čtvrtek 25. července 2013

Ladybox červenec 2013 „Just Married“


Hezký večer,

Před chvíli jsem se dostala k otevření nového Ladyboxu s podtitulem Just Married a hned za čerstva se chci s vámi podělit o obsah a první dojmy.  Je to první box od „velkého“ spojení konkurenčních boxů. 



Krabička je bílé barvy, ovšem zachovala si i růžovou a to v potisku, který najdeme na víku krabičky , kde jsou vyobrazeny oslavné balónky a razítko oznamující svazek Lady a  Senzaboxu.  Pro tuto první společnou edici to toleruji, ale do budoucna doufám, že se box vrátí ke svému minimalistickému vzhledu (tj. bez potisku).




A co se v boxu ukrývalo?

L'Oreal Paris Fix na oči Super Liner Blackbuster (7 ml, plné balení)

Prvním výrobkem který na mě z krabičky vykoukl byl tento fix na oči značky Loreal. Fix je černé barvy a slouží k vytvoření linek pomocí úzkého aplikátoru. Fix má mít dlouhotrvající texturu. Co jsem tak zkoušela na ruce, tak moc velkou výdrž teda neměl a po přejetí prstem se lehce mazal. Ale tak třeba na oku to bude lepší. Každopádně tento výrobek mě potěšil. Momentálně žádné linky ve fixu nemám, takže tyto velice ráda vyzkouším. Kladně hodnotím zařazení univerzální černé barvy.



Famous Sada na obočí (plné balení)

Zařazení Famous do boxu velice chválím. Sama mám tuto britskou značku velice ráda. Rovněž výběr výrobku je skvělá volba. Kdo by nechtěl mít krásné a upravené obočí. Pomocí této sady to bude hračka. Sada obsahuje světlý, střední a tmavě hnědý stín pro vyplnění obočí a vosk pro zafixování. Součástí je také pinzeta a štěteček. Za mě velké plus.




Yves Rocher Rtěnka 42 Corail voilé (3,7 g, plné balení)

Další plné balení je rtěnka od Yver Rocher v personalizovaném odstínu. Věřím, že řadu lidí nepotěšil výběr značky, neboť je téměř v každém druhém boxu. S tím musím souhlasit, přesto rtěnku této značky ještě nemám, takže ráda otestuji. Dostala jsem jí odstínu Corail voilé, což je hezká  růžovo-korálová barvička, kterou přes léto určitě využiji. Navíc rtěnek není nikdy dost :D 



Palmolive Mediterranean Moments sprchový gel (plné balení)

Poslední plný výrobek mě nijak zvláště nenadchl, neboť je jedná o sprchový gel, který je dostupný v každé drogérii, přesto se u mě neztratí a rozhodně ho využiji.



Rituals sprchová pěna Tai Chi (50 ml, cestovní balení)

Abychom přípravků do sprchy neměli málo, tak nám vedení Ladyboxu přihodilo ještě vzorek sprchové pěny zn. Rituals. Mě konkrétě dorazila ve vůni Tai Chi, tedy bílý lotos a zelený čaj. Žádnou sprchovou pěnu jsem ještě nezkoušela, takže jsem na to zvědavá. Každopádně voní moc hezky.



libebit mýdlo (30 g, Cerd a citron)

Trochu nechápu proč máme v boxu tolik koupelnových přípravků. Ale co už. Mýdlo je ručně vyráběné a voní lehounce po citrónu, jak voní cedr netuším :D



i+m Naturkosmetik Berlin Šampon Lesk citronu (50 ml, cestovní balení)

Tato značka je pro mě úplnou neznámou. Tento šampón je 100% přírodní,  bez sulfátů a silikonů, se sojovým olejem, heřmánkem a vitamínem E, díky čemuž vlasy posiluje a dodává jim lesk. Přírodní šampón od Kiss my Face mi moc neseděl, tak snad tento bude lepší. Každopádně dávám plus za alespoň pro mě neznámou značku.



Macademia Deep Repair Mask (15 ml vzorek)

Tak u tohoto vzorku musím zatleskat. Již nějakou tu dobu toužím tuto velmi vychvalovanou masku vyzkoušet a teď mám díky  Ladyboxu tu možnost. Maska obsahuje výtažky z mořských řas, makadamový a arganový olej. 



A jako bonus si pro nás Lady připravila sladkou tečku v podobě Cornies s hořkou čokoládou.



Box mě mile překvapit, ovšem nedá se říct, že bych z něj byla úplně na větvi. Trochu mě zklamalo velké množství produktů do vany a opětovné zařazení Yver Rocher. Plus dávám za zařazení značky Famous a Macademia.

A jak se líbí vám? Jste spokojené?

Radu

7 komentářů:

  1. No až na to Palmolive se mi box líbí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ale i ten Palmolive upotřebím, takže u mě spokojenost

      Vymazat
  2. Mně se box líbil a všechno u mě určitě najde uplatnění :) Ten Palmolive tam sice moc nepatří, ale na druhou stranu za plné balení se nezlobím, protože se mi hodí:) Hodně mě potěšilo to ručně vyráběné mýdlo, Macademia a pěna od Rituals :) Cornies už jsem snědla :))

    OdpovědětVymazat
  3. po tomhle mě opravdu mrzí že jsem box neobjednala ..
    http://turquoise-bow-of-cosmetics.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedivím. Sama jsem byla překvapená, jak rychle byl box vyprodán. Tak snad i srpnová edice bude takhle nabitá :)

      Vymazat
  4. Zatím jsem žádný box neobjednávala, ale brzo se na to chystám, určitě je milé jednou do měsíce dostat dáreček:D
    Ten Palmolive by mě teda moc nepotěšil, přijde mi, že to degraduje celý obsah Ladyboxu (vzhledem k tomu, že se tam vyskytují poměrně druhé značky). No a oni tam pak šoupnou sprcháč za pár korun... :D

    OdpovědětVymazat
  5. To měsíční potěšení v podobě kosmetického dárečku je moc fajn :) Přesně jak píšeš, taky mám pocit, že se Palmolive jako značka do tohoto boxu vzhledem k ostaním produktům vůbec nehodí. Asi jen chtěli mít o plný produk navíc!

    OdpovědětVymazat