pondělí 14. října 2013

Hakuro štětce

Krásné pondělí ráno,

dnešní recenze bude o mých Hakuro štětcích. Věřím, že jste o těchto velmi kvalitních a cenově dostupných štětcích již mnohé slyšeli. Přesto bych se s vámi i já ráda podělila o svou zkušenost se štětci této polské značky. Celkem vlastním 3 kousky a to štětec na očí stíny, na tvářenku a na tekutý make-up.



Hakuro H70


Je to takový ten základní štětec, který slouží na nanášení stínu na celé oční víčko. Štětec je vyroben z přírodního chlupu, v tomto případě z poníka. Právě přírodní chlupy/vlasy jsou ideální na aplikaci práškových stínů, neboť na štětec dobře přilnou, nepráší a velmi dobře se jimi nanáší. Štětinky jsou dlouhé 1 cm, jsou krásně hebké, na omak velmi jemné a příjemné. Jsou dostatečně husté a stíny se s ním nanáší jedna báseň. Štětec má zakulacený tvar, díky čemuž ho můžete používat také k vystínování ohybu oka. Stíny na štětec dobře chytají, díky tomu, že je přírodní vůbec nepráší. Rukojeť štětce je z přírodního dřeva, je dostatečně dlouhá. Dobře se drží v ruce i se s ním pracuje. Štětec je opravdu velmi kvalitní a já jsem s ním více než spokojena. Navíc stojí jen 119 Kč.


Hakuro H21


Je štětec k aplikaci tvářenky, bronzeru popřípadě rozjasňovače. Já ho používám pouze k nanášení tvářenky, ale věřím, že díky svému zkosenému tvaru výborně poslouží i k výše zmíněné aplikaci. Tento štětec je vyroben z přírodních kozích chlupů. Ty jsou neuvěřitelně heboučké a jemné. Štětec je hustý, štětiny jsou dobře zasazené, přesto nemůžu říct, že by ani jedna štětina nevypadla. Štětec produkt velmi dobře nabírá, dokonce i se zapečenou tvářenku od Bourjois si poradí jedna radost. Díky přírodním štětinám minimalizuje prašnost tvářenek a zkoseným tvarem nanesete tvářenku, tak jak potřebujete. Musím říct, že jsem si štětec opravdu zamilovala, neboť se s ním velmi dobře a jednoduše pracuje. Tento štětec může být váš za 195 Kč.



Hakuro H50



Tento štětec jsem si pořídila pro nanášení tekutého make-upu/ BB creamu. Na to je také určen, ovšem kromě tekutého make-upu je vhodný i pro nanášení make-upu minerálního, ovšem s tím nemám zkušenost. Oproti předchozím štětcům je tento vyroben z syntetických štětin, které jsou dlouhé 2,5 cm. Štětec je velmi hustý, štětiny pevně drží tvar, nijak se nerozjíždí. Zase se budu opakovat, ale když ty štětiny jsou tak krásně hebké, velmi příjemné na dotek. Já BB aplikuji nejprve lehkým vklepáním a poté krouživými pohyby rozetřu do ztracena. Štětec při roztírání nezanechává šmouhy, ani tahy štětcem nejdou vůbec vidět. Díky tomuto štětci se BB do pleti dokonale zapracuje, mám pocit že i déle vydrží a navíc působí neuvěřitelně přirozeně. Se štětcem je radost pracovat. Myslím, že za cenu 229 Kč štětec překypuje kvalitou a s čistím svědomím ho můžu vřele doporučit ke koupi.


Teď již naprosto chápu ty pochvalné recenze na tyto štětce. Opravdu si chválu zaslouží. Jsou krásně husté, hebké a celkově velmi kvalitní. Myslím, že kvalitou své cenně neodpovídají. Řekla bych, že v mnohém předčí své o mnoho dražší a slavnější konkurenty. Kdybych měla najít jedinou jejich nevýhodu, tak bych zmínila jejich dostupnost, neboť jsou k dostání pouze na e-shopu hakuro.cz.

