pondělí 20. února 2017

Jaro plné barev s novinkami Dermacol + giveaway o rtěnky 16h Lip Colour

Ahoj holky,

určitě jste zaregistrovaly nejen na blozích a instagramu, že si pro nás Dermacol přichystal velkou spoustu jarních novinek. Přiznám se, že když balíček s novinkami přišel, nevěděla jsem samou krásou, co vyzkoušet dřív. Proto se připravte, že tento článek bude hodně dlouhý, pořádně nabitý novinkami.


První novinky v sortimentu značky Dermacol najdeme mezi produkty na rty, díky rozšíření kolekce dvoufázových rtěnek 16h Lip Colour o další tři odstíny. Ani Dermacol nezůstal pozadu a nové rtěnky jsou v současných trendy barvách. 


10 -barva je nádherná malinová, červená s kapkou růžové
11 - krásná středně růžová, v balení působí dost výrazně, ale je decentní a působí spíš jako sheer rtěnka
12 - zajímavá středně tmavá nahnědlá vínová s jemným shimmerem



Určitě Vás zajímá, jak jsou na tom s kvalitou oproti původním odstínům - a ani tady se nic nezměnilo. Hlavním benefitem těchto rtěnek je především dlouhodobá výdrž - nezvládnou sice slibovaných 16 hodin, ale jsou to nejlepší, co v našich drogériích seženete. Všechny odstíny jsou dobře pigmentované, barvy jsou trendy a navíc rty extra nevysušují ani nezvýrazňují nedokonalosti rtů. Pokud si s nanesením dáte záležet, vydrží Vám rtěnka v perfektním stavu téměř celý den.

K novým odstínům rtěnek přibyly také konturovací tužky na rty True Colour Lipliner a to hned ve 4 odstínech. Tužky jsou hezky vyrobené s moc povedeným designem matného dřeva a zlatého gravírování v něm. Tužky jsou perfektně pigmentované, krásně kreslí a jsou tak akorát tvrdé na to, aby rty nedřely, ale zároveň se rychle nespotřebovávaly. A jako velký bonus musím pochválit to, že se dobře ořezávají a nelámají se.


Ani oblast líčení očí nebyla ochuzena o novinky. První z nich jsou dlouhotrvající a intenzivní Oční stíny a linky 2v1. Stíny mohu pochválit - dobře se s nimi pracuje ať štětcem, tak i prstem, dobře drží i bez použití báze. Použití jako linky je také možné, ovšem je třeba si na pomoc vzít štěteček. Samotná tužka je dost hrubá a linka s ní jde velmi špatně vykreslit.


Ty jsme vyzkušely ve třech odstínech:

1 - matná tělově béžová. Já tento odstín ráda používám jako bázi pod oční stíny. Tužka je jemně lepivá, takže ji s oblibou používám jako podklad pod třpytivé stíny nebo naopak pro barvy, které potřebují zvětšit intenzitu.
3 - modrá s jemným shimmerem, tento odstín není zrovna můj oblíbeny, ale věřím, že si své fanynky najde
6- nádherná smaragdová, ideální na celé víčko jako zajímavý oční stín. Krásná intenzita a úžasný, trendy odstín.



K zvýraznění očí ještě přibyly nové kajalové tužky 12h True Colour Eyeliner a mechanické tužky 16h Matic Eyeliner. Upřímně řečeno, tužky na oči příliš nevyhledávám, ale díky 12h True Colour Eyeliner se to změnilo. Dřív jsem používala jen tekuté linky nebo jsem si dělala linky stíny, ale tato tužka je vážně fajn - zvládnete s ní udělat hezkou kočičí linku nebo jen jemně zahustíte řasy. Tužka se nikam neztrácí, neobtiskává a vydrží celý den. Pokud máte klasické tužky rády, můžete je u Dermacolu sehnat v běžných odstínech jako je černá, hnědá nebo tmavě modrá, ale také v zajímavých barvách jako je nebesky modrá, tyrkysová nebo smaragdová.



Mechanické tužky 16h Matic Eyeliner mají klasické a plně funkční balení.  Jsou tedy mechanické, takže se nemusíte starat o strouhání. Tužky jsou krásně pigmentované a měkkoučké. Perfektě kreslí jak na horní linku, tak vnitřní waterline. Na tu používám pouze bílou pro optické projasnění a zvětšení oka. Ve vnitřní lince mě nijak nedráždí, což je super. Výdrž je dost inidividuální, mě dá pouze pár hodin. Asi je na můj vkus až moc měkká. Každopádně se dá výborně použít jako podklad pod stíny, které zintenzivní a budou lépe držet. Díky měkkosti se dá černá tužka výborně použít k vytvoření kouřového líčení, protože se dá hezky rozmazat a zapracovat do ztracena. 



Co říkáte na jarní novinky od Dermacolu? Už jste některou z novinek vyzkoušely?

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dneska nás také čeká další soutěž pro Vás a to tentokrát o všechny tři nové odstíny rtěnek 16h Lip Colour, které vyhraje jedna z Vás. (rtěnky byly použity pouze na focení a jsou vydesinfikované). 


Podmínky soutěže jsou lehké jako vždy a to:

1. podmínka: Sledovat náš blog  zde přes GFC a uvést nick/jméno pod kterým nás sledujete.
2. podmínka: Povězte nám, jaký je Váš oblíbený výrobek od značky Dermacol.


Soutěž ukončíme ode dneška za 10 dní, tedy 2. 3. 2017.

Přejeme hodně štěstí v soutěži.

M&R

41 komentářů:

  1. Jako Anna z Cosmokočky :-) Já miluju právě tuhle rtěnku, koupila jsem si ji v odstínu 06, a teď se mnou dala hned několik plesů <3

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol mam celkove velmi rada, jak pro rasenky, tak i rtenky a posledni dobou nedam dopustit na stin na oboci v tuzce😍😍😍 tuto 16h rtenku mam doma jen 02 a moc mi teda nesedi, tak snad se zadari vyhrat😇
    Gfc maria nadaska

    OdpovědětVymazat
  3. GFC Markéta Králová, macu@seznam.cz
    Já mám asi nejradši oční stíny Quattro Baked č. 6 v mých oblíbených hnědých a béžových tónech.

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji přes GFC jako miss.velvet
    Novinky se mi líbí moc, hlavně ty nové odstíny rtěnek, z těch původních mně totiž žádný odstín nezaujal, ale tyto odstíny se mi trefily do noty:-)
    Jinak od Dermacolu jsem si hodně oblíbila řasenku Devilash.
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Novinky jsem nevyzkoušela, ale chtěla bych :-) Od dermacolu nedám dopustit na jejich BB cream, ten je opravdu výborný. A nově pak jejich parfémy.
    Sleduji jako Michaela Barthová, mail: barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné rtěnky!! Moc ráda se soutěže zúčastním ;) Již dlouhou dobu bych je chtěla vyzkoušet ;)
    Sleduji pod jménem Michaela Machalíková
    Můj oblíbený produkt je Dermacol BB Wash 8 in 1 z péče a z dekorativky jejich nepřekonatelný makeup cover, který mě vždy zachrání :)

    email: misa.machalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Gfc Eva Richterová
    Ja mam nejradeji jejich sprchove gely.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj, já mám od dermacolu doma makeup a taky super lak na nehty se třpytkami, který jsem používala celou zimu - moje ruce mi tak vždy (pokud venku nesněžilo) krásnou atmosféru vánoc.
    GFC Barbora Červenková
    e-mail: cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. GFC Miška
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    Já mám od nich nejraději sprcháče a nebo teď jsem si zamilovala jejich jeden lesk na rty, který drží a hlavně nelepí na rtech.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Mirka Škampová
    miuka12@seznam.cz
    Mám ráda ty jejich voňavé sprchové gely nebo spíš vlastně celé ty sady i s tělovým mlékem a krémem na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  11. GFC: Karolína Brázdilová
    email: karolbrazdilova@seznam.cz
    Mám ráda jejich sprchové gely. :)

    OdpovědětVymazat
  12. GFC: Simona Zahrádková. Já mám ráda sprchové gely z řady Aroma Ritual, nejvíce asi mango:-). ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Soňa Lazoriková
    Od Dermacol milujem krémy na ruky, púder na tvár a taktiež sprchovacie gély. :)

    s.lazorik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduji přes GFC jako Klára Odehnalová.
    Od dermacolu používám velkou část mé kosmetiky. Make-up imperial, transparentní pudr, tvářenku a tužku na obočí. Mám ráda také sprchové gely, hlavně kávový.
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Sledujeme tě jako Sistershoods :)

    Od Dermacolu milujeme zejména jejich pudrové produkty. Konkrétně ten krajkový a zapečený Compact Powder :)
    sistershoods@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. GFC Genevra, genevra43@gmail.com
    Novinky se mi moc líbí. Já jsem si od nich nejvíce oblíbila BB krém. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. GFC Jana Nováková. Mám ráda pudr s reliéfem krajky.

