pátek 25. října 2013

Velké mytické tajemství říjnového Ladyboxu

Hezké odpoledne,

uběhl další měsíc a máme tady říjnový Ladybox . Musím se přiznat, že jsem objednávat nechtěla, ale nalákali mě na řadu plných balení, když avizovali rtěnku, řasenku, pleťovou masku a další plné produkty. Kromě toho jsme měly v boxu objevit mýtické přípravky pro rituální péči a jedinečný relaxační zážitek. Po této indicii jsem hádala, že obdržíme něco od Lorealu z její nové kolekce Mythic Oil. Sečteno podtrženo jsem nedokázala odolat a box si objednala.

Již krabička nám hlásá, že tentokrát objevíme mýtické tajemství, jenž je zahaleno do zlatavých tónů. Minimálně tak na mě působí úvodní obrázek. Spodní díl krabičky je khaki barvy s vyobrazenými černými květy v každém rohu. Stejný vzor květů je natištěn, také uvnitř krabičky. Design krabičky je dle mého moc povedený.



 Teď přejdeme k obsahu. Hned po otevření na mě vykoukla plátýnková maska Honey Moisture Mask Sheet od avizované korejské značky Skin79. Popravdě jsem masku čekala a jsem za ní ráda, neboť jsem jí ještě nezkoušela. Obdržet jste mohly různé druhy, já dostala medovou, která má dodat pleti výživu a hydrataci. Už se těším až jí vyzkouším.




 Mé tušení ohledně řady Mythic oil bylo správné. V boxu jsem dostaly právě z této řady ultra-lehký olejový šampón Souffle d´Or. Šampón obsahuje již na první pohled patrné zlatavé mikro částice, dále je obohacen o saflorový a arganový olej. Velice mě potěšilo, že neobsahuje silikony ani parabely. Líbí se mi pumpičkové balení a jemná vůně. Šampón je určen pro všechny typy vlasů, má 250 ml a zakoupit se dá v kadeřnických salónech za 249 Kč.



Co by to byl šampón bez svého parťáka kondicionéru, že? Proto jsem ráda, že jsme dostaly Loreal Souffle d´Or průzračný gelový kondicionér se zlatavými mikro-částicemi pro neuvěřitelný lesk vlasů. Obsahuje rovněž stejné oleje jako v případě šampónu, vlasy má vyživovat bez zatížení, rovněž je bez parabenů. Má se nechávat působit 3 minuty. K prodeji je rovněž v kadeřnických salónech a 190 ml stojí 319 Kč.



Musím říct, že z těchto přípravků jsem nadšená, neboť o vlasy ráda pečuji, proto se těším, až toho mýtické duo vyzkouším.

Dále boxík ukrýval Better Than False Lashes Volume Mascara, což je černá objemová řasenka od Catrice. Musím říct, že Catrice kosmetiku jsem v boxu nečekala, ale její zařazení vítám. Řasenka má velký štětinkový kartáček a na první pohled vypadá, že má ideální konzistenci. Tak uvidíme zda mě zdání neklame. Přestože mám řasenek dost, tak věřím, že si své místo u mě najde. Řasenka má objem 12 ml a stojí 114 Kč



Od Catrice  byla v boxu ještě i rtěnka Ultimate Shine Gel color. Pokud jsem správě pochopila, tak k dispozici byl pouze jeden odstín 060 Don´t Pink and Drive. Barva to je krásná, zářivá růžová, ale jelikož je rtěnka spíše gelové konzistence není tak pigmentovaná a na rtech vypadá velmi hezky a přirozeně., žádné křiklavé neonky se bát nemusíte. Rtěnka mi přijde lehce hydratační a příjemně ovocně voní. Již dlouho jsem si chtěla nějakou rtěnku od Catrice pořídit, ale nějak jsem se nemohla rozhoupat. Proto jsem ráda, že jí  můžu vyzkoušet touto cestou. Rtěnku seženete z 104 Kč.




Tím plná balení končí, ale to byl nebyl Ladybox, kdybychom nedostaly něco od Palmers, že jo? Proto v boxu nemohl chybět vzoreček zpevňujícího tělového másla. Myslím, že tento vzorek si vážně mohli odpustit, ale co už.



A jaké je mé celkové hodnocení? Rozhodně pozitivní. Boxík je super, vše s radostí využiji, proto musím toho vydání LB maximálně pochválit. Největší radost mám z vlasového dua Loreal Mythic Oil a Catrice rtěnky. 

Já jsem velice spokojena. Co vy, jak se vám LB líbí?


R.

9 komentářů:

  1. Já si vždycky říkám, že neobjednám, a pak nakonec stejně objednám. No tak snad se konečně na ten listopad vykašlu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, jsem na tom úplně stejně :D

      Vymazat
    2. No já to vidím i na ten listopad, ale počkám si na nápovědy :-)

      Vymazat
  2. tentokrát se ladybox povedl! :) ta rtěnka vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím. Rtěnka je skvělá, taková šťavnatá :)

      Vymazat
  3. Jelikož L Oreal Professionnel naprosto miluju a od Mythic Oil mám skvělý olej, jsem nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, já z této řady ještě nic nezkoušela, takže jsem ráda, že to teď změním

      Vymazat
  4. taky mi došel :)... mám velkou radost z toho šamponu a kondicionéru , řasenky ...trochu se bojím té masky, dostala jsme zázvorovou, a někdy mám alergické reakce tak uvidím no ... a ta rtěnka nevím jestli u mě najde využití, třeba jo :) ...no a ten vzoreček palmers, já si myslím že to je fuk že tam je ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Když mi přišel mail, že bude v boxu rtěnka a řasenka, tak jsem se nemohla dočkat. Rtěnka fakt super, box povedený :)

    OdpovědětVymazat