pondělí 22. července 2013

Jordana Purple Glam

 Hezký den,

pro dnešek jsem si pro vás připravila recenzi na krásný fialový lak na nehty od americké značky Jordana. Celkem vlastním pět laků této značky, ale dnes vám představím odstín č. 965 Purple Glam. Je to výrazná fialová barva s velkým množstvím stříbrných třpytek. Třpytky mají dva tvary, kterými jsou malé tečky a větší podélné čárečky (obdelníky). 



Lak má menší rovně zastřižený štěteček s kterým se mi dobře pracuje. Přes množství třpytek se lak dobře a rovnoměrně lakuje. K plnému krytí stačí dvě vrstvy.  Schnutí laku je rychlé cca 2-3 minuty.



Lak má polo-matný finish, kdy třpytky vytvoří hrubší povrch laku. Tento finish se mi nelíbí, ale stačí jedna vrstva top coatu a lak získá krásný, lesklý a hladký povrch.

bez nadlaku
                                            
s top coatem essence better than gel nails

Lak má velké 15 ml balení. Co velmi oceňuji je vložená kovová kulička uvnitř laku, s níž se lak velmi dobře protřepává. Výdrž laku je rovněž skvělá, v neporušeném stavu mi lak vydrží 5 dní, pak se začínají lehce ošoupávat špičky, ale žádné odštipování laku nehrozí. Jelikož lak obsahuje poměrně hodně třyptek, tak se špatně odlakovává, proto doporučuji používat alobalovou metodu. Někoho by mohlo zajímat, že je lak neobsahuje  DBP, toluen ani formaldehyd.

Pokud vás lak zaujal, tak pořídit si ho můžete v řadě e-shopů, popřípadě v menších drogériích. Cena toho laku je velmi příznivá a za 15 ml zaplatíte kolem 40 - 60 Kč, což se dle mého opravdu vyplatí.

Celkové hodnocení - 5/5

Značka: Jordana
Množství: 15 ml
Cena: cca 40-60 Kč
Dostupnost: menší drogerie, e-shopy např. absolutecosmetics

Lak ode mne získává plný počet bodů, neboť zá málo peněz dosnanete opravdu kvalitní lak, který nejenže dobře vypadá, ale taky se skvěle lakuje, rychle zasychá a dlouho vydrží. Co víc si přát. Rozhodně doporučuji!

Znáte laky Jordana?

Radu


2 komentáře: