úterý 2. července 2013

Ladybox červen 2013


Tak je to konečně tady. Po peripetiích s opožděným dodáním mi před chvíli dorazil červnový Ladybox. Byla jsem teda dost zvědavá, neboť byl slibován plný výrobek od Inglotu a slavný balzámek Figs & Rouge.

A co jsem tedy v boxu našla?




Krabička boxu byla stejná jako v předešlém vydání, tedy růžová. Výplň opět tvořily černé varhánky, které obsah dost zaprášily, ale co už.

Jako první na mě vykoukla Mixa. Konkrétně se jedná o plné balení Mixa 24h zklidňujícího hydratačního krému o objemu 50 ml. Hydratační krém nabízí koncentrovanou péči s účinnými složkami, které okamžitě zklidňují a navíc hloubkově hydratují suchou a citlivou pleť. Krém obsahuje 8% glycerinu a výtažky z růže, je bez alkoholu a parabenů. Plná cena v obchodě je 199 Kč. Přestože nemám ani suchou a citlivou pokožku, tak mě krém mile překvapil a rozhodně pro něj využití najdu. Navíc velmi příjemně voní. 



Další výrobek v plném balení byl avizovaný balzám Figs & Rouge AloveVera & Mint Balm,17 ml. Jedná se o multifunkční balzám, který je plný přírodních ingrediencí. Bambucké máslo, rostlinné a esenciální oleje a včelí vosk pečují nejen o vaše rty. Zamilujte si 100% přírodní složení, jemnou konzistenci a hravé balení tohoto balzámu. Balzám je umístěn v opravdu krásné plechové krabičce zelenkavé barvy. Voní mi jako lehké větrové bonbóny. Vůně není nijak silná, takže ani těm, co mentolové vůně nevoní, by neměla překážet. Z tohoto výrobku jsem vážně nadšená.


 Teď přichází na řadu slibovaný výrobek od Inglotu. Osobně jsem si podle nápověď na FB myslela, že dostaneme transparentí pudr, ovšem obdržely jsme Inglot blush, 7 g a to ve vybraných odstínech. Tato tvářenka se umísťuje do freedom paletek, takže je zapotřebí pro snadnější používání dokoupit samotnou paletku, což je trochu nevýhoda, ale skvělý marketingový tah. Podle ilustrační fotky v úvodním dopise soudím, že na výběr byly 4 odstíny a každá jsme obdržela barvu dle své preference. Moje barvička nese číslo 29 a je to matná broskvovo-korálová barvička. Přesně dle mých představ. Na léto k opálené pleti bude vypadat úžasně. Plná cena v obchodě je 180 Kč. Z tvářenky mám rozhodně radost.




Edit: Maru našla tvářenku v přirozené matné hnědo-ružové barvičce v odstínu č. 28.  




Dále v boxíku nalezeme stejně jako v předešlém květnovém vydání značku Duck Island a to s přípravkem Body Lotion Mandarian & Bergamot, 30 ml. Jedná se o tělové mléko s originální parfemací mandarinky a bergamotu, která vás přenese do dávných časů královských dvorů a na Daleký východ, odkud vyhází inspirace značky Duck Island. Pečující složení a uvolňující aroma vás nezklamou. Vůně tedy nijak příjemná není, stejně jako v případě sprchového gelu voní tělové mléko jako jar na nádobí. Moc nemám chuť se tímto výrobkem mazat...no uvidíme. Opětovné umístění a hned do dalšího vydání, nepokládám za správnou volbu.


Dále v cestovním balení najdeme Salcura Topida, 15 ml. Topida je sprej na intimní hygienu, který vám zajistí bezstarostné léto bez kvasinkových infekcí. Tento velmi účinný tekutý sprej má přírodní složení, které bojuje proti momentálním příznakům i dlouhodobějším problémům. Moc nevím co k tomuto produktu dodat. Výše zmíněnými problémy netrpím, takže s největší pravděpodobností pošlu výrobek dále. Jen dodám, že plná cena v obchodě za 50ml je 370 Kč.


