sobota 25. března 2017

Nars - tvářenky, které nezklamou

Ahoj holky,

dneska bude řeč o jedné z limitovaných paletek produktů na tvář značky Nars - konkrétně o Narsissist Cheek Studio Palette. Jedná se sice o loňskou jarní limitku, ale paletka podobného stylu a předpokládám, že i kvality, se objeví určitě i letos. Tato paletka se skládá mimo tvářenek také z rozjasňujícího, konturovacího a bronzujícího pudru a máte tak vše, co potřebuje ke zvýraznění obličeje, v jedné paletce.

Obal paletky je přímo božský, víko paletky je vyrobeno ze zdrcadla, opatřeného jednoduchým bílým nápisem Narsissist. Nars je pro svůj jednoduchý a stylový design známý a i tato paletka vyniká jejich "typickým" stylem.


A co najdete tedy uvnitř? Jak jsem předeslala už výše najdete v něm hned několik produtků - duo rozjasňujícího a konturovacího pudru v odstínu Paloma (oba po 3,5 g) a bronzer v odstínu Laguna (8,5 g). Tvářenky mají zastoupení ve čtyřech unikátních odstínech, které se ještě v porfóliu Nars neobjevily a ty jsou označeny jako odstíny I, II, III a Goulue. Tvářenky mají všechny velikost 3,5 g.


Všechny produkty z této paletky jsou skvěle pigmentované, opravdu tak moc, že Vám stačí jedno ťupnutí štětcem do produktu a ještě budete muset zbývající prášek ze štětce oklepat. Pigmentace je taková, že začátečníci v líčení si budou muset dát pozor, aby to nepřehnali a nevypadaly jako Marfuška z Mrazíka. S tím se váže to, že produkt nepráší - není potřeba v něm rejdit a naberete jej velmi snadno. Tvářenky jsou sametové, jemně namleté a není na nich nic, co bych vytkla.



Výdrž na tvářích je celodenní - tam, kde ji nanesu, tak jí také najdu a pleť díky tomu působí zdravým dojmem celý den.

Duo rozjasňujícího a konturovacího pudru Paloma - rozjasňující pudr má nažloutlý, vanilkový odstín, který se perfektně hodí na zapudrování tekutého rozjasnění pomocí světlých korektorů. Já jej s oblibou používám především na oblast pod očima, kdy žlutá hezky neutralizuje tmavé kruhy pod očima. Konturovací pudr je spíše neutrálního podtónu, ale je fakt brutálně pigmentovaný, takže doporučuji oklepávat a oklepávat. Odstín na pleti vypadá přirozeně a sedne dle mého všem barevným typům.

Bronzer Laguna - ideální produkt na léto na nabronzování pleti a prohloubení opálení. Obsahuje lehký sheen.

Tvářenka I - sladká baby růžová, jemňounká barva, která dodá každému líčení holčičí šmrnc. Je světlá, ale krásně pigmentovaná. Obsahuje sheen s pár (opravdu jen malinko) lehkých třpytek, které na tváři nejsou téměř vidět.

Tvářenka II - krásná broskvová barva, která udělá krásné šťavnaté tvářičky. Dle mého ideální barva ke každému líčení očí. Také obsahuje sheen a pár třpytek.

Tvářenka III - úžasná korálovka, na léto bude úžasná a moc se mi líbí. Neobsahuje třpytky, jen sheen.

Tvářenka Goulue - sytě růžovo-vínová barva, pro mne jako bledulku nádherný odstín na zimu. Pigmentace je vážně bravůrní, takže je třeba pracovat opatrně. Při různých pohledech se leskne místy zlatě. Krásný, unikátní odstín.



Podle toho všeho to vypadá na dokonalou paletku, viďte? A je pravda, že dokonalá je, jen pro některé (např. studentky nebo maminky na mateřské) bude pohromou ta cena, která byla přes 1600 Kč. I když ve finále výjde paletka levněji než monotvářenka, která při váze produktu 4,8 g stojí okolo 1000 Kč.

Nalákala jsem Vás? Očekáváte novou jarní limitku od značky Nars?

M.

7 komentářů:

  1. No tak ta cena je krutá :) Paletka jako vypadá dobře, ale už kvůli té ceně, bych si ji nepořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono to je palba proti drogérkovým tvářenkám, ale když mi drogérka nedrží, musím se poohlédnout jinde. A zrovna Nars je pro mne jedna z top značek, takže mi nevadí ty peníze za paletku vydat.

      Vymazat
  2. tak Nars je Nars...ja už sa ani nezamýšľam nad ich cenami, pretože to proste nie je pre mňa a asi by som si takú lícenku nekúpila, každopádne pre niekoho, komu to nerobí problém je to super :) ja by som prijala takú mono lícenku, pretože tieto všetky by som nevyužila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem studovala, tak jsem si taky tak drahou kosmetiku nemohla dovolit, ale teď v "dospělosti" už vyhledávám kvalitnější věci, proto mi nevadí si připlatit. Nakonec jsem zjistila, že většinu drogérkové dekorativky dávám pryč, různě rozdávám známým a to, co mi zůstalo vlastně stejně nepoužívám.

      Vymazat
  3. Nars je top značka!! Tvářenku zatím nemám žádnou, ale vlastním čtyři rtěnky a věřím, že to není moje konečné číslo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase nemám žádnou rtěnku od Nars. Ale celkově na rtěnky moc nejsem, takže za ně neutrácím a radši si koupím další drahou tvářenku :-D

      Vymazat
  4. Nars tvářenky mám moc v oblibě!

    OdpovědětVymazat