pátek 24. února 2017

Antioxidační pleťové sérum Biofficina Toscana

Krásné ráno Všem,

Od loňského roku jsem si velice oblíbila používání pleťových sér. Možná si, řeknete, že je to zbytečný krok na víc, ale já na pleti opravdu vidím rozdíl. Navíc moje pleť už není nejmladší, tak je třeba jí dopřát o krapet péče navíc. V současné době moc ráda používám přírodní sérum italské bio kosmetiky Bioficina Toscana, které vám dnes představím.




Pleťové sérum má nádherné luxusní balení. Jedná se o bytelnou skleněnou lahvičku, která má bílé plastové víčko, které je opatřeno kapátkem. Na hoře je pak kruhové tlačítko, které zmáčknete a ponořená pipetka nasaje ideální množství na jednu aplikaci.


Sérum je čiré barvy a má velice jemnou, téměř neznatelnou parfemaci. Konzistence je dost tekutá s lehce gelovou texturou. Velice dobře se nanáší. Do pleti se ihned vpije a nezanechává na ní lepkavý či mastný povlak. Naopak pleti uleví od pnutí, neuvěřitelně jí zjemní, lehce vyplní póry a vyhladí. Na dotek je tak neuvěřitelně hebká a příjemná. Díky tomu pleť dokonale připraví na následující péči.


Sérum používám už dva měsíce a to každé ráno, před nanesení denního krému. Za tu dobu můžu říct, že opravdu vidím na pleti rozdíl. Jednak mi přijde, že vypadá celkově lépe, ale všimla jsem si, že je více sjednocená a jakoby „oživená“. Zkrátka a dobře je znát, že sérum pleti svědčí. Ještě dodám, že mi pleť nijak nezatěžuje ani neucpává. Naopak mám pocit, že se mi teď pupínků a zanícených pórů tvoří méně a pleť je čistší.

zdroj


Sérum tedy vřele doporučuji vyzkoušet. Sama určitě zkusím další nabízené varianty, třeba takové čistící nebo vyrovnávací sérum mě také moc zaujaly. Navíc oceňuji i fakt, že sérum není nijak drahé v porovnání s množstvím. Většina sér totiž mívá pouze 15 ml a toto má jednou tolik. Takže velký palec nahoru.

Oslovilo vás sérum? Používáte nějaké?

Radu


10 komentářů:

  1. Vypadá skvěle, já používám Liftaktiv serum 10 od Vichy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt super, vřele doporučuji vyzkoušet. Vhledem k tomu, že je přírodní není vůbec drahé.

      Vymazat
  2. Vyzerá skvelo! Žiadne sérum nepoužívam, no vyzerá skvelo :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kdyby jsi to měla v plánu změnit, tak víš po čem sáhnout :)

      Vymazat
  3. No myslím si, že vypadá dost dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mou pleť to ještě asi není nutné, ale všechno co píšeš zní skvěle, hlavne i cena je příjemná :)


    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že ta nízká cena mě hodně překvapila, u přírodního produktu a navíc většího množství jsem čekala cenu jednou tak vyšší.

      Vymazat
  5. Já mám teď rozpoužívané sérum od Weledy z řady granátové jablko, a jsem s ním velmi spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Weledu moc prozkoumanou nemám, ani nevím proč, ale není mi jako značka nějak sympatická. Ale třeba se to časem změní.

      Vymazat