sobota 24. srpna 2013

Tak trochu OOTD z Bulharska

Hezký den všem,

v prvé řadě se Vám chci omluvit za to, že tento post nebude tak úplně outfitpost, jak jste zvyklé/zvyklí z jiných blogů i z našich předchozích OOTD. Přiznám se, že fotografování není můj koníček a taky se nerada fotím, takže má fotodokumentace z dovolené je hodně chabá.

Tak jsem pro Vás z těch málo fotek, co mám vybrala aspoň tři dovolenkové outfity, ve kterých většinou točím stejné boty a doplňky, protože jsem toho s sebou letos k moři nechtěla brát tak moc, jako obvykle :-)


Tento první outfit jsem měla na procházku kolem moře v letovisku Primorsko, kde jsme se vydali letos. Outfit je úplně jednoduchý - skládá se jen ze šatů bez ramínek z H&M, slaměná taška a sandálky jsou od tamtéž. Výjma slunečních brýlí, které jsou z C&A a náramku Pandora mám už jen bílé pírkové náušnice, které jsou z Gatu a mám je asi už dva roky.


Outfit skládající se z modré maxisukně a černého topu bez ramínek jsem zvolila na výjižďku lodí kolem "našeho" letoviska. Protože celou dovolenou byly tropické horka, vybírala jsem si oblečení jednoduché a vzdušné. Sukně, kterou mám zde oblečenou je z Orsaye, top bez ramínek je z H&M, výrazný náhrdelník je z obchodu Stradivarius. Náušnice zrovna nemám a brýle tentokrát ve zlaté barvě (C&A) a zlaté hodinky (Fossil) už znáte. Ještě jsem zapomněla dodat, že psaníčko v modrozeleném odstínu mám z nějakého no name obchodu z Polska. 


Tenhle outfit je poskládáný z většiny věcí, co jsem měla na přechozí fotce. Až na to, že se jedná o můj "turistický" oděv, kdy jsem v něm prožila výlet lodí na ústí řeky Ropotamo. Musím zmínit akorát náušnice - ty jsou z Orsay a červená maxi je z Atmospher.

Co říkáte na moje dovolenkové outfity? Jak se ve velkých vedrech oblékáte, aby jste se neupekly?

M.

2 komentáře:

  1. First dress is amazing ;) Very beautiful outfits ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat