úterý 22. prosince 2015

Došlo nám - Maru - říjen a listopad 2015

Hezké úterý,

dneska Vám přináším poslední "spotřebováno" tohoto roku. Tyhle dva měsíce jsou ve spotřebě chudší a proto bude dnešní článek obsahovat jen 19 minirecenzí. Ale i tak to bude dost dlouhý článek, tak šup - jdeme na to!


 První kategorie je péče o tělo. Tahle kategorie je jako vždy nejobsáhlejší a mám tu hned 7 vyprázdněných obalů.


Arad - krém na ruce s minerály z mrtvého moře

Tento skvělý krém na ruce jsem dostala od Radky. Krém je vážně báječný, hezky ruce hydratuje, ale přitom není příliš mastný a rychle se do rukou vsakuje. Navíc, co je vážně pecka je jeho vůně. Je to taková ta typická vůně "mrtvého moře", která se mi moc líbí.

Nivea - sprchový gel s olejovými kuličkami s vůni leknínu

Tyto sprcháče od Nivea patří mezi mé oblíbené. Líbí se mi jejich svěží parfemace, která na těle drží i po usušení, nedráždí a nevysušují pokožku. Navíc hodně pění a sprcha s nimi je plná příjemných vjemů.

ISANA - odlakovač 

Nikdo a nic mne už nepřesvědčí, že existuje lepší odlakovač než tento. Nesmrdí tak silně, jako jiné odklakovače, lak odstraňuje rychle a nevysušuje nehty a nehtovou kůžičku. Navíc je extrémně levný (45 Kč za 200 ml).

Addidas - sprchový gel s medem a mlékem

Něco tak hrozného jsem dlouho neměla, ten sprcháč tak strašně smrděl, že i vypoužívat jej na holení nohou bylo utrpení. Už nikdy víc!

Saloos - jemný dětský koupelový olej

Tento olejíček jsem koupila Emince, ale bohužel ji vysušoval, tak jsem jej vypoužívala já. Voněl jemně po levanduli, pokožku hydratoval a zanechával jemnou. 

Bi-oil - tělový olej 

Další balení Bi-oilu, které jsem spotřebovala. Tímto olejíčkem jsem se mazala celé těhotenství a na těle nemám ani jednu strii. Pro mne je to zázrak.

Avon - Planet Spa - tělové máslo

Tohle tělové máslo jsem měla ve své koupelně už věky, ale konečně jsem se donutila jej používat. Hydratace byla dostatečná, vůně příjemná, balení pěkné. Tohle je jeden z povedených výrobků od Avonu.

Ze řady výrobků na vlasy tu mám tentokrát jen 3 zástupce.


Schauma - Silver šampón

Tento šampón proti žlutým tónům ve vlasech je to nejlepší, co v této kategorii výrobků najdeme v našich drogériích. Podle mne je ještě lepší než mnohé dražší značky. Mi udělá stejný efekt jako všemi vychvalovaný L´Oreal professional. Už mám další balení.,

Cien - středně tužící lak na vlasy

Laky na vlasy od Cienu jsou mé oblíbené, sice ten zelený na objem je lepší, ale taky je pravidelně vyprodaný. Proto musím vzít zavděk i tímhle. Vlasy natuží, neslepí a účes působí přirozeně. Navíc nepáchne jako většina laků.

ISANA - suchý šampón

Momentálně jej podvádím se sucháčem Batiste, ale pořád mi ISANA příjde lepší. Dělá ty vlasy nějak přirozenější, je sice pravda, že Batiste oddálí mytí i o dva dny a ISANA zvládne jen jeden, ale ten poměr ceny a kvality je u ISANY skvělý.

Z péče o pleť to je tentokrát bída - mám tu jen dva prázdné obaly.


Garnier - Pure micelární voda 

Tato micelární voda pro mastnou a smíšenou pleť se mi ze začátku používání zdála vážně skvělá. Byla příjemná a balení vydrželo opravdu dlouho. Dokonce se mi zdála srovnatelná s mojí oblíbenou Biodermou. Ovšem když mi balení končilo, začala mě micelárka dráždit a štípat mne v očích. Nevím, jestli už byla zkažená nebo se mi změnila citlivost očí a pleti. Ale už si ji bohužel znovu nekoupím.

Essence - odličovací ubrousky na voděodolný makeup

Tyhle odličovací ubrousky byly fajn na cesty, já jsem je měla s sebou v porodnici, abych si jednoduše odlíčila řasenku. Na tu fungovaly perfektně a já jsem byla ráda, že jsem je měla s sebou. Balení je kompaktní, ubrousky jsou jemné, nedřou a napuštěné byly taky dostatečně.

