pátek 10. února 2017

Péče o pleť a vlasy s olejíčky Balea

Ahoj holky,

dnešní článek nebude tak uplně recenzí, ale spíš sepíšu své dojmy ze dvou výrobků značky Balea, které mám už docela dlouho ve svém kosmetickém arzenálu. Na oba výrobky jsem četla samé pozitivní recenze, ale já z nich mám docela rozporuplné pocity. A teď nevím, čím to je, jestli výrobky nebo uživatelskou nešikovností? 


Mám tu dva kousky, které mne příliš neoslnily a to Balea odličovací olejíček a Balea olej do konečků vlasů ve spreji. Pojďme se jim tedy podívat na zoubek...

Balea odličovací olej (100 ml/cca 80 Kč)

Nebudu se rozepisovat o obalu, aplikátoru a o vůni. To všechno funguje a je to za ty peníze fajn. Ale co ta odličovací schopnost? Výrobce doporučuje použít k odlíčení 2-3 pumpičky oleje na suchou pleť a krouživými pohyby pleť mnout. Olej je vhodný i pro odlíčení očí. Já vám teda nevím, ale spotřebu oleje mám mnohem větší, dvě pumpičky mi výjdou tak na odlíčení jednoho oka a to ještě musím odličovací proces opakovat, ať z očí dostanu všechen makeup. Ano, nechávám olejíček působit, aby rozpustil líčení. To stejné na celé tváři, je třeba mnohem větší množství oleje. Ale bohužel oči ani pleť nejsou nikdy perfektně odlíčené. Pokud Vám tenhle odličovací olej vyhovuje, jaký máte grif? Odlíčí beze zbytků? Já jsem olej odložila a nepoužívám jej, prostě odličovač na tampónku mi vykoná lepší službu.


Balea olej do konečků vlasů (100 ml/cca 80 Kč)

Ani tento hojně oblíbený produkt mi nesedl. Ze začátku se jevil fajn, ale po čase jsem si všimla, že se vlastně většina oleje rozptýlí do vzduchu a na vlasech mi neulpí skoro nic. Když naopak stříkám olejíček z větší blízky, nanese se jej na vlasy až moc a ty už nevypadají hezky. Ne přímo mastné, ale prostě už nevypadají čerstvě umyté. Navíc jsem si všimla, že pokud na vlasy nanesete tento olej a po sléze (i po delší době) vlasy pročešete několikrát hřebenem, vlasy se Vám u kořínků začnou mastit. Toho jsem si u jiných vlasových olejů nevšimla. Už jste jej zkoušely? Sedl Vám?


No dneska jsem to ale byla kritická, povězte mi, zda Vám tyhle populární výrobky sedly nebo si s nima taky nerozumíte jako já.

Hezký den

M.

8 komentářů:

  1. Zajímavé povídání. Ani jeden z produktů neznám, ale taky by mě zajímaly další zkušenosti, jestli je to opravdu člověk od člověka a někdo je miluje, nebo jestli jsou to prostě špatné produkty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě slyšela na oba výrobky dost chvály, ale ani jeden mne nepřesvědčil. Možná někomu sednou, mi ale příjdou oba tak trochu nešťastné.

      Vymazat
  2. Já jsem měla ten olejíček a souhlasím s Tvým názorem, ani mně nesedl, vypotřebovala jsem jen půlku a přenechala ho mamce. Asi budu dál preferovat jiné způsoby odličování než oleji, to není nic pro mně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky vypotřebovala polovinu a pak letěl do koše. Neměla jsem na to nervy. Radši se odlíčím normálním dvoufázovým odličovačem a pak pleťovým mýdlem, než to takhle šudlat půldne. Děs.

      Vymazat
  3. ja tieto produkty ani nepoznám :) ale ten odličovací olej ma zaujal, škoda len, že nespĺňa to čo sľubuje...
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ně četla nebo jsem viděla před časem právě pozitivní recenze a podle konceptu produktu "tedy zvládnout vše snadno a rychle" se mi zalíbily. Ale po vyzkoušení takový hit fakt nejsou.

      Vymazat
  4. Pro mě jsou tyto dva produkty novinka, vůbec je neznám nebo jsem je jen nevyhledávala. Opravdu škoda, že neplní to co mají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly myslím novinkou loni na jaře, tak je možné, že jsi je přehlédla. Ono ta Balea má ty obaly všechny takové podobné, takže pokud člověk nehledá nic konkrétního, tak je ani neobjeví.

      Vymazat