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji jako Tereza blog
    já mám od Dermacolu nejradši jejich fixační pudr, je bezkonkurenční a gelové linky. Rtěnky jsem nezkoušela, ale slyším na ně samou chválu
    terezablog0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. GFC: ZuZu
    a oblúbený výrobok som mala od nich zatiaľ Dermacol Invisible fixačný púder, to bola aktuálne taká moja topka... popravde so sa na rúže neodhodlala a to som naozaj maniak na rúže lesky všehodruhu, takže výhra by potešila ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Od Dermacolu mám nejraději jejich pudry a právě rtěnky :)
    GFC: Andrea Lekešová
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky :-) Já tyhle rtěnky ještě neměla šanci vyzkoušet, ač jsem je měla už několikrát v košíku, vždycky jsem odolala, co se týká ale dermacolu samotného, tak mám od něj ráda klasické rtěnky, pudr a jejich úžasný odlakovač na nehty :-) GFC: karambwa1 (nebo karambwa, teď si nejsem jistá) email karambwa@entrum.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Sledujem ako Bilberry Day :)

    Za mňa jednoznačne kaviárový make-up a fixačný púder. Obidva tieto produkty sú nenahraditeľné v drogérii inými :).

    OdpovědětVymazat
  23. Sleduji jako Martina Slancová
    Úplně TOP produkt od Dermacolu považuju bázi Satin, které se nic nevyrovná, pleť mi krásně zjemní a je skvělý základ pod makeup, který díky ní vydrží déle krásný. Musím říct, že jsem si koupila i jeden odstín (08) LipColour a také velká spokojenost, vydrží opravdu hodně dlouho. :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Gfc slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz
    Můj nejoblibenejsi produkt je Krajkový pudr
    Líbi se mi odstín rtěnky c.10

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj holky, sleduji Vás před GFC pod tímto jménem. Mým nejoblíbenějším produktem od Dermacolu jsou právě tyto 16-ti hodinové rtěnky. Mám doma dva odstíny a opravdu se mnou zvládnou téměř vše, včetně jídla, pití i občasných polibků :) Jsem moc ráda, že rozšířili nabídku o další odstíny, nejvíc se mi líbí desítka :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Blog sleduji jako Kateřina Václavková. :) A od Dermacolu mam nejradeji jejich sprchove gely. Nejuzasnejsi vune!!! ❤

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduju jako: Dominka :*

    Dermacol je super! 💖 Nejvíc mám od Dermacolu ráda Kompaktní pudr s reliéfem krajky, ten je opravdu super! A už dlouho si přeji vyzkoušet 16H rtěnky od Dermacolu :) Tak snad se to štěstíčko na mě usměje 🍀☺

    OdpovědětVymazat
  28. GFC: Eliška Vrbová
    Od Dermacolu mám moc ráda BB Cream a celkově make-upy :)
    vrbova.eliska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Elizabethgreenova
    Mam od nich prave tyto rtenky 16 lip color
    Jinak miluju jejich transparentni pudr
    Tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Dermacol mám moc ráda, používám od nich makeup, linky a stíny takové to duo jak mají. Co ale úplně nejvíc miluju od Dermacolu jsou sprchové gely z té řady Aroma Rituals, nádherně voní a jsou fakt super. :) Tyto rtěnky bych taky moc ráda vyzkoušela, mají moc pěkné odstíny, hodně se mi líbí ten odstín 12 a jestli drží dlouho na rtech, tak by pro mě byly ideální třeba do práce, protože když jdu s normální rtěnkou, tak většinou nepřežije první jídlo a musím ji pořád upravovat.
    GFC: Klára Svojanovská
    Klarka.Svojanovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Mezi moje oblíbené produkty od Dermacolu rozhodně patří báze pod oční stíny, oční linky a sprchové gely a tělové krémy, které prostě voní božsky! :)
    GFC: Nikola Slavíková
    niky.slavikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. GFC: ZdeňkaM
    Od značky Dermacol mám nejraději laky na nehty a sprchové gely. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky,
    můj GFC je va.lucinka
    Od značky Dermacol jsem si oblíbila mnoho výrobků jako jsou sprchové gely, celkově kosmetika a nebo zmíňované Lip Colour 16h.
    va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj,
    sleduji vás jako Hanka Blažková a můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Od Dermacolu mám nejraději jejich bázi pod make up.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  35. Já od Dermacolu miluji ten jejich pudr, ted nevím jak se přesně jmenuje,ale je to úžasný produkt ♥
    GFC - Kristýna Košuličová
    tynka.kosulicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Já od Dermacolu miluji ten jejich pudr, ted nevím jak se přesně jmenuje,ale je to úžasný produkt ♥
    GFC - Kristýna Košuličová
    tynka.kosulicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduju vás jako Jana Krejčová a mým nej výrobkem od Dermacol jsou právě tyto tekuté rtěnky.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. ja milujem od dermacolu pudre a makeupy :)
    n.princess@azet.sk
    sledujem ako Nikola Benková

    OdpovědětVymazat
  39. Od Dermacolu mám moc ráda bázi pod makeup a řady Aroma Ritual.
    vymolovak@gmail.com
    Sleduji jako Kateřina Výmolová

    OdpovědětVymazat
  40. Od Dermacolu mám nejradši oční linky ve fixu, kupuju je neustále dokola.
    GFC: Lucy S
    luzzie.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat