pátek 21. října 2016

Havlíkova přírodní Apotéka – 3x velké ANO

Krásné ráno,

je to už asi půl roku co jsem si na popud mnoha pochvalných reakcí zakoupila pleťové výrobky české značky Havlíkova přírodní apotéka. A udělala jsem dobře, protože mi kosmetika sedla jako ulitá. Dnes vám tedy řeknu své dojmy hned na tři výrobky z jejich širokého sortimentu.



Právě o této ranní čistící masce se v blogosféře mluvilo v superlativech. Tak mi to nedalo a musela jsem jí taky zkusit. A vážení je to fakt pecka. Pokud je vaše pleť smíšená až mastnější, trápí jí nedokonalosti, tak budete nadšení. Díky obsahu bio olejů (konopný, rozmarýnový, levandulový, olivový) maska zajistí řádnou očistu pleti, zklidní drobné ranky, akné a  pleť hydratuje a dodá jí vitamíny. Maska je umístěna v retro kovové tubičce, která je nejen praktická, ale také vypadá skvěle. Tuba je měkká, takže jde jednoduše zmáčknout a zajistí, že masku spotřebujete do poslední kapičky.


Maska nahrazuje ranní čištění obličeje gelem nebo micelárkou, takže to není žádný krok navíc. Používá se ráno hned po probuzení na ještě nevyčištěnou a neomytou pleť. Nechá se působit 3 minuty a poté se opláchne vodou. Masku mám na nočním stolku a je to první věc po které sáhnu ihned po probuzení. Vymáčknu trochu masku, nanesu na obličej a ty 3 minutky uplynou co by dup. Díky svěží bylinkové vůní a lehce chladivém pocitu, mě maska po ránu probere (vstávám v 5 hodin, takže je to vážně potřeba) a nakopne energií do nového dne.


Konzistence masky je lehká, nemastná, jednoduše se roztírá a během okamžiku splyne s pokožkou. Celá se do ní vpije, nesedí na ní, takže o ní kromě chladivého pocitu téměř nevíte. Nijak pleť nedráždí, neštípe a to ani v případě, že jí máte na obličeji déle než doporučené 3 minuty. Masku smývám konjac houbičkou a následně opláchnu obličej vodou. Po umytí je pleť dokonale vyčištěná. Je jemná, pružná a  hydratovaná. Působí odpočatě, svěže a rozjasněně. Dokonale připravená a „napapaná“. Při pravidelném používání mám pocit, že je pleť celkově v lepší kondici. Je čistá, netvoří se mi pupínky ani černé tečky. Nedokonalostí mi celkově ubylo. Za mě je to úžasný produkt a vím, že až mi dojde, tak si masku koupím znovu.




Další skvělý produkt, který vám můžu doporučit je osvěžující a hydratační voda. Úžasné na této vodě je to, že to není „obyčejná“ květinová voda, která ve většině případů obličej pouze zchladí a osvěží. Tato voda totiž obsahuje účinné látky jako je kopřiva, rakytník, med a esenciální oleje z levandule a pačuli. Díky tomu je vhodná zejména pro dehydrovanou, suchou a unavenou pleť, ale sedět bude všem typům. 


Voda má praktické balení s rozprašovačem, který je jemný a dávkuje jí v ideálním množství a poměru. Voní opět skvěle, svěže, bylinkově voní s dominantou levandule. Kromě vůně jsou úžasné také účinky této vody. Hydratační voda pleť viditelně i pocitově zklidňuje, chladí a zjemňuje. Také jí  dodá svěžest, energii a rozjasnění. Co se týká té hydratace, tak ta je fakt skvělá. I když je to „pouze“ voda, tak pleť dokáže hydratovat jako by jste jí namazaly krémem, přesto nijak nelepí ani nezanechává mastný či jinak nepříjemný pocit.


 Super je i to, že můžete obličej přestříkat a dodat jí vláhu i přes nalíčený obličej. Za mě je to úžasný produkt, který bude nejen na léto můj must have. Doporučuji všemi deseti.




