středa 16. prosince 2015

Gabriella Salvete – nové odstíny tekutých linek ve fixu Liquid Eyeliner

Ahoj holky,

dnes vám přináším recenzi na tekuté linky ve fixu od Gabrielly Salvete. Samotné linky nejsou v jejich sortimentu novinkou, avšak před časem přibyly dva nové odstíny, které vám dnes představím. Konkrétně je to tmavě hnědý odstín 02 a krásný petrolejově modrý odstín 03. Unikátní a neotřelé barvy, které si rozhodně zaslouží vaši pozornost.


Tekuté linky mají klasické „fixové“ balení, které je štíhlé a vyvedené v daném odstínu linek. Tento detail se mi moc líbí, protože je to nejen efektní ale také praktické. Když máte více lužek a linek, hned najdete ty které hledáte. Navíc díky svému tvaru, který připomíná pero, se linky snadno drží a jejich aplikace je precizní a velice snadná. Stříbrný nápis je dobře čitelný a zatím mi drží bez ošoupání. Vyzdvihnout musím především úzký hrot, který není přehnaně tvrdý, ale ani se zbytečně moc neohýbá. Zkrátka mi přijde ideálně zvolený. Uděláte s ním jak precizní a tenkou linku, tak není problém rychle vykreslit i linku silnější a výraznější.


Barva je ve fixu dostatečně napuštěná a uděláte krásnou a sytou linku prakticky v jednom tahu. Nemusíte víčko přejet několikrát, aby jste měly barvu intenzivní. Takže pigmentace je na jedničku. Dále musím pochválit konzistenci, která zajistí, že barva během chvilky zasychá, skvěle přilne a zajistí dlouhotrvající efekt. Opravdu, když linky zaschnou, tak je jen tak dolů nesundáte. Během dne se nijak nedrobí ani nemažou. Jediné co jsem zaznamenala je, že se mi občas během dne linka obtiskne na horní víčko. Nestává se mi to pokaždé, takže to dávám za vinu spíše současnému vlhkému počasí. Určitou roli v tomto hrají i mé lehce povislé víčka, díky kterým se mi linky obtisknou snadněji než jiným.


Díky extrémní výdrží musíte počítat s tím, že se linky dost špatně odličují. Micelárka s nimi prakticky nehne a i voděodolný odličovač má co dělat. Většinou stáhnu tu „povrchovou“ vrstvu a pod ní se stále drží vpitá barva linek. Kolikrát mám pocit, že jsou ty linky snad vytetované. Fakt síla. Ale nemusíte se bát, že by díky této výdrži bylo složení nějaké chemické, protože linky jsou oftalmologicky testované a zajistí vám až 300 aplikací. Já je používám zatím pár týdnů a stále kreslí jako nové, žádného byť sebemenšího vyschnutí jsem si nevšimla.


Závěrem mi zbývá říct, že jsem si linky oblíbila nejen pro jejich netradiční a velice povedené barvy, ale taky pro snadnou aplikaci a celodenní výdrž. Malinké mínus mají za občasné otlačení a také obtížné odličování. Jinak jsou naprosto dokonalé a řadím je mezi jedny z nejlepších linek dostupných v drogérii. Navíc i cenově jsou velice příznivé, protože je seženete za krásných 129 Kč, v akci ještě méně. Takže pokud stále váháte zda do nich investovat, tak já vám říkám ano, jděte do nich!

Máte ráda linky ve fixu? A vede u vás černá klasika, nebo rádi sáhnete po barvičkách jako já?


Radu 

19 komentářů:

  1. ja mám tie modré a úplne suphlasím :) taktiež mám padnuté viečka a tam sa mi trošku otlačia ale musím si dávať na to riadne bacha, lebo ani dvojfázový odličovač to má problém odlíčiť a chodiť s modrými viečkami sa mi moc nechce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to teda pěkný držák, vždy mám při odličování co dělat :D Jsem ráda, že se mnou souhlasíš, že to není pouze můj dojem :)

      Vymazat
  2. Vyzerá to skvelé. Tekutu očnu linku vo fixe som ešte nemala, vždy mám len obyčajne linky alebo ceruzky. :) tieto majú nádhernú farbu a naozaj sa mi páčia. Je škoda, že sa zvyknú odtlacit :(


    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju vianočnú GIVEAWAY o kozmetiku, šperky ale aj knihy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda, všechnu druhy linek od klasických tekutých, přes gelové až tyto ve fixu. Tyto "fixové" používám nejradši ráno když nemám moc času, protože se s nimi lehce a především rychle pracuje. Ono to obtiskávání bude spíše můj problém, myslím, že to běžně nedělají. Já mám hold trochu problematičtější víčka, takže bych to linkám neměla za zlé :)

      Vymazat
  3. Ten petrolejově modrý odstín se mi líbí. Nejradši mám klasickou černou linku, ale poslední dobou se mi hodně líbí i ty barevné:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černé mám taky ráda, ale někdy mám chuť na změnu, tak sáhnu po jemnějším hnědém odstínu (fakt jsem si ho oblíbila) a někdy chci zase nudné líčení rozbít barevnou linkou, tak volím tuto modrou :)

      Vymazat
  4. Nevypadaji vubec spatne :) Ja mam linky ve fixu rada, i kdyz aktualne pouzivam cerne tekute od Dermacolu :) Jinak barevne jsem zatim nezkousela, ale kdyz jsem si delala objednavku k Vanocum na eshopu Douglas, tak jsem si tam prihodila tmave modre linky ve fixu od Max Factor, tak jsem zvedava jake budou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Linky jsou moc fajn, určitě je můžu doporučit. Černých linek mám právě dost, proto jsem zatoužila po barvičkách a tyto naprosto splnily mé očekávání. Snad budeš i ty spokojená s těmi od Max Factor :)

      Vymazat
  5. Čierne linky vo fixke používam momentálne denne a mám zálusk aj na nejaké farebné, ale práve tieto sú na mňa slabučko pigmentované :( No ale možnooo neodolám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijdou pigmentované hezky, ale asi to je věc vkusu. Však zkus v obchodě a uvidíš, jaké se ti budou zdát ve skutečnosti. Fotky můžou trochu zkreslovat.

      Vymazat
  6. Ta 02 vypadá zajímavě :) Já linky nenosím, protože si je neumím namalovat :D Každý můj pokus končí děsně :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to pouze trénink. Taky mi linky nešly, ale zrovna s těma fixovýma se maluje krásně.

      Vymazat
  7. Ten petrolejový odstín vypadá moc pěkně, ale už vidím, jak to má v šude obtisklé, protože mám taky lehce povislé víčka a na rozmazávání linek a rtěnek jsem já expert :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že ty modré se mi obtískávání více než hnědé, ale já to tak mám s každými modrými linkami. Jinak se ale nemažou vůbec.

      Vymazat
    2. Já si koupila ty hnědé,a le nevím no, nějak mi nesedí. Špatně se mi s nimi pracuje.

      Vymazat
    3. Fakt? To je škoda. Mě se s nimi pracuje jedna radost. A to se líčím ráno kolem 5-ti, kdy jsem ještě napůl rozespalá :D

      Vymazat
  8. No mela jsem jednu ve fixu od NYC a ta skoro vubec nekreslila, tyhle vypadaji dobre.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju za tip, nevypadají špatně, ale ani mě nijak neohromily.. Také mi přijde někdy až mazec, jak ty linky drží, že se až bojím, co v tom je:))

    OdpovědětVymazat
  10. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Obchod odkudkoli - Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat