úterý 16. července 2013

Moje kolekce štětců na oči značky W7

Dnes Vám chci představit své oblíbené štětce na oční makeup. Vlastním sice více štětců různých značek, ale na líčení očí jsem zakotvila u levné značky W7. 

Jedná se o štětce se syntetickými chlupy a dřevěnou rukojetí, která je opatřena logem značky a to symbolem W7. Myslím si, že pro začátečníky v oblasti líčení by bylo dobré mít štětce označeny i typem, na co je který štětec určen, ale to je spíš jen pomyslná třešnička na dortu.


Štětce byly opravdu levné cca 50 - 90 Kč, ale myslím, že i když byly tak levné, tak svou kvalitou předčí i mnohé dražší štětce. 

Všechny štetce z této mojí sady byly zakoupeny jako jednotlivé, ale jsou všechny stejně kvalitní. Štětinky jsou jemné, dobře zastřižené, nikde žádné nelezou ven a nepelichají. Štětce se i dobře udržují, stačí je lehce namydlit jemným šampónem a nechat oschnout, v případě, že jsou štětce špinavé a potřebujete je vyčistit rychle, stačí je pořádně otřít do ubrousku či odličovacího tampónku namočeného v odličovači.

Lip brush









Tento štětec je primárně určen na nanášení rtěnky, ale je také dobře použitelný na zakrývání pupínků korektorem. Jak vidíte je setřižen do jemné špičky, všechny štětinky jsou srovnány precizně a žádné nevyčnívají. Štětinky jsou měkké tak akorát, aby se úplně neohýbaly a dobře se s nimi pracovalo. 

Eyeliner brush

Jak už napovídá název štětce, je určen k nanášení linek podél očního víčka. Je vhodný jak na gelové linky, tak na linky vytvořeny pomocí očních stínů. Štěteček je úzký a zešikmený, aby se s ním linky daly nanášet jak jemné tak i výrazné pro dramatický efekt. Já jsem si tento štětec oblíbila na úpravu obočí, vykresluji jím obočí voskem a dobarvuji stínem.

Crease brush

Tento štětec je určen na vykreslení tvaru oka a aplikaci stínů do banánku. Mi se však pro svůj tvar a syntetické štětinky osvědčil na aplikaci krémových očních stínů (Color Tattoo) na celé víčko.

Eyes shadows brushes


 Těmito štětci se dobře nanáší základní oční stín na celé pohyblivé víčko. Mám jeden menší štětec na detaily dělány očními stíny a dva s větší plochou, které jsou vhodné na nanášení očních stínů na celou plochu víčka.

Blending brush 

Tento štětec je určen na rozmazání ostrých přechodů v líčení doztracena.

Štětce můžete zakoupit pouze online - např. zde kosmetický svět, galaxieprani.cz

Hodnocení: 5/5
Nemůžu štětcům strhnout žádný bod, jsem s nimi maximálně spokojená a pořád si dokupuju další. 
Mám sice malinkou výtku k tomu, že na štětci není vyznačeno použití, ale jinak jsem na nich nenašla žádnou nedokonalost.

Znáte štětce W7? Ne? Jaká je Vaše oblíbená značka štětců na líčení očí?

M.

6 komentářů:

  1. ja ich nepoznam, ale vyzeraju super!

    Inak posledny tyzden mojej SUMMER giveaway, zapojit sa mozes tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem nevěděla, že W7 má štětce, narazila jsem na ně náhodou, ale koupě nelituju!

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od W7 akorát bronzer a duo bronzer/tvářenka, štětce mě docela lákají :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslela jsem si, že když jsou štětce se syntetickými chlupy, tak budou na nanášení pudrových stínů na nic, ale na nejlepší jsou na máslové stíny, Famous, Inglot nebo Sleek se s nima nanáší úplně božsky :-)

      M.

      Vymazat
  4. Diky za tuhle recenzi,je skvela:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Diky za tuhle recenzi,je skvela:-)

    OdpovědětVymazat