Poslední je kategorie dekorativní kosmetiky, kde mám tentokrát velkou spoustu tekutých linek.


Miss Sporty - voděodolné tekuté linky

Hned první problém těchto linek je to, že nejsou voděodolné. Další problém je, že rychle vyschly. Štěteček měly příjemný, ale to je tak všechno.

Moje - oční linky

Tyhle oční linky byly moc fajn, ráda jsem je používala. Držely, byly hezky černé. Teď jsem je vytáhla po několika měsících, ale nastalo zklamání a to v tom, že linky na víčku praskaly.

MUFE - aqua liner - voděodolné oční linky

Tyhle oční linky jsou to nejlepší, co je v našich parfumeriích. Jsou opravdu voděodolné, krásně černé. Mají fixový hrot, takže s nimi linky vykouzlí i nemehlo. Při pravidelném používání cca 4x týdně mi vydržely 11 měsíců! Už mám doma nové!

Astor - Seduction Code - řasenka

Tato řasenka dělala pěkné řasy, přirozené a neslepovala. Bohužel jsem ji ve změti ostatní kosmetiky nějak zapomněla a vyschla mi. Ale celkový dojem z ní byl pozitivní a určitě bych jí doporučila.

Maybelline - korektor

Tento korektor jsem viděla ve všech možných videích a zahraničních blozích, až jsem jej musela mít taky. U nás není dostupný, tak mi jej přivezla kamarádka ze zahraničí. Ovšem nechápu, co na něm všichni mají. Mám nejsvětlejší odstín a je to oranžáda. Navíc nekryje ani nerozjasní. Takže za mě už nikdy!

Moje - balzám na rty pro muže

Tento balzám jsem pořídila manželovi, ale ten ho odmítl používat, tak jsem si jej vzala já. Přece ho nevyhodím?! Balzám je příjemný, hydratuje spíš středně a je bez výrazné parfemace, ale určitě jej mohu doporučit.

Bourjois - 123 perfect CC krém

Tento výrobek dělal moc hezkou pleť, kryl středně, ale dal se navrstvit. Nezalézal do vrásek, neoxidoval a vypadal přirozeně. Prostě dělal vše, co si může žena přát.


Kolik jste toho spotřebovaly tento měsíc Vy? Máme některé výrobky stejné?

M.

12 komentářů:

  1. Balzám na rty pro muže jsem příteli taky kupovala a používal ho a já jsem si ho párkrát taky půjčila, když jsem neměla svůj po ruce a byl fajn :). Odlakovač z Rossmanna je taky můj nejoblíbenější. Krém na ruce jsme měli na brigádě a ta vůně se mi líbila i hydratoval hezky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můj neoblíbenjší lak na vlasy! Kupuji si ho pořád do kola. Neslepuje mi vůbec vlasy a účes stále drží :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  3. To tělové máslo mám od Avonu velmi ráda a používám ho mnoho let :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  4. Garnier micelárku z téhle řady Pure jsem měla, byla moc fajn, naštěstí mi vyhovovala až do konce a plánuji další nákup. A pak ještě Silver šampon od Schaumy, ten si coby blondýna kupuji pravidelně, je levný a suprový:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten CC krém od Bourjois čtu samou chválu. Až spotřebuji moje zásoby makeupů, tak se na něj chystám a snad nebudu zklamaná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná spotřeba :) Kdysi jsem měla tu stříbrnou Schaumu na melíry a přišla mi fajn, měla jsem i ten Loreal a Schauma stejná nebo lepší. Leknínový sprcháč mi taky vyhovoval :) Micelárku chci taky zkusit, tak snad mi bude vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bi oil bych ráda vyzkoušela :) A ubrousků jsem si v drogerii vůbec nevšimla, nějaké by se mi na cestování určitě hodily, takže po nich mrknu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  8. Pekne spotrebovano :) Balzam na rty jsem zkousela porizovat priteli i ja, ale stejne ho nepouziva, i kdyby mel pusu suchou sebevic :D

    OdpovědětVymazat
  9. Pekne spotrebovano :) Balzam na rty jsem zkousela porizovat priteli i ja, ale stejne ho nepouziva, i kdyby mel pusu suchou sebevic :D

    OdpovědětVymazat
  10. Adidas sprcháče sú celkom fajn, a tá garnier vodička nevyzerá vôbec zle. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Práve používam ten korektor Maybelline a zatiaľ sa mi zdá byť dosť dobrý. Teda, teší ma, že v očnom okolí krásne drží.

    OdpovědětVymazat