pondělí 28. prosince 2015

Zkrášlující lesk na rty od Catrice

Ahoj holky,

dnes bych vám ráda ve stručnosti představila super produkt na rty, který jsem si v poslední době moc oblíbila. Není to sice žádná novinka, ale přesto vám chci o něm něco říci. Jedná se o lesk na rty od Catrice, který v sobě pojí jemnou barvu, decentní lesk a péči balzámu. Alespoň já tak tento vyhlazující lesk na rty vnímám.


Lesk má praktické balení i dávkování. Líbí se mi že „tělo“ lesku má stejnou barvu jako samotný odstín lesku. Stříbrné víčko i nápisky na mě působí velice hezky, elegantně i minimalisticky zároveň. Balení se dle mého fakt povedlo. Perfektní je také samotný aplikátor, který tvoří měkká houbička. Ta barvu rovnoměrně nanese, je na rtech maximálně příjemná a samotnou aplikaci velice usnadňuje. Množství barvy se dávkuje zmáčknutím tubičky. Nemusíte se bát, že by produktu vyteklo moc. Většinou musím zmáčknout několikrát abych dosáhla požadovaného odstínu. Je tedy naprosto ve vašich rukou a preferencích jak moc lesku a tudíž barvy nanesete.


Když už jsem zmínila tu barvu, tak zůstanu u ní. U nás jsou k dostání celkem tři odstíny. Já zvolila ten poslední možný ve sladce růžové barvičce nesoucí název 030 Cake Pop. Barva je to jemná růžová, která rty udělá hezčí a šťavnatější. Pigmentace lesku je střední. Není super krycí, ale barvičku dodá a rty lehce natónuje. Osobně mi tato pigmentace přijde nejlepší, protože to s první vrstvou nepřeženete a můžete si barevnou intenzitu korigovat dle svých požadavků.


Vůně je přímo k nakousnutí a bude vyhovovat všem milovníkům sladkých vůní. Já z ní cítím vanilku s karamelem, což je přesně podle mého gusta. Vůně je patrná jen při přičichnutí, na rtech jí necítíte. Konzistence lesku mi přijde lehounká, nelepivá a taková až balzámovitá. Rozhodně není nijak hutný, což já oceňuji. Co se týče dalších účinků tak rozhodně musím zmínit to, že o rty hezky pečuje a dělá je hezčí. Rty vyhladí, dokáže jim pomoct od pnutí a vysušení a hezky je vyživí. V tomto funguje jako pravý balzám nikoli lesk. I výdrž na rtech je slušná, nějakou tu hoďku hravě zvládne. Přežije i nějaké to napití, ale s jídlem jde pochopitelně dolů. Ovšem i když se barva setře jak rty zůstávají jemné, vyhlazené a hydratované. Takže naprostá paráda.


Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Catrice
Objem: 9 ml
Cena: 89 Kč
Dostupnost: drogérie se stojanem Catrice, e-shopy např. kupkosmetiku.cz

Přestože nejsem fanda lesků, tak jsem si tento Catrice maximálně oblíbila. Vyhovuje mi jeho dávkování, krásná vůně i barva. Konzistence je přímo parádní, lehká, nelepivá a i proto mi  více připomíná tónující lesklý balzám než klasický lesk. Díky tomu je na denní nošení naprosto ideální. Líbí se mi že rty viditelně vyhladí a zjemní, dodá jim jemnou barvu a decentní lesk. Navíc o rty skvěle pečuje, dělá je hezké a šťavnaté. Za mě naprostá paráda a vřele doporučuji.

Zkoušely jste už? Taky vám vyhovuje?


Radu

24 komentářů:

  1. Mám ho doma, ale vůbec mi nesedí, strašně lepí. :-( Nevím, jestli nemám zrovna nějaký vadný kus, když píšeš, že tobě nelepí, ale moje srdce si teda nezískal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fakt zvláštní. Ten můj lesk nelepí ani trošku

      Vymazat
  2. Taky ho mám a plně se ztotožňuji s tvojí recenzí. V poslední době po něm sahám velmi často a ráda. Časem si chci pořídit ještě další odstín :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těší mě, že máš stejně pozitivní zkušenost jako já. Taky teď po něm sahám často :)

      Vymazat
  3. Tiež ho mám len v odtieni Apricot Cream a vyhovuje mi najmä na dni keď nechcem vyslovene vysušujúci rúž, alebo mám výrazné líčenie očí. Za mňa fajn vec :). Vyhovuje mi aj aplikátor lebo moc nemusím typické lesky s aplikátormi, ktoré sa vracajú späť do obsahu produktu a príde mi to teda nehygienické.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je to povedený kousek. Aplikátor mi taky hodně vyhovuje ;-)

      Vymazat
  4. Mám doma ten samý a musím jen souhlasit, že je moc příjemný! :) líbí se mi i jeho funkce jako pomoc při popraskaných rtech, opravdu je krásně zvláční a má navíc moc hezkou a nenucenou barvu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, krásně si jeho multifunkčnost vystihla, musím jen souhlasit :)

      Vymazat
  5. Moc hezký ale já moc leskový tip nejsem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, i když to zase není klasický lesk, má totiž dost propriet i z balzámů, proto mi tak vyhovuje. Jinak taky nejsem moc lesková

      Vymazat
  6. Vyzer naozaj veľmi zaujímavo a atraktívne. Veľmi sa mi páči jeho netradičný štetec, ktorý určite napomáha k dokonalému vzhľadu.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aplikátor je příjemný, skvěle se s ním produkt nanáší a roztírá :) Děkujeme za pozvání, určitě na GA mrkneme ;-)

      Vymazat
  7. Nejprve jsem si myslela, že ho mít nemusím, ale když čtu, že funguje i jako balzám, tak mu asi neodolám:-) Děkuji za tip, ráda vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě má dost balzámových vlastností, proto mi tak vyhovuje. Sama lesky moc nevyhledávám, ale tento naštěstí vůbec nelepí a je celkově moc příjemný.

      Vymazat
  8. Tenhle jsem nezkoušela, ale mám ten od Clarins a mám ho ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím :) Četla jsem, že tento od Catrice je levná náhrada právě zmíněného Clarins a jsou si účinky prý hodně podobní.

      Vymazat
  9. Tak ten by se mi hodil :) Mám ráda jemně tónované rty, ale skoro všechno mě vysušuje a musím pod tím mít balzám, takže tohle by bylo perfektní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by ti mohl vyhovovat, vyzkoušej. Je opravdu hodně krémový a obstojně hydratační.

      Vymazat
  10. Ja moc lesky nepouzivam, ale tento se mi zalibil.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky lesky moc nemusím, ale tento kombinuje i vlastnosti balzámu, proto jsem si jej oblíbila :)

      Vymazat
  11. Ten aplikátorek je dost zajímavý :) Já osobně tyhle konzistence moc nemusím a raději volím matné rtěnky, ale tenhle odstín bych klidně vyzkoušela... :) Vypadá na rtech moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  12. mne veľmi pasuje nelepí a posobi ako balzam je užasny ale mam druhy odtieň, pekný je aj tento:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ah, tak ten vypadá úžasně! Já sice lesky ráda nemám, ale do tohohle bych snad i šla! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  14. Je vážně skvělý;) Používám ho v těch chvílích, kdy nevím co, a tohle je skvělá nenáročná volba;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat