ty botky jsou moc krásné a je super, že je ta sukně nezastiňuje, ale spíš se vzájemně oba doplňujou :-)
    U mě na jedničku:)

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, máš pravdu - že ta sukně je ideálně dlouhá a dá vyniknout botám. Jsem ráda, že se outfit líbí.

      Vymazat
  2. Tobě ta sukně sluší :) Mě by neslušela, protože jsem hrozně malinká :D A stejně mám radši ty kratší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :), je pravda, že maxi sukně nebo šaty můžou postavu maličko zkracovat, proto je důležité, aby si každý našel délku co mu sedí. I já mám ráda krátké sukně :)

      Vymazat
  3. Má moc pěknou barvu. Mě nedávno zaujala černá kabelka přes rameno od CCC. Tak si říkám, že ji tam asi nemůžu nechat a že ji potřebuju. :) Ještě vymyslet, jak to vysvětlím manželovi, ale on je to klasický chlap, takže si možná ani ničeho nevšimne. Necháme to osudu. :)

    OdpovědětVymazat