V cestovním balení o objemu 29 ml je nám představen Kiss My Face Anti-Stress Shower & Bath Gel. Veganský a 100% přírodní antistresový sprchový gel značky Kiss My Face šetrně umyje i tu nejcitlivější pokožku a navíc uklidní vaší mysl a odplaví stres. Dopřejte si závan čerstvé borovice a léčivého ženšenu ve vaší koupelně. Gel voní opravdu po borovici, ale doteď nevím zda se mi vůně líbí či nikoliv, ale určitě vyzkouším. Na pár umytí gel jistě vystačí. Plná cena v obchodě je za 465 ml 299 Kč.
.


Tímto plné a cestovní balení končí, ovšem na vyzkoušení jsme ještě obdržely vzoreček Vichy BB krému Idéalia SPF 25 a Weleda šampón 2x10 ml ve vybraných variantách.Všechny vzorečky velmi ráda vyzkouším

Jako bonusový dárek byl do každého boxu náhodně přihozen buď set šampónu a kondicionéru od Kiss My Face, bělící pasta na zuby od stejné značky nebo rtěnka MUFE. Já jsem obdržela zubní pastu. Byla bych si radši za rtěnku, ale pasta taky potěšila. Edit: právě zmíněnou rtěnku od Make up for ever ve svém boxíku našla Maru. Rtěnka je velmi výrazné až "řvavé" červené barvy, však posuďte samy.






Boxík jako celek se mi velmi líbí, všechny plná balení mě nadchla, oproti tomu cestovní balení moc ne, ale nějaké využití pro ně najdu. V konečném důsledku se mi box líbí. 



Líbí se vám? Objednávaly jste? Jak jste spokojené?

Radu





7 komentářů:

  1. Nelíbí. 80% z krabičky mi smrdí, inglot jako ubohost, čekala jsem aspoň nějakou klasickou tvářenku, né kovovej cosi jak kdyby to vypadlo z paletky....zklámání a to veliký....takže nejspíš první a poslední pokus....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, mě nevoní jen to tělové mléko od Duck Island. Souhlasím s tebou, že mohly od Inglotu dát něco bez freedom systému, ovšem mě se alespoň odstínem tvářenky strefily do vkusu, ale četla jsem, že ne všem...Uvidíme co přinese spojení Lady a Senzaboxu

      Vymazat
    2. Ten odstín nevím, nejsem si tím jistá, máme ten stejný, jak jsem koukala, líbí se mi, že se třpytí na sluníčku, ale jestli mi sedí, tím si jistá nejsem...a ten Duck je něco, "smrdí" to jak Jar na nádobí nebo nějaká voňka na wc :D jediný co mi voní je ta Mixa...uvidím co ty šampony od Weledy ale ty od KMF jsou údajně na nic...

      Vymazat
    3. přesně, jak jar na nádobí...ten šampón a kondiš od KMF jsem měla myslím v před minulém balení a nebyly špatné, ovšem žádný zázrak to taky nebyl

      Vymazat
  2. mě to příjde,že ty první krabičky byly lepší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že první krabičky byly moc fajn, ovšem bylo tam zase hodně mazadel na tělo..ale například předminulé a minulé vydání se myslím taky dost povedlo. Ani s tím černovým bych to neviděla tak černě, ovšem taky jsem čekala víc...

      Vymazat
    2. Teď komentuju pouze za sebe - Maru:
      Já jsem ty první krabičky nezkoušela, nějak mne ten první boom ohledně krabiček minul, ale nechala jsem se nalákat až na výrobek Mememe. To byla má první krabička a od té doby si boxy objednávám - (celkem jsem tedy měla 4 boxy). No nemůžu říct, že bych z boxů byla nadšená, spíš to beru jako možnost vyzkoušet produkty, které bych si jinak nekoupila. Vlastně jsem byla nejvíc unešena z tohoto červnového boxu, ale to jen protože miluju značku Inglot a tvářenka se mi líbí.

      Vymazat