čtvrtek 12. listopadu 2015

Nahé krásky Kate od Rimmel

Hezký den,

zaujaly Vás nude rtěnky od Rimmel? Já jsem původně neměla v plánu si nějakou z nich pořídit, ale po prohlídnutí naživo v drogérii mne zaujaly natolik, že jsem po nich zatoužila. Už jsem tedy i já vlastníkem průhledného balzámu i rtěnky z téhle řady nahotinek.


Kate balzám - 4 g/cca 129 Kč

Přiznám se hned, že nejsem nějakým velkým milovníkem balzámů na rty, především mi vadí "bídný, dětský" design většiny balzámů a taky mne jejich používání za chvíli začne nudit. Proto mne Rimmel velmi mile překvapil tím, že balzám zabalil do elegantního obalu klasické rtěnky. Konečně se už nemusím stydět vytáhnout balzám na veřejnosti a jeho aplikaci si najednou velmi užívám.


Kromě hodně povedeného designu mne zaujala příjemná ovocná vůně, která je přirozená a nevtíravá. A to mne opravdu baví. 

A teď už přejdeme k tomu nejdůležitějšímu a to k samotným vlastnostem balzámku. Ten má zvláštní gelovější strukturu, se kterou jsem se setkala snad poprvé. Díky ní se balzám dobře aplikuje a na rtech přímo taje. Rtům dodá příjemný lesk, což okamžitě povýší celý look na upravenější. Výdrž je příjemná, balzám na rtech cítím i po napití a jen tak se ze rtů neslíže. A jak to je s hydratací? Je tedy pravda, že balzám nemá hojivé schopnosti, ale hydrataci rtům dodá. Neporadil by si s velmi popraskanými a suchými rty, ale na takové problémy je třeba sáhnout po léčebném balzámu, nejlépe z lékarny. Dokonce si troufám říci, že se jedná o jeden z nejlepších balzámů na rty dostupných běžně v drogérii.


Lasting Finish by Kate Nude v odstínu 45 - 4 g/cca 129 Kč
Rtěnka má hezký obal v tělovém odstínu. Tímto detailem hravě odlišíte "nahou" řadu od klasické, která má obaly černé. Rtěnku mám v nejtmavším dostupném odstínu č. 45, který je i tak velice jemný a světlý. Nejedná se o typickou nude rtěnku, spíše bych řekla, že je to jemně narůžovělá barvička s tělovým základem. Na rtech se je tedy více růžová než béžová, což já rozhodně vítám. Pigmentace je slušná, avšak pro sytou barvu je třeba rty přejet několikrát. 


Na rty se se nanáší jednoduše a rovnoměrně, přestože mi konzistence nepřijde úplně krémová. Nikam nezalézá ani necestuje kam nemá. Celkově mi je na rtech příjemná avšak ocenila bych více krémovou a hydratační texturu. Výdrž na rtech je klasická. Pokud nejíte drží, avšak s pitím a sváčou jde pochopitelně dolů. Celkově se dle mého rtěnka povedla i když nemůžu říct, že bych si z ní nějak sedla na zadek.


Také patří nude rty mezi Vaše oblíbené? Nebo spíš preferujete výrazné barvy rtěnek?

M.

15 komentářů:

  1. Nude rty mám ráda, dají se nosit kamkoliv, ale někdy mám samozřejmě chuť na něco výrazného :-) 45 mě taky zaujala

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda všechny barvy, rozhoduju se ráno podle nálady, oblečení a líčení .-) Toho balzámku jsem si nevšimla a nechápu jak je to možné

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tahle nude barva se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. mně by se moc moc líbil ten jelení lůj, ale jsem teď zásobovaná EOSem a mám ještě dost nedodělaných Baby Lips :-/ navíc ta cena by mohla být alespoň do té stokoruny :) ale souhlasím, že vypadá elegantně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem myslela, že to nebude nic pro mně, ale v drogerii jsem názor změnila a odnesla si domů rovnou dva odstíny (40,43) a jsou fajn. A po balzámu se určitě podívám, zaujal mně:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Balzám mám, ale na vyzkoušení ještě čeká. Rtěnky mám doma jiné od Rimmelu a ani je nepoužívám, moc rtěnková nejsem. Každopádně odstín je to pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnky z této nude kolekce se opravdu vyvedly, jen mi přijde dát za balzám 120 kč trochu zbytečné.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mám stejný odstín. Já mám jen trošku problém, že mi po čase do vrásek trošku zaleze.. :(

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se ty odstíny moc líbí, bohužel jsem je ještě nezkoušela, ale mám jeden podobný nude odstín z té normální kolekce :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Nude make-up zbožńujem, ale práve teraz volím skôr tmavšie farby na perách :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nude rty jsem si také oblíbila..:)

    OdpovědětVymazat
  12. Odstín 45 mám taky a jsem s ním spokojená. Asi první nude rtěnka, ve které nevypadám jako mrtvola
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  13. Mám ten balzám i stejný odstín rtěnky, jsou moc fajn :). Hodně se mi líbí i to balení, a taky jak krásně ta rtěnka voní ♥ :)

    OdpovědětVymazat