sobota 29. října 2016

OOTD – Šedivé tóny v dešti

Ahoj holky,

Podzim je v mnohém krásné období. Sluníčko se do toho ještě umí opřít, příroda se nádherně vybarvuje a spadané listí krásně šustí pod nohy. To je však ta lepší stránka podzimu. Bohužel ta druhá přináší sychravé počasí, déšť a mnohdy také vítr. V tomto počasí moc nemám chuť na barvičky a volím spíše tmavší neutrální tóny jak to dokazuje dnešní outfit.


Základ outfitu tvoří pohodlné jeany z H&M. Konkrétně tyto jsou do pasu. Přece jen zvýšený pas vás více zahřeje a ochrání před vlezlou zimou. Dominantou pak je šedivý dvojvrstvý svetřík z New Yorkeru. Tam už moc nenakupuji, ale tento kousek mě upoutal ve výloze a po vyzkoušení jsem nemohla odejít bez něj. Líbí se mi, že v přední části je šedivý s vykukujícím černo-bílým lemem. Zadní část je pak tvořená stejnou vzorovanou látkou, která tvoří středovou výseč. Moc se mi líbí kombinace barev, vzorů a také odlišných druhů látek.  Navíc je zadní část prodloužené délky, což vypadá podle mě skvěle a na podzim se to více než hodí.



Na svetřík ještě přišla koženková bundička z Reserved, která má skvělý střih a hodí se jak k elegantním kouskům, tak i těmto ležérnějším. Kotníkové kozačky jsou na podzimí deštivé období jako dělené. Jinak zahřejí, jen tak nepromoknou a především jsou stylové. Tyto „bikery“ jsou španělské značky X-ti. Nezbytnosti včetně deštníku z Manga, pobere cross body černá kabelka z H&M. Z doplňků jsem zvolila kaskádový náhrdelník ze Stradivaria, který je efektní a díky stříbrným tónů skvěle doplní outfit ve studených tónech. Nemyslíte?


Jaké barvy volíte do sychravého podzimního dne vy?


Radu 

10 komentářů:

  1. Stejný styl halenky mám taky, jen vršek je černý a pod ním je bílo černý zubatý vzor. Mám ji moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super kousek. Když nemám chuť nic vymýšlet, ale zároveň nechci nic jednobarevného, tak sahám po tomto svetříku. Takže chápu, že i ty máš tento kousek ráda.

      Vymazat
  2. Sluší Ti to, outfit se mi moc líbí:-) Taky občas do deštivého počasí volím nenápadné barvy, ale občas mám zase to pošmourné počasí chuť trochu prozářit něčím barevným:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme podobně. Někdy nemám chuť na barvy a jindy chci "zářit". Proto si vezmu třeba žlutý kabátek, nebo naopak výraznou rtěnku :)

      Vymazat