Znáte či samy používáte Hakuro štětce? Jak jste spokojeny?

R. 

6 komentářů:

  1. Dekujeme Radu za recenzi.

    Ale musim se priznat, ze ac ctu samou chvalu a sama po stetcich pokukuju, vadi mi par malickosti, ktere mi brani v nakupu.

    Komunikace pres mobil s eshopem neni mozna, neberou mobil. Pres email jim to trvalo i 5dni, nez se ozvali.
    Vadi mi absence moznosti nakupu sady (ackoliv akcne nejakou mini udelali).
    Cenove dostupne jsou stetce zvlast, mela-li bych si koupit kompletni sadu stetcu 12-13 stetcu, sem na cene Sedona Lace, ne-li i Sigmy.
    Vyhovovala by mi sada na makeup, sada na oci, sada na konturovani.

    Ale oro nekoho to jsou drobnosti.

    Jinak vadi-li jen nakup z CR eshopu, vzdy je moznost nakoupil na polsky strane.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já s e-shopem nijak komunikovat nepotřebovala, takže jak dlouho jim trvá odpověď neposoudím, ale pokud je to jak píšeš, tak se ti nedivím, že se ti do nákupu moc nechce. Člověk vždy ocení brzkou odpověď, než aby čekal týden - to je jasné.

    Nějaké ty stále sady ne jen v akci za výhodnější cenu by byly určitě fajn a asi by se jim i dost zvedl prodej - třeba k tomu nakonec dojde.

    Rovněž s tebou souhlasím v tom, že štětce jsou cenově přijatelné opravdu jen pro toho, kdo si chce nějaký ten kousek dokoupit jako v mém případě. Pokud by si někdo chtěl koupit štětců více a vytvořit si svou sadu, tak to opravdu vyjde dost draho a asi by se to cenově velmi podobalo Sedoně či Sigmě.

    Jinak dívala jsem se i na polský e-shop a ty ceny jsou dost podobné jako v tom našem.

    R.

    OdpovědětVymazat
  3. Jj, ceny v pl jsou jen o fous levnejsi. Takze o cenu by tolik neslo.

    Ja sem prave parkrat potrebovala ohledne neceho poradit, kdyz sem mela chut si stetce nakoupit... A na telefon nulova,reakce a na mail to bylo jak kdy, jednou jeste ted den, vetsinou ale dva az tri a jednou j to trvalo dni 5. Coz nastvalo, meli slevove akce, Lu tam jeste nemela ty svoje srovnavaci videa, tak sem potrebovala radu. No, kvuli cekani sem prosvihla akci :-) a odpoved byla takova nic nerikajici.

    Ja sem prave mela mit prvni sadu 11 stetcu od Hakuro, mi mel platit muz, ale kdyz vychazela o 300 draz, proti 12 stetcum od Sedony a tam byla jeste s pouzdrem, darkovym balenim a brozurkou s navodem... Tak jaksi Hakuro znacne ztracel.
    Ted mam i Vortex sadu od Sedony, talze stetce, kvuli kterym sem koukala na hakuro..uz mam, tak uz to tolik nelaka.

    Snad jen jeden dva na makeup by bodly :-) ale ted si setrim na kosmeticky kufr za dvojku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Slyším na ně chválu ze všech stran a tak nutně už nějaký štětec potřebuji! No, ještě to chvíli nechám uležet a třeba se během podzimu konečně rozhoupám a půjdu do nich! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si chválu zaslouží, mě vyhovují moc. Pokud budeš o nich nadále uvažovat a bude nějaká akce, tak do nich určitě jdi.

      Vymazat
  5. Ten malý se mi docela zamlouvá. Já žádnou takovou sbírku dobrých štětců nemám, asi bych to měla napravit, že? tyhle vypadají totiž superjemně :)))

    Hedwica

    OdpovědětVymazat