Poslední výrobek, který vám představím je pleťové mýdlo. Čištění obličej mýdlem je moje, proto ráda zkouším a objevuji nové poklady. Toto přírodní mýdlo je vyrobeno podle receptur z 18. století a obsahuje hojivý rakytník, mateří kašičku, med, rozmarýn a propolis. Díky tomu pleť nejen šetrně umyje a vyčistí, ale zároveň dokáže pleť zregenerovat zjemnit a  dodat vitamíny.


Mýdlo má hranatý tvar a specifickou bylinkovou vůní. Nejvíce z něj cítím asi obsažený propolis. Osobně mi mýdlo voní. Mýdlo používám každý večer a nanáším jej pomocí čistícího kartáčku nebo konjac houbičky. Stačí po navlhčeném mýdle párkrát přejet a máte dostatek jemné pěny na vyčištění obličej. Už po pouhém opláchnutí cítíte, že pleť je dokonale čistá a to tak, že vyloženě „vrže“ čistotou.  Mohlo by se zdát, že mýdlo pleť odmastí a zbaví jí i ochranné vrstvy, ale není tomu tak. Pleť je hluboce vyčištěná, přitom není vůbec vysušená ani drsná. Naopak je velice příjemná na dotek, je jemná, vláčná a rozjasněná.


 Všimla jsem si, že póry jsou mnohem čistější, méně se zanáší a vypadají menší. Věřím, že právě toto mýdlo stojí za tím, že mám teď pleť v dobrém stavu bez nedokonalostí a černých teček.  Účinky mýdla si mě získaly a už se těším až vyzkouším nějakou další neméně kvalitní variantu.


Všechny výrobky jsem kupovala na e-shopu nuspring.cz.  Pokud vím, tak kamennou prodejnu najdete v Praze a Brně. K sehnání je však a partnerských prodejnách - jejich seznam najdete zde

Co vy a Havlíkova apotéka? Podlehli jste recenzím? Jste spokojené?

Radu








21 komentářů:

  1. Najviac ma zaujala kvetová voda. Značka ma veľmi pekné balenia produktov. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylinná voda je úžasná, moc se mi osvědčila. Určitě si pořídím další balení :)

      Vymazat
  2. Musím sa na túto značku pozrieť aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty vypadají úžasně, rozhodně děkuji za tipy.
    Zvu tě k mé soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2016/10/narozeninova-soutez-blogu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač :) Jsem ráda, že tě produkty oslovily.

      Vymazat
  4. Asi musím mít mýdlo i masku :D Už jsem zrovna nad touhle maskou uvažovala, ale četla jsem i dost negativních recenzí, tak jsem její nákup odložila. Ale asi si udělám radost a zkusím ji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já snad na masku nečetla jedinou zápornou recenzi. Ale nemůže každému sedět vše. Mě naštěstí vyhovuje maximálně, však už mám taky druhé balení a ani to určitě není poslední. Jen si radost udělej, občas je to vyloženě nutnost :)

      Vymazat
  5. O téhle značce čtu snad pořád a ráda bych právě zkusila tu ranní masku :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je snad nejvíc opěvovaná a za mě právem. Je super!

      Vymazat
  6. Nad tou ranní maskou uvažuji už dlouho a asi do ní taky půjdu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vyhovuje moc. Mám už druhé balení a z výsledků jsem nadšená. Za vyzkoušení rozhodně stojí!

      Vymazat
  7. Masku a pleťovou vodu mám taky doma a naprosto je miluju! <3
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně dlouho okukuju jejich e-shop a přemýšlím nad tím mýdlem,protože mýdla na obličej to je taky moje :) tak uvidim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě vítám v kluby mýdových :D Já jsem na pleťová mýdla zatížená a ráda zkouším nové. Toto bylo super, takže pokud tě zaujalo, tak vyzkoušej :)

      Vymazat
  9. Zrovna tento týden jsem na Havlíkovy produkty psala taky nadšenou recenzi. Navíc jsem na jejich e-shopu objevila krásné dárkové balení jejich kosmetiky, tak už nejspíš vím o co budu prosit Ježíška :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak to si jdu recenzi hned přečíst. Dárkové balíčky jsem ještě neviděla, ale jdu to hned napravit ;-)

      Vymazat
  10. Túto značku nepoznám, ale vyzerá super :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Bio Ranní maska čistící HavlíkovaApotéka mám také a je super!

    OdpovědětVymazat