pondělí 17. října 2016

Péče o oční okolí s krémem Bione Exclusive

Ahoj holky,

ještě před pár měsíci jsem o svou pleť na tváři moc nepečovala, teda ano, pleť pravidelně čistím a dopřávám ji hydrataci. Ale probdělé noci s mimčem mi daly zabrat a bylo to vidět především na vráskách kolem očí, kruzích pod očima a celkově únavě očního okolí. Ale protože jsem oční krém vždycky vynechávala, zapomínala na něj, nechtěla jsem si pořizovat žádný drahý, proto jsem sáhla po očním krému mé oblíbené české značky a to konkrétně po Bione Exclusive Q10 očním krému s kyselinou hyaluronovou.


Tento krém za pár kaček, tedy konkrétně za 71 Kč, jsem zakoupila na notino.cz, Slibuje skoro až zázraky.... Díky zvýšenému obsahu koenzymu Q10 a kyselině hyaluronové má pečovat o celé oční okolí. Má unavené a povadlé pleti vrátit pevnost a pružnost. Rozjasní pleť a zbaví ji vrásek, otoků a kruhů pod očima. To zní skoro jako pohádka? Jste ke krému skeptické? Ne, vážně být nemusíte, tenhle zázrak to vše vážně umí.


Pokud Vás to zaujalo, čtěte dál... krém je lehké textury, je to spíš gelová emulze než klasický krém. Je tedy pravda, že chvilku trvá než se úplně vsákne, ale není to žádná tragédie. Krém krásně ovocně voní, nedráždí oči ani když se do nich náhodou dostane. 

Krém je velmi příjemný, pokožku jemně promaže, nemastí a je vhodný i pod makeup, který se na něm nedrolí ani nehrudkuje.


Po pravidelném používání jsou už po měsíci vidět výsledky... ale já jej v současnosti používám už více než 3 měsíce a je to znát. Pokožka očního okolí je napnutá a hydratovaná, přišla o ten "starý" vzhled, který byl způsoben nedostatečnou hydratací. Kruhy pod očima se zredukovaly a nejsou tak tmavé jako dřív. Vrásky kolem očí se vytrácejí a oči vypadají mladší.

Krém má veliké 50 ml balení, které Vám vydrží tak dlouho, že je téměř nekonečné, alespoň mi se tedy zdá, že krém vůbec neubyl.



Já jej tedy můžu doporučit všemi deseti, tohle je pro mne vážně svatý grál!

M.

9 komentářů:

  1. Super vůbec jsem netušila , že bione má i oční krémy, navíc 50ml ???? určitě zkusím.

    OdpovědětVymazat
  2. To mě hodně zaujalo :) Nějaké ty drobné linky kolem očí mám, ale už hodně let a nijak se nezhoršují, tak snad to není moc projev stáří :D Ale v poslední době mě začínají trápit kruhy pod očima a celkově mám pocit, že oční okolí nedostává vše, co potřebuje. Mám krém Alverde a celkem ho používám pravidelně, ale asi by to chtělo změnu.

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem ho, je příjemný a fakt i něco dělá, možná bych ubrala na parfemaci, přeci jen u těch očí to může dráždit... a paradoxně to balení mě štvalo - jednak typ kelímek u očního krému není úplně nejčastější, a hlavně jak je obří, tak jsem ho sdělala tak z poloviny a pak ho radši vyhodila, přece jen víc jak ten půlrok od otevření riskovat nechci...

    OdpovědětVymazat
  4. Bione je skvělá značka, dříve jsem ji používala hojně, ale teď už moc ne.. :-) možná bych to měla napravit.

    OdpovědětVymazat
  5. Na oční krém má obrovské balení, já jsem vždy měla oční krémy jen v balení 15ml..teď jsi mně opravdu nalákala:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak takový velký oční krém by mi vydržel tak nejmíň dva roky :D No budu nad ním uvažovat. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Jak budu mít cestu do Tety, zkusím ho :) děkuju za tip. Já zatím, co měla oční krémy, tak mě dráždily

    OdpovědětVymazat
  8. Ani ja som netušila ,že bione má aj očné krémy. A 50 ml, je riadne veľa, toľko má môj pleťový krém :), keď miniem očný krem s Q10 od Ryoru, kuknem na tento, či medzi nimi bude nejaký rozdiel.

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat