čtvrtek 29. srpna 2013

OOTD - Letní procházka zámeckou zahradou

Hezké ráno,

dnes Vám přináším fotky z procházky do nově "vystavěné" zámecké zahrady v Hradci nad Moravicí. Když návštěvu zahrady spojíte s prohlídkou hradeckého zámku a zámeckého parku je z toho hezký výlet. My jsme se s Radu vypravily pouze do zahrady, protože jsme jí ani jedna v její nové podobě ještě neviděly.

Ten den, kdy jsme se na zámek vypravily, bylo už od rána vedro, takže na to vypadá i můj outfit. Je veskrze letní, nezatěžovala jsem se přílišným líčením ani jsem neměla moc doplňků.
Zvolila jsem tedy pouze lehké bavněné šaty značky TU Clothes, jedná se o značku oblečení z britské sítě supermaketů Sainsbury´s - něco jako F&F v našem Tescu. Protože v módě a oblékání moc neexperimentuji, zvolila jsem kabelku a boty v nude odstínech. Kabelka, kterou vidíte je značky DKNY a letní sandálky na platformě mám z háemka. Tyhle boty mne nadchly na první pohled, protože se mi líbilo, že jejich pásečky jsou spleteny v námořnickém stylu do různých uzlů. Ale při jejich koupi mne odrazoval fakt, že u většiny páskových bot tyto pásky dřou a škrtí, nakonec jsem však rozhodla, že je musím mít a koupě nelituji. I přes to, že jsou boty vysoké a pásky tenké, tak jsou boty úžasně pohodlné. Nikde netlačí a neškrtí. Protože bylo fakt velké horko, nemám ani žádné šperky kromě stříbrných hodinek Fossil a náramku Pandora, který nesundávám. A abych nezapomněla v slunečných dnech se neobejdu bez slunečních brýlí - tyto pilotky se stříbrnými postranicemi jsou z C&A.


Na sobě mám: šaty - TU Clothes, kabelka - DKNY, bohy - H&M, brýle - C&A, hodinky - Fossil, náramek - Pandora.


Nehty na rukou mám nalakovány lakem od Catrice v odstínu 340 Run Forest Run!. Někdy o něm bude lakovací post, protože tento lak má jak skvělou barvu, tak i skvělou výdrž.



Na nehtech na nohou mám lak jiný a to z limitky 50´s Girls Reloaded od Essence a tenhle lak je v odstínu 03 I´ m a marine girl. Bohužel věci z této limitky už asi neseženete, i když třeba na votočvohoz nebo na jiných bazarech se ještě můžou objevit.


A jak se oblékáte v horkých letních dnech vy? Spíše sportovně nebo preferujete barevné letní šatičky?

M.

3 komentáře:

  1. Teda ty šaty jsou nádherné. Moc ti sluší i ta barva :-) . Já mám také pár šatů, ale raději nosím sukni a tílko. Nevím proč, ale cítím se v tom tak nějak lépe :-) . Tílka mohu střídat, tak to pak pokaždé vypadá, že mám jiné oblečení :-) .

    OdpovědětVymazat