čtvrtek 10. prosince 2015

Zatočte s padáním vlasů se šampónem Ziaja

Ahoj holky,

už před časem jsem se tady na blogu zmiňovala, že docela trpím na padání vlasů, zejména na podzim a v zimě. Nepomáhalo mi na to nic, od různých vitamínových doplňků, masáže, vlasové vodičky a v neposlední řadě šampóny. Sice mi vlasy nepadají vyloženě nadměrně, ale pokaždém česání jsem měla kartáč plný vlasů. Navíc s blížícím se porodem a s ním spojenými hormonálními změnami jsem očekávala ještě zhoršení situace. Proto jsem se již dopředu vybavila šampónem proti vypadávání vlasů Ziaja MED. Šampón už používám více než 3 měsíce, takže je čas přinést Vám report s výsledky.



Dneska se nebudu dlouze zaobírat designem lahvičky a podobnými spíše estetickými věcmi, přece jen jde tentokrát spíše jen o funkčnost a účinnost přípravku.


Podle oficiálního popisu je šampón doporučován všem, kdo trpí nadměrným vypadáváním vlasů způsobeným především vlivem hormonálních změn např. po porodu nebo během menopauzy nebo agresivními kadeřnickými zákroky.


Díky aktivním látkám, jako je výtažek z máty, protejnům z lupiny bílé a provitamínu B5, stimuluje mikrocirkulaci pokožky hlavy, obnovuje rovnováhu ve fázi růstu vlasů, stimuluje vlasové kořínky a zlepšuje stav vlasů a jejich odolnost.

A teď k mým zkušenostem... Jak jsem řekla výše, šampón používám již více než 3 měsíce, takže výsledky testování jde již velmi dobře zhodnotit. U těchto "zdravotnických" výrobků mám obvykle problém s vůní výrobků, která bývá velmi nevábná. U Ziaji v tom není žádný problém, šampón jemně a příjemně voní po mátě. To je něco pro mne, vůně je jemná a svěží a dokáže po špatném dni probudit tělo i mysl. Díky obsažené mátě, šampón při masáži hlavy lehce chladí pokožku, což je velmi příjemné a ihned máte pocit, že výrobek funguje. Další velkou výhodou je, že šampón dobře pění a vlasy opravdu důkladně umyje a to i bez nepříjemného vysušování. S tím je spojená malá spotřeba výrobku, protože trocha šampónu umyje bez problému i dlouhé vlasy. 


Je mi jasné, že tohle Vás až tak moc nezajímá, že je přeci důležitý především ten výsledek. A opravdu můžu říct, že po pravidelném používání cca 2x týdně je účinek šampónu na vlasech velmi viditelný. Nejen, že se mi zlepšila kvalita vlasů, ale také si nemusím vlasy mýt tak často, jako obvykle. Ale především se omezilo to hrozné vypadávání vlasů. Teď se můžu už čestat bez obav, že nechám v kartáči všechny vlasy. Dřív, když jsem měla stažené vlasy do culíku, a ten jsem si prsty pročesala, zůstalo mi v ruce vlasů dost. A teď mám při stejném úkonu ruku prázdnou.

Cena tohoto skvělého šampónu je velmi příjemná a to 130 Kč za 300 ml produktu.


Na závěr ještě shrnu klady a mínusy, no vlastně jen klady, protože jsem nenašla žádnou zápornou vlasnost výrobku.

+ příjemná vůně
+ dobře pění
+ nevysušuje ani naopak nemastí vlasy
+ opravdu funguje a vlasy po použití padají výrazně méně
+ příjemná cena

- žádné jsem nenašla

Máte problémy s padajícími vlasy? Jak proti této hrůze bojujete Vy? 

M.

19 komentářů:

  1. Když zažívala kosmetika Ziaja ten velký boom, nevím proč, ale nějak mě nelákalo si také něco pořídit :-/ ale pokud šamponu nemáš co vytknout, možná se po něm podívám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Ziaju znám už dlouho, i před jejich boomem a vždycky jsem byla spokojená. Kdysi jsem proti padání vlasů zkoušela Alpecin a ten byl strašný, žádný efekt a ještě vysušoval jak vlasy, tak i pokožku. Tady se nic takového nekoná a padání taky ne! :-)

      Vymazat
  2. Musím si už od Ziaji konečně něco pořídit. Velké padání vlasů čekám během zkouškového, takže by se mi šampon hodil :) Dřív mi sice padaly vlasy víc, ale pořád to ještě úplně není ono a cítím, že to chce nějakou změnu vlasové kosmetiky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zrovna včera obdržela objednávku kosmetiky, kde byla zrovna z velké části zastoupená značka Ziaja. Tentokrát jsem si vybírala samé novinky, které jsem dřív ještě neměla, tak se těším na testování. Stres ve zkouškovém je zlo, že? Taky jsem ve zkouškovém hodně trpěla na zhoršenou kvalitu pleti i vlasů.

      Vymazat
  3. Ziaja značku mám naozaj veľmi rada. Ma úžasnú vôňu a je veľmi príjemná k telu.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju novú adventnú GIVEAWAY o knihu ako si vyrobiť Anjelikov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Ziaja je jedna z mých oblíbených značek a ještě je za pár korun.

      Vymazat
  4. mne fakt dosť vypadávaju vlasy, asi by som ho mala skúsiť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Me ted 4 mesice po porodu padaji uplne brutalne...plus kombinace vzdy pred zimou zacnou padat vic..no asi sampon vyzkousim...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, já to mám podobně, navíc mám ještě k padání vlasů docela sklony. Šampón se mi v kombinaci s tabletkama Hair vital z DM hodně osvědčil, fakt mi dal vlasy dopořádku a i mi přes žehlení a fénování rychle rostou.

      Vymazat
  6. Já na padání vlasů trpím vždycky na konci zimy a někdy (jako třeba letos) i na jejím začátku, naštěstí je to jen krátkodobé, ale i tak bych se po tomhle šamponu mohla podívat, abych mohla příště včas zasáhnout:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš kliku, že ti vlasy padají jenom nárazově, já na to docela trpím ze stresu a teď vlivem hormonálních změn. A když jsem přidala ke své běžné vlasové péči tenhle šampón je rozdíl vážně obrovský.

      Vymazat
  7. Na tenhle problém netrpím.Ziaja je dost dobrá značka,používám kozí řadu na pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si zrovna pořídila pár nových věcí od Ziaji, dokonce i něco z kozí řady.

      Vymazat
  8. Tak to diky za tip budu si ho muset poridit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Tento problém nemám, ale je skvělý, že existuje něco takovéhohle :)

    www.letmemakeawish.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je fajn, že existuje pomocník i na takovýhle problém.

      Vymazat
  10. Ahoj, já jsem dlouhou dobu bojovala s padáním vlasů a vůbec nic mi na to nemohlo zabrat. Hodně mě to trápilo, a tak jsem se s problémem svěřila kamarádce, která mi na to doporučila Keratin Exclusive. Musím říct, že kvalita mých vlasů se během pár týdnů zlepšila o sto procent, a tak jej vřele doporučuji každé z vás, která má obdobný problém. V kamenných prodejnách se však shání špatně, a tak bych spíše volila objednání z https://www.beamia.cz/vlasova-pece/1/

    OdpovědětVymazat